Team

Realiteit verslaat fictie

Ethereum / Bitcoin (BINANCE:ETHBTC)

Fictieschrijvers hebben geprobeerd te voorspellen hoe de toekomst er eeuwenlang zou hebben uitgezien. Ze duwden hun verbeeldingskracht altijd naar de rand van het onmogelijke, en uiteindelijk werd fictie werkelijkheid met de opkomst van Dogecoin.

Wat waarschijnlijk niemand ooit had geraden, is dat een 'valuta' genoemd naar een schattige en speelse hond op het punt zou hebben gestaan ​​een wereldwijde revolutie onder miljoenen mensen te beginnen.

Vorige week steeg Dogecoin tot belachelijke niveaus en duwde zijn marktkapitalisatie naar een waardering vergelijkbaar met Polkadot en Cardano . Met name Dogecoin heeft bijna geen ontwikkelingsroutekaart, terwijl enkele van de slimste crypto-ontwikkelaars hebben gewerkt aan Polkadot en Cardano voor jaren. Dat is de kracht van een meme in 2021.

Terwijl alle ogen gericht zijn op Dogecoin en andere meme-munten, Ethereum breekt wat een 18 maanden lange accumulatiefase zou kunnen blijken te zijn, ingeprijsd Bitcoin voorwaarden. Het is moeilijk om het opwaartse potentieel van een nieuwe Ethereum opwaartse trend goed, want tegenwoordig lijkt geen enkele handelaar of belegger meer om waarderingen te geven. De realiteit is dat het netwerk van Ethereum elke dag voor miljarden dollars aan transacties veiligstelt, waarbij nieuw kapitaal en adoptanten regelmatig binnenstromen. Dat is zeker iets om rekening mee te houden. Of dit nu fictie of realiteit is, u kunt maar beter met de voeten op de grond staan ​​en veilig handelen.