Geautomatiseerde cryptohandel

Mind The Gap

Bitcoin CME-futures (CME:BTC1!)

De markt vult altijd de gaten.

Hiaten zijn niet gebruikelijk in de cryptomarkt. Maar, zoals Bitcoin mainstream-adoptie krijgt en meer beleggingsvehikels op de traditionele financiële markten worden genoteerd, kunnen deze elementen een relevante rol spelen in de koersbeweging ervan. Gaten duiden op sterke prijsomkeringen en wijzen op geschikte prijsniveaus waar handelaren gebruik van kunnen maken steun en weerstand .

De grafiek toont de Bitcoin toekomstige prijs terwijl deze op de CM-extensie . Het gat rond de $60,000 in april markeerde de lokale prijstop. De prijs testte onmiddellijk daarna opnieuw op hetzelfde niveau, en toen deze niet doorbrak, verloor de trend kracht en keerde zich om.

Hetzelfde gebeurt tegenwoordig, andersom. Na het breken hierboven, duwen Bitcoin naar een nieuw altijd hoog, trok de prijs zich terug om het vertrouwen van de kopers opnieuw te testen. Als de prijs standhoudt, zal de weg naar $100,000 soepeler zijn.

Wees geduldig. De grafiek omvat ook de andere drie relevante gaten in de markt. Houd ze in gedachten als leidraad bij het plaatsen van uw stopverliezen. Bonusfeit, de BTC ETF drijft de handel al aanzienlijk op volume , waardoor deze grafiek vanaf nu altijd belangrijker wordt.