blockduo-logo
Handelsbots

Blockduo-rangen Coinrule Bij Top 3 Crypto Trading Bot voor cryptografie

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Blockduo gerangschikt Coinrule bij de top 3 crypto trading botbeschikbaar voor investeerders.

"Coinrule richt zich op een van de belangrijkste factoren als het gaat om geautomatiseerde cryptohandel; gebruikerservaring. We hebben geconstateerd dat de meeste systemen die er zijn complex zijn en geen intuïtief ontwerp hebben - Coinrule gaat naar plaatsen. – Blokduo

Top 10 Crypto Bot volgens Blockduo

Blokduo is een online publicatie opgericht in 2019, die erop gericht is cryptocurrency gemakkelijk te begrijpen te maken en eerlijke, onbevooroordeelde meningen te geven over de groeiende markt voor digitale activa en de toonaangevende producten/diensten.

Inclusief Coinrule bij de top crypto trading bots vertegenwoordigt verdere erkenning voor het werk dat het geheel Coinrule team heeft de afgelopen maanden hard gewerkt. We werken er hard aan om elke handelaar in staat te stellen op de gemakkelijkste manier een geautomatiseerd handelssysteem te bouwen.

Iedereen moet toegang hebben tot geavanceerde, maar eenvoudig te gebruiken tools om zijn investeringen te beheren. Dankzij de If-This-Then-That-logica kunt u zelfs de meest geavanceerde handelsstrategie implementeren zonder codeervaardigheden in slechts enkele minuten.

We hebben zojuist een nieuwe en verbeterde versie van ons platform uitgebracht waarmee regels kunnen worden gemaakt die passen bij de behoeften van elke handelaar. Je leest er hier meer over!

We werken nu aan het toevoegen van technische indicatoren aan onze strategieën. En binnenkort komt er een gloednieuwe backtesting-tool beschikbaar.

Het plannen, bouwen en uitvoeren van een geautomatiseerde handelsstrategie voor uw crypto-activa is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Blijf kijken! 😎