Geautomatiseerde cryptohandel

De truc van de duivel

Bitcoin/TetherUS (BINANCE:BTCUSDT)

"De grootste truc die de duivel ooit heeft uitgehaald, was de wereld ervan overtuigen dat hij niet bestond."

Op dezelfde manier, Bitcoin vliegt vaak onder de radar van de investeerders voordat ze uitbreken. Lange zijwaartse periodes schudden de minder geduldige handelaren van zich af, terwijl onopgemerkt een nieuwe krachtige opwaartse trend ontstaat. Wanneer de prijs boven de vorige hoogtepunten uitbreekt, begint de echte actie, laatkomers haasten zich om het voordeel niet te missen.

Bitcoin-prijsactie is een perfecte remake van wat er gebeurde tussen augustus en oktober 2020. Destijds was $ 12,000 de laatste weerstand voordat de vorige werd bereikt altijd hoog. Flash forward naar de huidige tijd, het breken van $ 60,000 zou betekenen Bitcoin op de goede weg naar $ 100,000.

Maar nogmaals, de prijs zal waarschijnlijk een tijdje consolideren voordat er een nieuwe etappe omhoog gaat. Er is geduld en aandacht voor deze belangrijke niveaus nodig om je voor te bereiden op de volgende grote stap.

Bovendien halen Altcoins, zoals vorige week werd verwacht, de kracht van Bitcoin niet in grote lijnen in, wat wijst op een rotatie van de toewijzing van de markt in BTC . Dat is meestal een sterk signaal dat investeerders zoveel mogelijk opstapelen Bitcoin .

Remakes zijn over het algemeen saai omdat je al weet hoe de film afloopt. Als het op handelen aankomt, is het in plaats daarvan best nuttig om een ​​idee te krijgen van waar de zaken naartoe gaan.