Team

De truc van de duivel

Bitcoin / TetherUS (BINANCE:BTCUSDT)

"De grootste truc die de duivel ooit uithaalde, was de wereld ervan overtuigen dat hij niet bestond."

Op dezelfde manier, Bitcoin vliegt vaak onder de radar van beleggers voordat ze uitbreken. Lange zijwaartse perioden schudden de minder geduldige handelaren wakker, terwijl er ongemerkt een nieuwe krachtige opwaartse trend ontstaat. Wanneer de prijs boven de vorige hoogtepunten uitbreekt, begint de echte actie, laatkomers haasten zich om het voordeel niet te missen.

Bitcoin-prijsactie is een perfecte remake van wat er gebeurde tussen augustus en oktober 2020. Destijds was $ 12,000 de laatste weerstand voordat het de vorige bereikte altijd hoog. Flash forward naar de huidige tijd, het breken van $ 60,000 zou betekenen Bitcoin op de goede weg naar $ 100,000.

Maar nogmaals, de prijs zal waarschijnlijk een tijdje consolideren voordat een nieuw been omhoog gaat. Het vergt geduld en veel aandacht voor deze sleutelniveaus om je voor te bereiden op de volgende grote stap.

Bovendien, zoals vorige week werd verwacht, halen Altcoins de sterkte van Bitcoin niet in het algemeen in, wat wijst op een rotatie van de toewijzing van de markt in BTC . Dat is meestal een sterk signaal dat beleggers zich zoveel mogelijk opstapelen Bitcoin .

Remakes zijn over het algemeen saai omdat je al weet hoe de film afloopt. Als het op handelen aankomt, is het in plaats daarvan best handig om een ​​idee te krijgen van waar de dingen naartoe gaan.