Team

Mind The Gap

Bitcoin CME-futures (CME:BTC1!)

De markt vult altijd de gaten.

Hiaten zijn niet gebruikelijk in de cryptomarkt. Maar, zoals Bitcoin algemeen aanvaard worden en meer investeringsvehikels worden genoteerd op traditionele financiële markten, kunnen deze elementen een relevante rol spelen in hoe de prijs beweegt. Gaten wijzen op sterke prijsomkeringen en wijzen op geschikte prijsniveaus die handelaren kunnen gebruiken als: steun en weerstand .

De grafiek toont de Bitcoin toekomstige prijs zoals het werd verhandeld op de CME . Het gat rond de $ 60,000 in april markeerde de lokale prijstop. De prijs testte onmiddellijk daarna opnieuw op hetzelfde niveau, en toen het niet uitbrak, verloor de trend stoom en keerde om.

Hetzelfde gebeurt tegenwoordig, andersom. Na het breken hierboven, duwen Bitcoin naar een nieuw altijd hoog, trok de prijs zich terug om het vertrouwen van de kopers opnieuw te testen. Als de prijs standhoudt, zal de weg naar $ 100,000 soepeler verlopen.

Wees geduldig. De grafiek bevat ook de andere drie relevante gaten in de markt. Houd ze in gedachten als richtlijn om uw stop-loss te plaatsen. Bonus feit, de BTC ETF drijft de handel al aanzienlijk op volume , waardoor deze grafiek vanaf nu altijd belangrijker wordt.