top 100 cryptocurrencies
Team

Top 100 cryptocurrencies: 5 projecten om naar te kijken

Als je ziet hoe goed cryptocurrencies het doen, is het zeer waarschijnlijk dat je er ergens van hebt gehoord, of het nu via sociale-mediaplatforms, conventionele media of mond-tot-mondreclame was. Volgens NASDAQ, ongeveer 14% van de Amerikaanse bevolking heeft geïnvesteerd in cryptocurrencies, met 46 miljoen Amerikaanse burgers die Bitcoins bezitten.

Een meerderheid van de bevolking en de millenniumgeneratie wereldwijd is op zoek naar een andere veilige haven. Tijdens de pandemie hebben wereldeconomieën non-stop geld gedrukt en hun valuta gedevalueerd. Vandaar dat de inherente problemen in traditionele financiële instellingen, gecentraliseerde markten en overheden, Cryptocurrencies ernaar streven deze problemen op te lossen door middel van hun technologie, consensus en idee.

Solide projecten in de top 100 van cryptocurrencies

Momenteel zijn er meer dan 10,000 unieke cryptocurrency-projecten op de markt. De markt is meer dan $ 2 biljoen waard. Deze waardering is buitengewoon indrukwekkend omdat de markt voor cryptocurrency slechts tien jaar oud is ten opzichte van de markt voor antiek goud. Gezien het toenemende aantal projecten op de markt, is de markt rijk aan slimme kettingtokens, stablecoins en verschillende andere projecten.

Interessant is dat veel van deze tokens niet veilig zijn. Ze bieden geen nut, hebben geen potentieel en hebben geen visie; veel mensen kunnen echter snel in deze tokens investeren om de prijs te verhogen en van de kans te profiteren. In werkelijkheid zijn veel van de tokens op de markt overbodig en hebben ze geen concreet plan om te slagen of te groeien in de crypto-ruimte; echter, sommige cryptocurrencies waarvan we denken dat ze het proberen waard zijn.

In dit artikel bespreken we de top 5 projecten, van de top 100 cryptocurrencies die je in de gaten moet houden.

Cardano

Cardano is op dit moment gemakkelijk een van de meest veelbelovende projecten in de crypto-ruimte. Een cruciale factor is dat Cardano in het eerste kwartaal van 2021 een solide prijsmomentum heeft gezien. Op weg naar dit jaar steeg de waarde van Cardano van $ 0.182 naar $ 1.45 tegen het einde van het eerste kwartaal. Sindsdien is de waarde van Cardano, ondanks de recente prijsdalingen van de cryptovaluta, stabiel gebleven op $ 1.52, op weg naar het tweede kwartaal van het jaar.

Cardano-diagram

Veel van het succes van Cardano wordt toegeschreven aan de toename van de acceptatie van het activum nadat het project gebruikers in staat stelde contracten op te bouwen op het netwerk van het project. Hoewel Cardano berucht is om het geleidelijk aanpakken, heeft het project in de loop der jaren een constante groei doorgemaakt. Uiteindelijk wierp de inspanning veel vruchten af, aangezien Cardano tot de top tien van cryptocurrencies behoort op basis van marktkapitalisatie.
Het slimme contract van Cardano stelt ontwikkelaars functioneel in staat om DApps te bouwen, nieuwe tokens te introduceren en de DeFI-ruimte uit te breiden. Daarom zou Cardano op uw volglijst moeten staan.

Ethereum

Ethereum heeft ongetwijfeld een onoverkomelijk potentieel. Het behoort niet alleen tot de top 100 cryptocurrencies, het is ook verreweg de meest waardevolle Blockchain na Bitcoin. Aangezien Eth 2.0 naar verwachting tegen het einde van dit jaar volledig functioneel zal zijn, is het zeer waarschijnlijk dat Ethereum Bitcoin zal onttronen. Met een marktkapitalisatie van meer dan $ 270 miljard is Ethereum het op een na grootste cryptocurrency-project. Bovendien was Ethereum het eerste project waarmee ontwikkelaars hun DApps en systemen konden ontwikkelen, bouwen en implementeren in een gedecentraliseerd ecosysteem.

Er is een overvloed aan functies die Ethereum tot een opwindende ontwikkeling in het cryptocurrency-ecosysteem maken. Om te beginnen is het de oplossing voor de bestaande problemen van de wereldeconomie. De native cryptocurrencies van Ethereum zijn ideale oplossingen voor geld dat de wereld heeft bedacht.

Ethereum-grafiek

Je zou Ethereum in de gaten moeten houden omdat het project een vooruitstrevende organisatie is en altijd op zoek is naar veranderingen en oplossingen zoekt om de problemen op te lossen die inherent zijn aan wereldwijde economieën, wat duidelijk blijkt uit de meerdere Ethereum-verbeteringsvoorstellen van het platform. Gezien hoe goed NFT's het hebben gedaan en de plannen van Ethereum om te verschuiven van het onhoudbare Proof of Work-consensusprotocol naar het Proof of Stake-consensusprotocol, wordt verwacht dat Ethereum een ​​interoperabele en enorm schaalbare oplossing zal zijn.

polkadot

Hoewel het project sinds de release vier jaar geleden onder de radar is gebleven; het heeft echter het crypto-ecosysteem overstegen met de officiële release van zijn mainnet in 2020. Interessant is dat het project veel aandacht kreeg vanwege zijn functies. Het native token van het project, DOT, bereikte dramatisch zijn weg naar de top 10 cryptocurrencies door marktkapitalisatie.

Met een marktkapitalisatie van meer dan $ 21 miljard is Polkadot moeilijk te missen. De gemeenschap prees het project aanvankelijk als een opvolger en rivaal van het Ethereum-project. Het is ironisch omdat Ethereum ook werd geïntroduceerd als een rivaal van Bitcoin.

Polkadot grafiek

Je zou Polkadot in de gaten moeten houden omdat het project de gedecentraliseerde toekomst van internet via Web3 wil stimuleren. Polkadot is gemakkelijk een van de meest veelbelovende en complexe projecten die er zijn door een interoperabele oplossing te introduceren die compatibel is met andere blockchains. Polkadot is een cryptocurrency die voldoet aan alle vereisten die de markt momenteel nodig heeft. Het heeft onder andere een geweldige community, een solide ontwikkelingsteam, een visionaire oprichter, invloedrijke partnerschappen, investeringen, aanzienlijke marktkapitalisatie, schaalbaarheid, upgradebaarheid, hoge transactiesnelheden. Je kunt niet fout gaan als het gaat om Polka Dot.

Litecoin

Litecoin is een van de meer succesvolle projecten in het crypto-ecosysteem. Omdat Bitcoin moeilijker te verkrijgen werd, werd Litecoin geïntroduceerd om de bestaande problemen van Bitcoin te verbeteren met snellere transacties en een meer democratisch mijnbouwproces, waardoor het project meer inclusief dan exclusief werd.

Litecoin-grafiek

Tegenwoordig staat Litecoin in de voorhoede van de belangstelling van de meeste handelaren dankzij de snelle transactietijden en relatief goedkopere kosten. Met een marktkapitalisatie van $ 12 miljard is Litecoin een project dat je gezien moet hebben.

Veelhoek

Polygon, voorheen bekend als Matic Network, is een opkomend framework dat is ontwikkeld om de interoperabiliteit tussen het Ethereum-mainnet en andere compatibele netwerken te verbeteren. Het is een nieuw item in de top 100 cryptocurrencies, en het is nu een van de meest veelbelovende onder duizenden andere munten en tokens. Onlangs heeft het project een dramatische stijging doorgemaakt, aangezien de oorspronkelijke token van het project sinds het begin van dit jaar met 26000% is gestegen. In tegenstelling tot andere projecten in de lijst, is Polygon een laag-2-netwerk. Het is dus een extra laag bovenop Ethereum om schaalbaarheid toe te voegen en de interoperabiliteit tussen blockchains te verbeteren.

Veelhoekdiagram

Dit is waarom je Polygon goed in de gaten moet houden:

  1. Polygon is een solide en innovatief project dat de schaalbaarheid en interoperabiliteit verbetert.
  2. Het is compatibel met de EVM, waardoor het nuttig is voor DApp-ontwikkelaars. Polygon is een bijzonder project met de potentie om het crypto-ecosysteem uit te breiden.
  3. Met de hype rond NFT's heeft Polygon een aanzienlijke stijging in acceptatie gezien dankzij de interoperabele, schaalbare en duurzame oplossing. 

Als u wilt investeren in een van de top 100 cryptocurrencies, hoeft u niet verder te zoeken. Coinrule is een metahandelsplatform waarmee gebruikers op regels gebaseerde cryptocurrency-valutahandel kunnen opzetten over meerdere crypto-uitwisselingen. Automatiseer het proces, bescherm uw geld en pak de volgende marktkans met Coinrule

Disclaimer: Niets op de Site vormt een professioneel of financieel advies, noch vormt enige informatie in dit artikel een alomvattende of volledige uiteenzetting van de besproken zaken.