Coinrule op Seedrs
Team

Coinrule is Crowdfunding, Live op Seedrs!

SPAREN DE DATUM Coinrule opent de deuren voor de gemeenschap. Of u nu een kleine of grote investeerder bent, sluit u aan bij onze reis die begint op 14 oktober op een van de meest actieve financiers van particuliere bedrijven in het VK, Seedrs!

Handelen is een uitdaging! Het vereist inzicht in de markt, het plannen van de juiste strategie en koelbloedigheid om deze uit te voeren. Markten zijn 24/7 open en kansen, net als risico's, kunnen op elk moment komen. Het is moeilijk om je aan een plan te houden, wat de markt ook voor je in petto heeft.

Coinrule laat u uw investeringen op meerdere platforms automatiseren om uw geld te beschermen en de volgende geweldige marktkans te grijpen zonder een enkele regel code te hoeven leren. Een uniek hulpmiddel voor alle niet-professionele handelaren, hobbyisten, aspirant-handelaren en 'normale' mensen die hun spaargeld willen beheren.

2020 was een fenomenaal jaar voor Coinrule. Het team heeft het gebruikersbestand meer dan verdubbeld, hun personeelsbestand vergroot en er lopen nu elke maand meer dan tienduizend transacties op het platform. 

We hebben met letterlijk honderden van jullie gesproken, elke dag van het jaar. Het is de feedback, ondersteuning en passie van Coinrule's gemeenschap die deze geweldige groei mogelijk heeft gemaakt.

Opent nu de deuren

De toegang tot investeringsmogelijkheden democratiseren door middel van geautomatiseerde handel is onze missie: de macht teruggeven aan de mensen, niet aan de hedgefondsen. Voor een bedrijf als Coinrule, het was nooit een twijfel dat het aan boord nemen van onze gemeenschap de juiste keuze is. Crowdfunding geeft onze gebruikers, normale mensen en fintech-enthousiastelingen de mogelijkheid om een ​​bedrijf te ondersteunen waarin ze geloven en in ruil daarvoor te profiteren van het succes van het bedrijf. 

Coinrule gaat nu live met a Seedrs crowdfunding-campagne, doe mee aan onze spannende reis (Houd er rekening mee dat wanneer u investeert uw kapitaal risico loopt).

Door nu deel te nemen aan de campagne, krijgt u ook toegang tot exclusieve beloningen en voordelen, van gratis toegang tot Coinrule's geavanceerde plannen om de mogelijkheid om direct vorm te geven aan onze roadmap. 

Wat de toekomst in petto heeft

2020 was nog maar het begin. Na de lancering van het meest beginnersvriendelijke platform voor handelsstrategieën, Coinrule bouwt nu aan een investeringsecosysteem dat draait om automatisering. Van het testen van uw strategieën tot het volgen van deskundige investeerders, het vinden van arbitragemogelijkheden en het automatisch verkrijgen van de beste prijzen op alle handelsplatforms, er is een lot meer volgt.

Om deze visie werkelijkheid te laten worden, is uw steun nodig. Door deel te nemen Coinrule met slechts £ 10 kunt u nu eigen vermogen krijgen en deel uitmaken van de toekomst van financiën. En het beste van alles, Coinrule als een door SEIS goedgekeurde onderneming, kunt u tot 50% van het geïnvesteerde bedrag claimen als vrijstelling van individuele inkomstenbelasting.

Waar wacht je op? Maak een verschil. Leer meer over de toekomst van financiën vandaag!

Disclaimer:

Beleggen brengt risico's met zich mee, waaronder verlies van kapitaal, illiquiditeit, gebrek aan dividenden en verwatering, en mag alleen worden gedaan als onderdeel van een gediversifieerde portefeuille. Lees de risicowaarschuwingen voordat u gaat beleggen. Beleggingen mogen alleen worden gedaan door beleggers die deze risico's begrijpen. De fiscale behandeling hangt af van individuele omstandigheden en kan in de toekomst veranderen. Seedrs doet geen investeringsaanbevelingen aan u en elke investeringsbeslissing moet worden genomen op basis van de volledige campagne. Geen enkele communicatie van Seedrs, via e-mail of enig ander medium, mag worden opgevat als een beleggingsaanbeveling. 

Dit bericht is goedgekeurd als financiële promotie door Seedrs Limited.

Seedrs Limited is geautoriseerd en staat onder toezicht van de Financial Conduct Authority. Seedrs Limited is een naamloze vennootschap, geregistreerd in Engeland en Wales (nr. 06848016), met maatschappelijke zetel te Churchill House, 142-146 Old Street, Londen EC1V 9BW.