Geautomatiseerde cryptohandel

OKX Futures-lanceringscampagne gaat live!

OKX & Coinrule Campagne: Stort en handel 500 USDT om 50 USDT te winnen + ontvang 20% ​​korting op handelskosten + ontvang 25% korting Coinrule Plannen!

Campagneperiode: 12 april 2024 00:00 UTC – 31 mei 2024 23:59 UTC

Om het te vieren lancering van OKX Futures, Coinrule is verheugd een spannende campagne aan te kondigen waarmee we samenwerken OKX-extensie. Dit is uw kans om 50 USDT te winnen in de vorm van futureskredieten, 20% korting te krijgen op de handelskosten voor futures en 25% korting te krijgen op uw Coinrule abonnement! 

Stappen om de beloningen te ontgrendelen:

 

1. Stort om 50 USDT te winnen: 

  • Win 50 USDT in de vorm van futureskredieten
  • Het minimale stortingsbedrag is 500 USDT in aanmerking komen. 
  • Houd tot het einde van de campagne een netto storting van minimaal 50 USDT aan.
  • Klik op 'Nu storten' op de Pagina met campagnedetails om uw eerste storting te doen.

 

2. Exclusieve korting van 20% op futures-handelskosten: 

 

3. Ontgrendel 25% korting Coinrule Abonnement: 

  • Toegang krijgen tot Coinrule abonnement met 25% korting voor gebruikers die minimaal $ 10,000 verhandelen op OKX Futures
  • De korting wordt aan het einde van de campagne toegepast op alle in aanmerking komende gebruikers

Campagnevoorwaarden

1. Campagneperiode: 12 april 2024 00:00 UTC – 31 mei 2024 23:59 UTC

2. Geschiktheid van deelnemers aan de campagne: Deze campagne is alleen beschikbaar voor nieuwe of slapende OKX-gebruikers die niet op het platform hebben gehandeld voordat ze zich voor het evenement registreerden. Het komt in aanmerking Coinrule gebruikers die een nieuw hebben gemaakt OKX-account tijdens de campagneperiode gebruik gemaakt van Coinrule's verwijzingslink of OKX-gebruikers die al 12 maanden niet op OKX hebben gehandeld.

U moet op de knop “Meld je nu aan' en zorg ervoor dat de knop is gewijzigd in 'Ingeschreven' om als geldige deelnemer aan het evenement te worden beschouwd. Anders vervalt uw deelname.

Volgens lokale wet- en regelgeving komen gebruikers uit de volgende landen of regio's (onder voorbehoud van verificatie-informatie) niet in aanmerking voor deelname aan deze campagne: raadpleeg clausule 2.2 van OKX's Gebruiksvoorwaarden. Britse/Amerikaanse KYC-gebruikers komen niet in aanmerking voor deelname.

3. KYC: Deelnemers moeten de KYC-identiteitsverificatie voltooien om deel te nemen en de beloningen in deze campagne te claimen.

4. In aanmerking komende stortingen zijn onder meer: Crypto Stort via externe portemonnee-overdracht en koop Crypto via Fiat-gateway, creditcard of P2P-transacties via P2P Express of P2P Marketplace.

Stortingen via interne overboekingen en P2P-transacties via een aandelenlink of QR-code zijn uitgesloten. In aanmerking komende stortingen zijn niet beperkt tot cryptovalutatypen en worden omgezet naar USDT-prijzen op basis van de slotkoers op de stortingsdatum.

5. Minimaal saldo: Deelnemers moeten tot het einde van de campagne een netto storting van meer dan 50 USDT hebben.

Deelnemers moeten tot het einde van de campagne een netto storting van minimaal 50 USDT aanhouden. (Netto storting = in aanmerking komende storting – opname)

6. Volume: Het handelsvolume omvat zowel het handelsvolume in derivaten als het spothandelsvolume tijdens de activiteitsperiode.

7. Andere beroepen: Transacties met andere OKX-beloningen of extraatjes worden niet meegeteld als geldige transacties voor deze campagne, inclusief maar niet beperkt tot transacties met kortingskaarten, contractvouchers, vrijstellingen van transactiekosten, enz.

8. Geen beperkingen:Er zijn geen beperkingen op het aantal geldige transacties in termen van valutaparen en transactietypen.

9. Gegevensupdates: Alle weergegeven gegevens op de pagina zijn geen realtime gegevens en hebben een bepaalde vertraging. Als de pagina niet wordt bijgewerkt, wacht dan een tijdje en keer terug om de pagina te vernieuwen om de gegevens te bekijken.

Opmerking: raadpleeg de bovenstaande vereisten en voltooi de bijbehorende taak om de bijbehorende beloning te krijgen. De beloning is beperkt tot de eerste 100 in aanmerking komende gebruikers

Beschrijving van de beloning

  1. De maximale prijzenpot voor deze campagne is 5000 USDT. Als de totale gebruikersbeloningen vóór de einddatum van de campagne de maximale prijzenpot bereiken, wordt de campagne vroegtijdig beëindigd en worden de uiteindelijke beloningen berekend op basis van de campagnegegevens van de gebruiker.
  2. De maximale beloning voor elke gebruiker in deze campagne is 50 USDT aan futurescredits.
  3. Beloningen worden binnen 30 dagen na het einde van de campagne toegekend. Het platform heeft het recht om de uitgifte van beloningen uit te stellen om welke reden dan ook die het naar eigen goeddunken nodig acht, zoals grootschalige risicocontroles en andere kwesties.
  4. Futureskredieten zijn 30 dagen geldig. Verwijs naar de gebruiksregels voor futureskredieten voor meer details.
  5. 25% korting Coinrule abonnementen worden aan het einde van de campagne toegepast. De korting geldt voor abonnementen van 3 maanden of 1 jaar. Coinrule neemt aan het einde van de campagne contact op met in aanmerking komende gebruikers

Bezoek OKX & Coinrule Campagnepagina voor meer informatie over OKX Platform-regels.

Happy Trading!