Team

Deze tijd is anders

DEFI / TetherUS EEUWIGE TOEKOMST (BINANCE:DEFIUSDTPERP)

De posttraumatische stress veroorzaakt door de grote Bear Market van 2018 kan nog steeds levendig zijn in de hoofden van crypto-investeerders.

De angst om de top te kopen is voor veel handelaren zo intens dat ze elke dip rond een nieuwe zien altijd hoog met grote voorzichtigheid. Dat is op zich niet erg. Risicobeheer is een van de belangrijkste pijlers van handelen. Van tijd tot tijd winst nemen helpt om het algehele risico van de portefeuille in evenwicht te brengen, en in sommige gevallen is het heel logisch.

Een paar weken geleden riepen we op tot een periode van onzekerheid en dat leidde zelfs tot een brede marktcorrectie. Bitcoin blijft worstelen met het doorbreken van het niveau van $ 60,000, en het kan even duren voordat we een duidelijke uitbraak zien. Ondertussen tonen Altcoins veerkracht bij elke dip, wat bewijst dat de vraag er nog steeds is, naast Ethereum.

Binance berekent een DeFi-index met behulp van tien large-cap munten, en de grafiek ziet er ongetwijfeld uit bullish . De index consolideert boven een omgekeerde head & shoulder direct onder de altijd hoog. Zolang het rode horizontale niveau standhoudt, is de kans groot dat de markt op elk moment een nieuw sterk been omhoog ervaart. Vanuit macro-oogpunt ziet de cryptomarkt er net zo solide uit als ooit.

In 2017 was Ethereum de enige blockchain met echt gebruik. En het werd voornamelijk gebruikt om geld in ICO's te pompen zonder werkende producten. Tegenwoordig is alles anders, aangezien miljarden transacties dagelijks echt nuttig zijn voor degenen die gedecentraliseerde protocollen gebruiken. Liquiditeitsverschaffers, orakels, beurzen, leningen, NFT's kunnen nog steeds brandstof toevoegen aan deze Bull Market.