Coinrule Okex Trading-partnerschap
Geautomatiseerde cryptohandel

Coinrule & OKEx werken samen om een ​​toonaangevende handelservaring te bieden

De Crypto-markt slaapt nooit en evolueert altijd. Wij ook. We werken elke dag hard om onze handelaren de krachtigste opties te bieden om winstgevende geautomatiseerde handelsstrategieën op te bouwen. Het kiezen van de beste beurzen is absoluut een cruciaal onderdeel van elk handelssysteem.

Vandaag zijn we verheugd om een ​​nieuw strategisch partnerschap met de OKEx-beurs aan te kondigen.

OKEx vertegenwoordigt een betrouwbare optie voor cryptohandelaren en is een geweldig handelsplatform voor cryptocurrencies. Coinrule en OKEx zal een nieuw handelspartnerschap mogelijk maken Coinrule handelaren om nieuwe munten op te nemen in hun geautomatiseerde handelsstrategieën. De beurs heeft in de loop van de tijd opmerkelijke volumemijlpalen laten zien en is een van de wereldwijd meest erkende beurzen geworden. 

Waarom we ervan houden

OKEx somt enkele van de populairste munten op die de afgelopen maanden veel belangstelling trokken bij handelaren. Wanneer een hype een munt raakt die speculatie onder handelaren aanwakkert, wat zich op zijn beurt vertaalt in volatiliteit. Handelaren houden van volatiliteit en ze kunnen er het beste uit halen met een geautomatiseerde handelsstrategie met Coinrule. 

Afgezien van kortetermijnkansen, hebben deze munten een solide basis en het potentieel om in de toekomst beter te presteren.

OKEx-hulpprogrammatoken (OKB)

OKB is het native token van het OKEx-handelsplatform. Het biedt veel bruikbaarheid op de hele beurs, zoals een interessante verlaging van transactiekosten voor houders en toegang tot OKB Jumpstart, het OKEx Token Sale Platform. 

De prijs van het token vertoont een gestage opwaartse trend, als gevolg van de voortdurende release van nieuwe innovatieve functies en producten die het OKEx-team aankondigt. Een van de belangrijkste katalysatoren voor verdere prijsstijgingen zou de lancering van de eigen blockchain van OKEx, OKChain, in de komende maanden kunnen zijn. Dat zal leiden tot de release van een gedecentraliseerde versie van de exchange in de tweede helft van 2020.

OKEx heeft zijn roadmap volgepakt met spannende plannen. Het bedrijf is van plan een hoge prioriteit toe te kennen aan de ontwikkeling van financiële dApps. Dit maakt OKEx mogelijk een belangrijke nieuwe speler in het DeFi-ecosysteem. 

We werken graag samen met zo'n vooruitstrevend bedrijf. In de toekomst zou dit nieuwe gebruiksscenario's kunnen openen voor geautomatiseerd beleggen op gedecentraliseerde platforms, waardoor nieuwe waarde en ontwrichtende kansen voor onze handelaren worden gecreëerd.

Gabriele Musella, CEO van Coinrule

Andere interessante munten

Digibyte is een van de oudste blockchains, gelanceerd in 2014 en ondersteund door een gepassioneerde gemeenschap van vrijwilligers. Hoewel weinig bekend bij het grootste deel van de crypto-gemeenschap, is deze blockchain gebouwd op betrouwbare technologie en is nooit gekoppeld aan fraudegerelateerde activiteiten. 

In de afgelopen twee maanden beleeft DigiByte zijn eigen Alt-seizoen met een prijs die omhoog schiet met meer dan 800% in USD. Dat gaat gepaard met een zeer hoge volatiliteit die altijd geweldige kansen biedt die een geautomatiseerde handelsstrategie 24/7 kan vangen. OKEx is de meest liquide beurs waar onze handelaren geautomatiseerde handelsstrategieën kunnen creëren waarbij DGB betrokken is.

draadx. Veel projecten beloofden in 2017 crypto-gekoppelde creditcards te lanceren. Om dat te doen, hebben ze geld ingezameld in zeer gehypte ICO's. Velen slaagden er niet in hun kaarten af ​​te leveren, en slechts enkelen slaagden erin om op zijn minst enkele significante resultaten te behalen.

Wirex nam de tegenovergestelde benadering. Het bedrijf bouwde eerst een stabiel ecosysteem van producten en lanceerde vervolgens zijn eigen IEO via het OKEx-platform. Wirex is momenteel een snelgroeiende wereldwijde crypto-speler en de langetermijnwaarde van hun token zou het potentieel ervan moeten weerspiegelen. OKEx is het enige handelsplatform waar: Coinrule's handelaren kunnen automatisch het WRX-token verhandelen.

Meer van dat

Heden Coinrule en OKEx kondigen een nieuw handelspartnerschap aan en we zijn enthousiast over de mogelijke resultaten die op de lange termijn fantastische kansen zullen ontsluiten. We zijn van plan verdere samenwerkingsmogelijkheden met OKEx te onderzoeken om nieuwe voordelen te bieden aan onze beide gebruikersgroepen. 

Onze missie blijft dezelfde. We willen handelaren toegang geven tot krachtige tools om de prestaties van hun handelssystemen te verbeteren en hun activa onder alle marktomstandigheden veilig te beheren. 

Houd ons in de gaten, want we zullen binnenkort meer informatie over deze samenwerking onthullen... 

Creëer nu uw eerste geautomatiseerde strategie op OKEx!