Top cryptocurrencies om te kopen in 2021
Market Analysis Team

Top 10 cryptocurrencies om te kopen in 2021

Welkom op de crypto bull market 2021. Ben je op zoek naar de volgende kans? Mis deze top 10 cryptocurrencies niet om te kopen.

De markt beweegt met de snelheid van het licht en het is onmogelijk om elke prijsbeweging te volgen. Het goede nieuws is dat je kunt gebruiken Coinrule om uw portefeuille 24/7 zonder stress te beheren. In dit artikel we hebben de beste handelsstrategieën beoordeeld die goed kunnen werken in de crypto-bullmarkt 2021.

Je kunt verzamel de beste cryptocurrencies, winst nemen of uw portefeuille opnieuw in evenwicht brengen volgens de dagelijkse marktvolatiliteit.

Nu je weet wat de beste strategieën zijn, ben je niet nieuwsgierig naar wat de top 10 cryptocurrencies zijn om te kopen in 2021?

In 2017 was de ICO-frenzy de belangrijkste katalysator voor de crypto-bull-markt. De ontwikkeling van het DeFi-ecosysteem heeft de Altcoin-markt in de zomer van 2020 opgewarmd. De markt kan er op korte termijn irrationeel uitzien, en de exponentieel stijgende prijzen doen twijfel ontstaan ​​dat dit een nieuwe zeepbel zou kunnen zijn. Maar als u marktcycli vanuit een groter perspectief bekijkt, kunt u nieuwe opkomende krachten en trends identificeren die de prijzen aandrijven. 

Zodra de razernij voorbij is, zullen beleggers hun geld opnieuw toewijzen aan de meest solide munten, ter ondersteuning van hun prijs. Door de trends van de markt te identificeren, kunt u de beste munten spotten die u aan uw portefeuille kunt toevoegen. 

Deze top 10 cryptocurrencies om te kopen, geven u in de toekomst een aanzienlijk voordeel. 

Defi

Het lijdt geen twijfel dat gedecentraliseerde financiën tegenwoordig een van de grootste trends in crypto is. Op dit moment zitten er meer dan $ 40 miljard opgesloten in gedecentraliseerde financiële applicaties - het meest prominente deel zit in gedecentraliseerde beurzen en leenplatforms. 

Uniswap (UNI)

Uniswap is een volledig gedecentraliseerd on-chain protocol voor tokenuitwisseling gebouwd op Ethereum. Het gebruikt liquiditeitspools in plaats van orderboeken. Met Uniswap kan iedereen snel wisselen tussen ETH of een ERC-20-token. Bovendien kunnen gebruikers vergoedingen verdienen door liquiditeit te verstrekken. Beleggers kunnen elk bedrag aanleveren. Uniswap heeft meer dan $ 4 miljard aan tokens vergrendeld op het platform, het grootste bedrag op een gedecentraliseerde uitwisseling. 

Waarom het heet is

Vóór Uniswap was het gebrek aan liquiditeit het grootste probleem van gedecentraliseerde beurzen. Door de introductie van een innovatief mechanisme op basis van liquiditeitspools, hebben liquiditeitsverschaffers nu de prikkel om hun munten te vergrendelen om passief inkomen te verdienen. Het businessmodel is solide gebleken. Nu meer beurzen strengere regelgevingsprocessen afdwingen met betrekking tot KYC en geobeperkingen op handelsactiviteiten, zullen gedecentraliseerde beurzen een aantrekkelijk alternatief bieden voor crypto-investeerders. 

Enzym (MLN)

Vermogensbeheer is een miljardenindustrie. Enzyme heeft een protocol gemaakt om de activabeheerindustrie te migreren naar Blockchain-technologie. Enzyme brengt de traditionele financiële wereld naar DeFi, met on-chain activabeheer waarmee gebruikers de bewaring van hun activa kunnen behouden terwijl ze beleggen bij portefeuillebeheerders. 

Waarom het heet is

Aangezien traditionele financiën naar DeFi migreren, zal dit een game-changer zijn voor de manier waarop mensen hun geld kunnen investeren. Enzyme verlaagt de toegangsdrempels van de vermogensbeheersector aanzienlijk, zorgt voor meer transparantie en democratiseert het hele proces. De tijd van zwarte dozen en vaste rendementen ligt nu achter ons.

Enzyme verdient een plek in de top 10 van cryptocurrencies om te kopen, omdat het een uniek project is met minimale concurrentie.

Balancer (BAL)

Balancer is een geautomatiseerde marktmaker. Het vermindert de kosten en het slippen tussen transacties van verschillende cryptocurrencies. Het is de gedecentraliseerde vervanging voor de traditionele market maker, een externe entiteit die liquiditeit verschaft om activa te verhandelen. Balancer gebruikt pools die verzamelingen zijn van door gebruikers verstrekte fondsen die worden gebruikt om de liquiditeit van transacties en transacties aan te tonen. Liquiditeitsmining is een populair onderwerp geworden in de wereld van DeFi, en BAL doet dit uitzonderlijk goed en is het belangrijkste gespreksonderwerp geworden. 

Balancer liquiditeitspool
Balancer Liquiditeitspool

Waarom het heet is

Balancer brengt het concept van liquiditeitspools naar een hoger niveau, waardoor liquiditeitsverschaffers tot 8 verschillende activa aan de pool kunnen toevoegen. Balancer gebruikt geavanceerde algoritmen om ervoor te zorgen dat elke pool de juiste balans van activa behoudt, zelfs als de prijzen van de munten in de pool kunnen variëren.

Tokenisaties en stabiele munten

Een van de grootste beloften van Blockchain-technologie is om vrijwel elk activum wereldwijd te tokeniseren. Wat als u de fracties van onroerend goed, aandelen, kredieten of intellectuele eigendommen zou kunnen kopen of verkopen?

Cryptocurrency-prijzen zijn erg volatiel en dat schrikt de gemiddelde belegger af. Het eindeloze debat of cryptocurrencies een goede opslag van waarde zijn, kan snel worden opgelost door de indrukwekkende ontwikkeling en opkomst van nieuwe stabiele munten. Projecten die tokenisatie van wereldwijde activa beloven, moeten worden opgenomen in de lijst van de top 10 cryptocurrencies.

Synthetix (SNX)

Met behulp van Synthetix kunnen investeerders hun eigen maken synthetisch activa, genaamd Synths. Het zijn blockchain-activa die zijn gekoppeld aan real-world activa zoals fiat-valuta's, cryptocurrencies en grondstoffen. Hun prijs wordt in realtime gevolgd met behulp van Oracle-datafeeds, waardoor beleggers deze activa kunnen kopen, verkopen en verhandelen zoals het echte werk, alleen zonder een centraal orgaan. Het protocol maakt onbeperkte soorten tokenized assets mogelijk. Synths zoals sAAPL geven beleggers bijvoorbeeld blootstelling aan de aandelenkoers van Apple. Als de belegger van mening is dat de prijs overgewaardeerd is, kan hij de Inverse Synths kopen, die in prijs stijgt wanneer de prijs van Apple daalt. 

Waarom het heet is

Cryptocurrencies waren tot nu toe een kleine niche op de wereldwijde financiële markten. Tokenized activa zullen nieuwe investeerders aantrekken om de ruimte te betreden, nieuw kapitaal opleveren en een sterke katalysator vormen voor toekomstige ontwikkelingen.

Aarde (LUNA)

Dit is een digitale valuta met het primaire doel om gebruikers te beschermen tegen het betalen van extra verborgen kosten in de e-commercewereld door de acceptatie van blockchain-technologie op wereldwijde schaal te brengen. Terra is een niet-gecollateraliseerde stablecoin en heeft tot doel een divers crypto-ecosysteem te creëren met activa die zijn gekoppeld aan de Amerikaanse dollar, Chinese yuan, euro en andere fiat-valuta's. Een van de belangrijkste kenmerken van Terra is de interoperabiliteit op verschillende Blockchain, zoals Ethereum, Solana en Cosmos. 

Waarom het heet is

TerraUSD is een rentedragend actief. In een wereld waar nulrentetarieven de nieuwe norm zijn, lijkt de mogelijkheid voor beleggers om een ​​aan de USD gekoppeld activum aan te houden en rente te krijgen erg aantrekkelijk. Toonaangevende crypto VC's ondersteunen het project, zoals Galaxy Digital, Coinbase Ventures en Pantera Capital.

Orakels en gegevens

Slimme contracten maakten het ware potentieel van Blockchain-technologie mogelijk. Maar oracles verlegden de grenzen van wat mogelijk is om te bouwen met een slim contract. Gegevenstoegang maakt het verschil in elk bedrijf, en crypto-gerelateerde projecten zijn geen uitzondering. 

Hoe gemakkelijker toegang is tot realtime en nauwkeurige gegevensfeeds, hoe groter de kans dat het slimme contract vlekkeloos werkt. 

Chainlink was een van de onze top 10 cryptocurrencies om te kopen in 2019, maar tegenwoordig ontstaan ​​er nieuwe projecten.

Band Protocol (BAND)

Bandprotocol verbetert smart contract toegangsgegevens buiten een specifieke blockchain. Hun cross-chain data-orakels kunnen off-chain data verzamelen, aggregeren en vervolgens op een blockchain-agnostische manier aan een willekeurig aantal gedecentraliseerde apps en slimme contracten verstrekken. De geaggregeerde gegevens kunnen relatief schematisch vrij zijn, wat deel uitmaakt van de kracht van het Band-protocol. Informatie over DeFi- en gaming-applicaties kan persoonlijke gezondheidsgegevens, onroerendgoeddocumentatie en zelfs reislogboeken omvatten door slimme contracten te koppelen aan externe gegevensbronnen. 

Waarom het heet is

Opnieuw is het sleutelwoord voor het succes van Band interoperabiliteit. Het protocol is gebouwd op Cosmos en is compatibel met alle grote Blockchains. Bovendien zorgt Band voor verbeterde kostenefficiëntie en snellere responstijden. Het mechanisme van de gegevensfeeds van Band zorgt ervoor dat de gegevens betrouwbaar en veilig zijn.

De grafiek (GRT)

Net zoals Google het zoeken op internet door indexering vormde, hebben Blockchain en Web 3.0 een vergelijkbare behoefte als het internet van vóór Google. Basisinformatie, zoals het begrijpen van tokentransacties of het verkrijgen van toegang tot gebruikersgegevens, is moeilijk te verkrijgen, waardoor er een vraag ontstaat naar indexering en het opvragen van informatie over elementaire blockchaintransacties.

De Grafiek heeft in deze behoefte voorzien. Vóór Google waren er miljoenen webpagina's verspreid over internet. Het vinden van gegevens over elk onderwerp was erg tijdrovend en uitdagend. Het ophalen van gegevens op blockchain-platforms is een van de meest prominente trends in de ontwikkeling van blockchain.

Hoe de grafiek werkt
Hoe de grafiek werkt

Waarom het heet is

De grafiek maakt het indexeren van gegevens op de Blockchain mogelijk, waardoor het organisatiepatroon van de Blockchain efficiënter wordt en ook de toegang tot blockchain-gegevens efficiënter. Als een van de meest gebruikte blockchain-applicaties, zijn er meer dan 3,000 subgrafieken geïmplementeerd op The Graph. Tegenwoordig heeft elke applicatie API-verbindingen nodig om te werken, en op dezelfde manier zal The Graph in de toekomst talloze nieuwe dApps mogelijk maken.

Collectibles

In 2017 was een van de meest duidelijke tekenen van een groeiende zeepbel in het crypto-ecosysteem de verbazingwekkende waardering van digitale katten. Mensen betaalden hen voor duizenden dollars aan Ether. Bij nader inzien was dat de uitdrukking van een nieuwe generatie die a echte waarde voor digitale dingen.

NFT zijn zeker de Het volgende grote ding in crypto en zijn een must in elke lijst met top

NFT Art-werkstukken
NFT Art-werkstukken

Rakkerbouw (RARI)

Rarible is een NFT-platform (Non-fungible token) om digitale verzamelobjecten te beveiligen die zijn beveiligd met blockchain-technologie. Rarible vertegenwoordigt een digitaal NTF-platform met een bijzondere focus op kunstactiva. In het bijzonder omvat Rarible een marktplaats waarmee gebruikers verschillende digitale verzamelobjecten of NFT's kunnen verhandelen. 

Gebruikers kunnen deze activa ook creëren, wat algemeen bekend staat als "minting" NFT's. Verschillende makers van inhoud kunnen dit gebruiken om hun creaties zoals boeken, muziekalbums of films als NFT's te verkopen.

Waarom het heet is

De waarderingen van kunst stijgen al jaren. De opkomst van NFT's is slechts de meest natuurlijke evolutie van dezelfde trend. NFT's maken het voor beleggers gemakkelijk om immateriële activa zoals intellectuele eigendommen te kopen. Aan de andere kant hebben kunstenaars nu toegang tot een wereldwijde markt met verwaarloosbare toegangsdrempels.

Sandbox (ZAND)

Sandbox is een virtuele wereld die draait op Ethereum. Hiermee kunnen mensen hun hele game-ervaring bouwen, bezitten en er geld mee verdienen. Dit kan worden gedaan door stukken land in het spel te bezitten of door nieuwe digitale activa zoals NFT's in de sandbox te creëren. SAND-houders kunnen decentraal deelnemen aan de governance van het platform met behulp van een Decentrale Autonome Organisatie. 

Waarom het heet is

Sandbox heeft verschillende opmerkelijke partnerschappen opgebouwd, zoals Atari- en Crypto-kitties. Gaming is een wereldwijde miljardenindustrie en elk project dat zich op zo'n groot publiek richt, verdient aandacht.

Decentraland (MANA)

Decentraland is een volledig gedecentraliseerde 3D virtuele wereld, waar mensen hun virtuele land kunnen bezitten en ontwikkelen. Als alternatief kunnen gebruikers rondlopen en communiceren met wat andere gebruikers hebben gemaakt en tegelijkertijd contact maken met andere mensen die Decentraland verkennen. Het landschap van het project kan tal van items bevatten, variërend van statische 3D-landschappen tot interactieve objecten. Elk stuk tokenized land is een ERC721-token en is niet-fungeerbaar, en bevat de coördinaten van het stuk land dat het vertegenwoordigt. MANA is het native token dat de economie van het ecosysteem van Decentraland voedt. Het is een ERC-20-token.

Waarom het heet is

Mana was de eerste gedecentraliseerde virtuele wereld en heeft daarom een ​​first-mover-voordeel ten opzichte van concurrenten. Denk aan Decentaland zoals Second Like 2.0. Gezien het succes dat Second Life door de jaren heen heeft behaald, ziet de toekomst er voor Decentraland wellicht heel rooskleurig uit.

Het diversifiëren van uw portefeuille betekent het toevoegen van veel verschillende munten om het algehele risico te verminderen. In werkelijkheid hebben cryptocurrencies een hoge correlatie, dus zelfs het hebben van tientallen verschillende munten kan het risico aanzienlijk verminderen.

Het kopen van deze top 10 cryptocurrencies vertegenwoordigt een gediversifieerde blootstelling aan de beste crypto-trends in 2021 en kan aanzienlijke waarde toevoegen aan uw portefeuille. 

DISCLAIMER

Ik ben geen analist of beleggingsadviseur. Alles wat ik op deze site geef, is puur voor begeleiding, informatieve en educatieve doeleinden. Alle informatie in mijn bericht moet onafhankelijk worden geverifieerd en bevestigd. Ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig verlies of schade veroorzaakt door het vertrouwen op dergelijke informatie. Wees u bewust van de risico's die verbonden zijn aan het verhandelen van cryptocurrencies.