Geautomatiseerde cryptohandel

Succesvolle EOS Bullish Triangle - van handelsideeën tot live run

Er zijn honderden cryptocurrencies die 24/7 worden verhandeld, meerdere tijdframes die kunnen worden gebruikt om ze te analyseren, en bovendien zijn er eindeloze technische analyse-indicatoren en patronen die elke handelaar kan gebruiken om zijn beslissingen te nemen.

Met zoveel variabelen zijn er elke dag eindeloze kansen die elke handelaar kan benutten. Coinrule helpt u al deze variabelen te beheren, zodat u de voorwaarden kunt definiëren die u nodig heeft om een ​​specifieke actie voor uw handelsactiviteit te ondernemen.

Als u naar een grafiek kijkt, heeft u de neiging om te anticiperen op "wat de toekomst biedt", in plaats daarvan kan een cryptocurrency-handelsbot de markt nauwkeurig onderzoeken, op zoek naar een specifieke toestand.

Geen emoties betrokken betekent meer efficiëntie voor uw handelen. 

Als je hier bijvoorbeeld naar de EOS-grafiek kijkt en je voorstelt dat je op het moment vóór de oranje verticale lijn bent, zou je niet genoeg informatie hebben om te zeggen waar de prijs naartoe gaat.

Automatische handelsstrategie. Hoe een cryptobot uw handelssysteem kan verbeteren

De mogelijke scenario's hier zijn vier:

  • De prijs kan boven de vorige "high" breken, waardoor de driehoek wordt verbroken
    omhoog
  • De prijs kan een tijdelijke retracement ondergaan bij de eerste onmiddellijke ondersteuning en vervolgens in korte tijd herstellen met een aanzienlijke prijsverandering. In dit geval zullen de kopers in het "liquiditeitsgebied", vertegenwoordigd door de horizontale steun, de beweging omhoog stuwen
  • De prijs zou hier ook kunnen blijven hangen, boven de horizontale steun zwevend, wat geen interessante handelsmogelijkheid biedt
  • De prijs kan onder de steun zakken, verkopers zijn "sterker" dan kopers, en daarom zijn we op dit moment niet geïnteresseerd in kopen, integendeel, we zouden moeten verkopen als we wat EOS in onze portemonnee hebben.

Gezien onze veronderstelling over hoe de markt zou kunnen evolueren, kunnen we zeggen dat als u EOS wilt kopen, de eerste twee scenario's ideaal zijn voor het initiëren van een nieuwe positie (of voor het toevoegen aan een reeds bestaande positie) met een uitstekend risico-rendementsprofiel.

Met een duidelijk handelsplan in gedachten kunt u gebruiken Coinrule om uw geautomatiseerde handelsstrategie op te zetten. Dit is een veel voorkomende situatie waarin een handelsbot uw leven veel gemakkelijker zal maken.

In het regelpagina, u kunt uw strategie binnen enkele minuten maken. Selecteer eerst de beurs waarop u wilt handelen en vul vervolgens de velden in volgens uw mening.

handel automatisch in eos op binance
geautomatiseerde cryptohandel voor eos

Als u bijvoorbeeld EOS alleen wilt kopen als de prijs een bepaald prijsniveau overschrijdt, of als er in korte tijd een aanzienlijke prijsverandering is, in de “IF” sectie, hoeft u alleen maar in te stellen

"als EOS een prijs heeft die hoger is dan 0.0011 BTC".

En combineer het met een aanvullende voorwaarde, hierin geval

“OF EOS heeft binnen een uur een prijsstijging van 5%”

"THENSelecteer het bedrag en het te verhandelen activum en de portemonnee die u wilt gebruiken

"KOOP $ 50 aan EOS uit de BTC-portemonnee"

Bepaal ten slotte hoe vaak u deze regel wilt laten uitvoeren, geef de gecreëerde regel een naam, herzie deze en u bent klaar om uw strategie live op de markt te brengen.

U kunt nu zien hoe gemakkelijk het is om een ​​handelsstrategie te plannen, te ontwerpen en uit te voeren in enkele minuten Coinrule!

Volg ons op Twitter en Telegram voor dagelijkse updates en nieuwe handelsideeën!

HANDEL VEILIG!