Coinrule fondsenwerving
Team

Coinrule Sluit met succes $ 700k inzamelingsactie af om toegang tot geautomatiseerde handel te democratiseren

Na een succesvolle Crowdfunding-campagne op Seedrs, Coinrule heeft zijn $ 700,000 Seed Round afgerond en heeft zijn financieringsdoel met meer dan 200% overschreden. 

Naast Coinrulegemeenschap en supporters die rechtstreeks via Seedrs in de ronde konden investeren, werd de fondsenwerving ook vergezeld door een groep ervaren Angel Investors en de investeringstak van Zilliqa, ZilHive. Met de nieuwe investeerders Coinrule kan nu bogen op een sterk beleggers- en adviesteam dat ook bestaat uit MKB Bank, Coinruleinvesteerder vanaf de eerste financieringsronde, en adviseurs, waaronder Dr. Andrea Baronchelli, research fellow bij het prestigieuze UCL Center for Blockchain Technologies, John Austin voormalig Chief Strategy Officer bij IG Index, en Oliver Snoody, voormalig Head of Brand Marketing bij Twitter & VP van Marketing bij Deliveroo.

Deze financiering zal het mogelijk maken Coinrule om het team te laten groeien, uit te breiden naar de snelgroeiende markt van tokenized aandelenhandel en de meest gebruiksvriendelijke backtesting-tool te leveren, allemaal ontworpen om onze missie te bevorderen om geavanceerde handelstools beschikbaar te maken voor normale mensen en om te helpen bouwen aan de toekomst van financiën via intuïtieve, geautomatiseerde handel. Actief beleggen hoeft niet alleen voorbehouden te zijn aan hedgefondsen en professionals. Normale mensen met weinig tijd, maar de juiste tools bij de hand, kunnen concurreren. We blijven onze missie uitvoeren tot 2021!

Deze succesvolle financieringscampagne zou niet mogelijk zijn geweest zonder Coinrule's geweldige gemeenschap. Meer dan 600 individuele investeerders sloten zich aan Coinrule's ronde op Seedrs, waaronder veel van onze oude gebruikers en investeerders. We zijn jullie allemaal dankbaar voor de voortdurende steun, feedback en waardering. Ons belangrijkste doel is om het vertrouwen dat we van jullie hebben gekregen terug te betalen door onze missie uit te voeren en wereldveranderende handelstechnologie te leveren aan normale mensen.

Veilig handelen,

Gabriele en Oleg