Team

De grote comeback

Ethereum vs Bitcoin (BINANCE:ETHBTC) De grote comeback

Terwijl de cryptomarkt consolideert na een razende bull run, klauteren handelaren om te zien waar de chips zijn gevallen. Laten we ETH en BTC vergelijken

Een interessante grafiek om naar te kijken is ETH vs BTC. Nu de aanvankelijke opwinding is uitgewerkt, is het perfect om opnieuw te kalibreren en een langetermijnperspectief te overwegen. Hier zien we de laatste vier jaar van de ETH / BTC grafiek. We zien dat ETH tijdens crypto-booms beter presteert BTC . Meestal echter, ETH / BTC handelt over het algemeen lager dan waar het momenteel is en lijkt uiteindelijk terug te keren naar zijn gemiddelde.

Het huidige niveau is waar ETH in het verleden in het verleden meerdere keren niet in slaagde zijn winst vast te houden. Deze keer lijkt het een ander verhaal te zijn, aangezien de steun goed blijft ondanks de brute recente uitverkoop. Het is de moeite waard om op te merken dat de grafiek een reeks lagere hoogtepunten laat zien tijdens de vorige cyclus, terwijl deze week de prijs de allereerste hogere laag boven dit cruciale niveau zou kunnen drukken.

Aan de andere kant handelt het handelspaar nog steeds ruim onder de altijd hoge waarderingen van 2017 en 2018, en dat zou de voorzichtigheid van beleggers moeten onderbreken. Als u deze grafiek in de gaten houdt, krijgt u waardevolle inzichten in de beste tijd om de portefeuille opnieuw te roteren Bitcoin in Altcoins.