Team

Beste geautomatiseerde handelscryptobots in 2022

Er zijn twee verschillende kenmerken van de Cryptocurrency-markt waarvan handelaren op de hoogte moeten zijn. Ten eerste is de markt 24 dagen per jaar 7/365 per dag open. Ten tweede is de markt extreem volatiel. De prijzen van Cryptocurrency-activa fluctueren sterk, zowel stijgend als dalend. De combinatie van deze twee kenmerken maakt het voor handelaren absoluut noodzakelijk om altijd alert te zijn en de markt te controleren op veranderingen om effectief te handelen en winst te maken. Tenzij iemand handelt voor de kost, is dit een zeer zware taak. Het snel veranderende landschap van crypto heeft geresulteerd in een hoge volatiliteit waar handmatige handelaren niet op kunnen reageren. Wat nog belangrijker is, is dat deze schommelingen de klok rond plaatsvinden, waardoor het onmogelijk is om de markten effectief te volgen.

Dus welke oplossing is beschikbaar voor hobbyhandelaren? 

GEAUTOMATISEERD CRYPTO TRADING BOTS

Het idee van een cryptocurrency-handelsbot is om te helpen met de beperkingen van menselijke handelaren. 

Cryptocurrency-handelsbots zijn een reeks computer- of softwareprogramma's die zijn geprogrammeerd om een ​​aantal vooraf ingestelde handelsstrategieën of regels uit te voeren, waardoor handelaren hun handelsproces kunnen automatiseren. Crypto trading bots voeren tal van functies uit, zoals:

 • analyseren en interpreteren van marktgegevens, 
 • het kopen, verkopen en houden van Cryptocurrency-activa 
 • markttrends analyseren
 • marktrisico's berekenen
 • 24/7 reageren op de markt. 

Een belangrijk ding om op te merken is dat deze bots niet uit zichzelf handelen, ze hebben een reeks vooraf bepaalde regels nodig die door de individuele handelaar worden gespecificeerd. Deze ingestelde regels geven aan hoe de bot reageert op veranderingen in de markt.

HOE WERKEN BOTS ECHT?

Handelsbots functioneren als gevolg van de regels die in hun code zijn ingebed. U kunt een bot bijvoorbeeld leren marktanalyses uit te voeren waardoor hij gegevens uit meerdere bronnen verzamelt, interpreteert en beslissingen neemt over het al dan niet kopen, verkopen of vasthouden van een cryptocurrency-activum op een bepaald moment. Er is ook de marktrisicovoorspellingscomponent waarmee de bot gegevens van de markt kan gebruiken om het risicopotentieel in de markt te bepalen en te beslissen hoeveel geschikt is om te handelen op basis van het huidige risiconiveau. We hebben ook de uitvoeringscomponent waarmee de Bot via API's verbinding kan maken met cryptocurrency-uitwisselingen en de cryptocurrency-activa strategisch rechtstreeks op de uitwisseling kan kopen of verkopen.

WAAROM HET NUTTIG IS OM TE HANDELEN MET GEAUTOMATISEERDE CRYPTO BOTS

Er zijn nogal wat redenen die het handelen met Crypto-bots erg aantrekkelijk maken. Ze bevatten:

 1. Geen emotionele handel

Als mensen zijn we zeer emotionele wezens. Zelfs de beste handelaren zijn geneigd om emotionele beslissingen te nemen. We zijn allemaal geneigd te reageren op emoties zoals angst voor verlies, hebzucht naar winst, opwinding over een bullish markt, stress van een 24/7 volatiele markt, enz., en dit vertroebelt ons oordeel en resulteert in irrationele handelsbeslissingen. Gebruik makend van crypto trading bots helpt ervoor te zorgen dat handelsbeslissingen gebaseerd zijn op logica in plaats van emoties.

 1. Efficiënt

Het gebruik van handelsbots is veel efficiënter en sneller dan handmatig handelen. De markt is 24/7 open, alleen bots kunnen snel kansen in de markt opvangen en deze met snelheid en nauwkeurigheid uitvoeren. U hoeft zich geen zorgen te maken over vertragingen of menselijke fouten. Het is een meer vertrouwde manier om te profiteren van marktkansen en winst te maken.

 1. Tijd besparen

Bots voor cryptohandel hoeven niet te pauzeren of te slapen. Ze kijken namens handelaren naar de markt. Met bots hoef je niet aan je scherm gekluisterd te blijven, als je eenmaal je regels vooraf hebt ingesteld, worden de bots uitgevoerd en werken ze voor je terwijl je slaapt.

 1. Demohandel/ Backtesting/ Papierhandel

Een bijkomend voordeel van het gebruik: crypto trading bots is dat het handelaren de mogelijkheid biedt om deel te nemen aan demo-handel, waardoor ze onder dezelfde voorwaarden kunnen handelen als live transacties, waardoor ze kunnen testen hoe hun handelsregels of -strategieën zouden werken voordat ze op de markt worden gelanceerd. Met papierhandel of backtesting kunnen handelaren historische gegevens gebruiken om te bepalen hoe goed een bepaalde handelsregel op de markt zou presteren.

NADELEN VAN HET GEBRUIK CRYPTO TRADING BOTS

Hoewel het gebruik van Crypto-bots een overvloed aan voordelen heeft, zijn er enkele nadelen waar handelaren zich bewust van moeten zijn.

 1. Het bouwen van een Crypto Trading Bot from Scratch is Complex

Dit komt omdat het bouwen van een bot geavanceerde kennis van programmeren vereist. Als het niet goed wordt gedaan, voert de bot de regels niet uit zoals het hoort, wat leidt tot handelsverliezen. Het goede is dat er een aantal startups zijn, zoals Coinrule, die bots hebben gebouwd die kunnen worden gebruikt zonder te hoeven coderen. 

 1. Een bepaald niveau van monitoring is vereist

Er is een grens aan de onafhankelijkheid van crypto trading bots. De Bots werken niet voor altijd alleen zonder enige vorm van input of monitoring van handelaren. Handelaren moeten nog steeds regelmatig inchecken en handelsregels of -strategieën instellen waarmee de bots werken. Er is dus behoefte aan enig begrip van cryptohandel. Gelukkig, geautomatiseerde Crypto-bots door startups zoals Coinrule helpen in dit opzicht door meer dan 150+ bewezen handelsregels te bieden waaruit beginners met beperkte kennis kunnen kiezen.

 1. Veiligheidsproblemen

De meeste Crypto-bots helpen bij het automatiseren van transacties door verbinding te maken met de cryptocurrency-uitwisselingen van gebruikers via Application Programming Interfaces (API's) zonder directe toegang. Cybercriminelen richten zich echter het meest op cryptocurrency-uitwisselingen en bots. Dit risico kan worden geminimaliseerd door handelaren zeer beschermend te zijn over hun API-sleutels en automatische opnames te deactiveren.

 1. Pas op voor oplichting

Er zijn nogal wat oplichters op internet die doen alsof ze u kunnen helpen bij het maken van geautomatiseerde handelsbots en belachelijke rendementen beloven. Het is aan handelaren om due diligence uit te voeren en te bevestigen dat ze te maken hebben met betrouwbare en naar behoren opgerichte en gelicentieerde bedrijven. 

SOORTEN CRYPTOCURRENCY HANDELSBOTS

Er bestaan ​​verschillende Crypto-bots op de markt op basis van de gebruikte handelsstrategieën. Ze bevatten:

 1. Arbitrage Bot: Deze bot houdt rekening met de verschillen in prijzen tussen verschillende beurzen en gebruikt de variaties om winst te nemen door tegen een lagere koers in de ene markt te kopen en deze onmiddellijk tegen een hogere koers op een andere markt te verkopen.
 1. Trend-nemende bot: Deze Bot bewaakt en analyseert het momentum van een Crypto-activum en voert ofwel een koop- of verkooporder uit. Als de indicator een prijsstijging verwacht, gaat de Bot een longpositie in (kopen). Als de indicator een prijsdaling verwacht, gaat de Bot op dezelfde manier een shortpositie in (verkopen).
 1. Marktmakende bot: Deze Bot creëert verschillende koop- en verkooporders om winst te maken als een 'market maker' die aan beide kanten van het orderboek verkoopt. Om winst te maken, maakt de marktmakende bot een kooporder tegen een prijs die iets lager is dan de kosten van het crypto-activum en een verkooporder tegen een iets hogere prijs. Als beide bestellingen worden uitgevoerd, wordt er winst gemaakt.
 1. Bots voor het uitlenen van munten: Een van de manieren om winst te maken, is door munten uit te lenen aan margehandelaren die met rente terugbetalen. Deze bot helpt het leenproces te automatiseren door te profiteren van de beste rentevoet en te profiteren van mogelijke verhogingen van leenopties.
 1. Portfolio-automatisering Bots: Deze bot helpt gebruikers bij het maken en beheren van een Crypto-portfolio op basis van hun investeringsvoorkeur in plaats van er actief voor te handelen.

We zullen een gedetailleerde beoordeling geven van de top Crypto trading botis vandaag op de markt. Voor deze uitgebreide beoordeling houden we rekening met alle belangrijke factoren en componenten van deze handelsbots. Ze omvatten het niveau van complexiteit, de functies van de bot, handelsbottechnologie, veiligheidsmaatregelen, de reputatie van het team, juridische ondersteuning of licentie, prijzen, handelsondersteuning/community, verbonden uitwisselingen, gebruiksgemak, gebruikersfeedback en winstgevendheid tot nu toe .

 1. COINRULE
 1. Introductie

Coinrule is een slimme assistent die mensen die cryptocurrencies verhandelen in staat stelt om handelsbots te bouwen zonder een enkele regel code te hoeven programmeren. Het is een cloudgebaseerd platform waarmee gebruikers hun handelsproces volledig kunnen automatiseren, waardoor ze zelfs terwijl ze slapen winst kunnen maken op de cryptocurrency-markt. Gebruikers kunnen handelstools maken of kiezen uit de meer dan 150 geteste handelssjablonen die voor hen beschikbaar zijn. Coinrule kan worden omschreven als een "Crypto lego-toolbox" waar gebruikers meerdere handelsstrategieën kunnen creëren, implementeren en hun prestaties in de loop van de tijd kunnen volgen.

 1. Niveau van complexiteit

Coinrule heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface omdat deze is gebouwd met reguliere handelaren in gedachten. De gebruikersinterface is zeer intuïtief, zodat beginners er gemakkelijk achter kunnen komen hoe ze het platform kunnen gebruiken om hun handel te automatiseren. Het platform gebruikt een heel eenvoudig principe: het "Als-dit-dan-dat"-principe waarmee gebruikers hun handelsstrategieën kunnen specificeren op basis van bepaalde vooraf bepaalde voorwaarden. Bijvoorbeeld: 'Als de prijs van Bitcoin met 3% stijgt en het volume met 5% binnen 3 uur, koop dan $ 500 BTC met mijn USDC-portemonnee'. 

Het gebruik van voorwaardelijke verklaringen demystificeert echt de complexiteit van het instellen van handelsregels en maakt het platform gebruiksvriendelijk voor beginners, reguliere handelaren en hobbyisten.

 1. Trading Bot-technologie (functies)
 • If-This-ThenThat-principe (voorwaarden en acties): Het platform werkt volgens het IFTTT-principe. Een systeem waarmee gebruikers een aantal voorwaarden kunnen stellen, die, indien vervuld, een gespecificeerde actie uitvoeren. Een gebruiker kan kiezen uit een aantal triggers, zoals tijd, gebeurtenissen, enz. In het gedeelte voorwaarden kan de gebruiker kiezen uit munten die zich momenteel in de portemonnee van de gebruiker op de beurs bevinden of elke munt die aan specifieke criteria voldoet. Vervolgens kiest de gebruiker uit een aantal aanpasbare opties en sjabloonregels. In de volgende stap kan de gebruiker meerdere koop- en verkoopacties kiezen, afhankelijk van voorkeuren, selectie en strategie. 

Operatoren zoals 'And Then', 'Or', enz. geven de gebruiker extra controles.

 • Handelsstrategieën: Er zijn meer dan 10,000 strategieën die gebruikers kunnen gebruiken Coinrule variërend van Dollar-Cost-Averaging tot trendvolging, multiple stop loss, Buy the Dip, take profit, Golden Cross trading, range trading, scalperen, enzovoort. Coinrule biedt ook meer dan 150+ handelssjablonen waaruit gebruikers kunnen kiezen. Deze vooraf gemaakte sjablonen worden gerangschikt op basis van hun complexiteit en investeringsvoorkeur, bijvoorbeeld beschermen, maximaliseren, lange termijn, korte termijn, opnieuw in evenwicht brengen, enz.
 • Demo-uitwisseling: Gebruikers krijgen de kans om hun regels te testen voordat ze live worden gelanceerd om te bepalen hoe succesvol ze zouden zijn. De demo-uitwisseling maakt gebruik van realtime gegevens rechtstreeks van Binance. Alle gebruikers krijgen virtueel 10 BTC en 100 ETH toegewezen en krijgen de mogelijkheid om enkele regels op het demoplatform uit te voeren en te zien hoe de regels op de beste manier kunnen worden gestructureerd om winst te maken.
 1. Beveiligingsmaatregelen

Coinrule gaat een stap verder om de veiligheid en beveiliging van gebruikers en hun informatie te waarborgen. De verschillende maatregelen die zijn genomen door Coinrule omvatten:

 • Coinrule heeft geen herroepingsrecht op de exchange-accounts van gebruikers. Ze vragen niet om privésleutels van gebruikers of directe toegang tot hun crypto-wallets om het platform te gebruiken.
 • Coinrule gebruikt API-sleutels om verbinding te maken met exchanges. Coinrule slaat de sleutels op in een gecodeerde vorm (256-bits AES-codering), gecodeerd met speciale privésleutels die voor elke gebruiker afzonderlijk worden gegenereerd. Deze privésleutels worden opgeslagen op vrijstaande gegevensopslag die ook is versleuteld met AES-256. 
 • Coinrule maakt ook gebruik van gegevenscodering tijdens het transport, wat betekent dat alle communicatie wordt gecodeerd met TLS 1.2 of hoger. Als een extra beschermingslaag tegen DDoS en andere varianten van aanvallen, gebruikt het team Cloudflare CDN
 • Aan de betalingszijde, Coinrule verwerkt betalingen niet rechtstreeks omdat ze Checkout.com gebruiken als betalingsverwerkingspartner. Alle transacties zijn gemarkeerd als Merchant-Initiated Transactions (MIT's), wat inhoudt dat alle betalingsgegevens en persoonlijk identificeerbare informatie van klanten vertrouwelijk zijn. 
 • Coinrule stelt gebruikers in staat om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen als een extra beschermingslaag tegen hackers.
 1. De reputatie van het team

Coinrule werd opgericht in 2018 en wordt beheerd door Gabriele Musella, Oleg Giberstein en Zdenek Hofler, die jarenlange professionele ervaring hebben op het gebied van bankieren, producten, fintech, ontwerp van gebruikerservaringen en full-stack technologieontwikkeling. Ze hebben eerder bedrijven gebouwd en door de jaren heen de mogelijkheden ontdekt van het verhandelen van digitale activa. Coinrule is een door Y Combinator ondersteunde startup die onlangs een Seed Round heeft georganiseerd met opmerkelijke investeerders zoals de oprichters van Twitch, Kayak.com, Fitbit en verschillende fondsen. 

 1. Juridische ondersteuning/licentie

Coinrule is een naamloze vennootschap opgericht in het VK met ondernemingsnummer 11265766. Coinrule is ook geregistreerd bij de Britse Financial Conduct Authority.

 1. Prijzen

Er zijn vier prijsniveaus waaruit gebruikers kunnen kiezen. 

Het startersplan is gratis maar beperkt, waardoor gebruikers slechts $ 3,000 per maand kunnen verhandelen. Gebruikers krijgen een beperkt aantal indicatoren om hun regels op te bouwen.

Het volgende is het Hobbyist-abonnement, dat $ 29.99 per maand kost bij aankoop op jaarbasis. Gebruikers kunnen tot $ 300,000 per maand verhandelen en meer technische indicatoren gebruiken met de optie om twee uitwisselingen aan hun accounts toe te voegen.

Hierna volgt het Trader-plan, dat $ 59.99 per maand kost met een handelsvolume tot $ 3 miljoen per maand. Gebruikers hebben toegang tot alle sjabloonstrategieën, kunnen drie uitwisselingen verbinden en krijgen één op één maandelijkse training.

Het definitieve plan is het Pro-abonnement voor $ 449.99 per maand. Gebruikers kunnen verbinding maken met een onbeperkt aantal beurzen en 50 regels in één keer maken. Een bijzonder hoogtepunt van dit plan is de speciale server met ultrahoge uitvoeringssnelheden die het verschil kan maken voor handelaren met een groter volume die sneller transacties willen plaatsen.

 1. Handelsondersteuning/gemeenschap

Coinrule heeft 24/7 ondersteuning via de chatinterface voor technische assistentie en hulp bij het navigeren door het platform. Ze bieden gebruikers ook persoonlijke ondersteuning en regelen regelmatig telefoongesprekken met gebruikers om hen een beter begrip van het platform te geven en hen te helpen hun strategieën te optimaliseren. Ze hebben interne handelsspecialisten die altijd beschikbaar zijn om beginners strategieën voor te stellen en gebruikers te helpen die problemen ondervinden met hun strategieën. Coinrule heeft ook een telegramgemeenschap waar professionele handelaren en beginners met elkaar communiceren en strategieën delen.

Er is een kennisbank beschikbaar met veel bronnen voor gebruikers en mensen die meer willen leren en hun transacties willen verbeteren.

 1. Verbonden uitwisselingen

Coinrule ondersteunt meer dan tien verschillende beurzen: Binance, Binance.US, Binance Futures, Coinbase Pro, Okex, HitBTC, Bitstamp, Bitpanda Pro, Kraken, Bitfinex, Liquid, Bitmex

2. BOTSFOLIO

 1. Introductie

Botsfolio is een Crypto trading bot dat helpt handelaren hun Crypto-handelsportfolio efficiënt te beheren. Botsfolio gebruikt dezelfde techniek voor Crypto-beheer als een Hedgefund-manager zou doen. Ze creëren automatisch handelsportefeuilles voor gebruikers op basis van hun risicobereidheid met als doel hun investering te beschermen tegen de volatiliteit van de cryptomarkt. Ze creëren handelsstrategieën voor de korte en lange termijn om diversificatie te helpen bereiken. Deze handelsbot is vooral bedoeld voor beginners die zich zorgen maken over risicobeheer.

 1. Niveau van complexiteit

Botsfolio is gebouwd met niet-professionele handelaren in gedachten. Gebruikers van Botsfolio hoeven zich geen zorgen te maken over het instellen van strategieën of regels, aangezien het platform de volledige controle over de handel voor gebruikers overneemt op basis van hun investeringsdoelen en risicobereidheid. 

 1. Trading Bot-technologie (functies)

Bots: Botsfolio gebruikt een aantal bots om verschillende sets strategieën uit te voeren, waaronder:

 1. Scalper Bots: deze bot helpt om snel winst te maken wanneer er een kleine prijsbeweging is
 2. Lange bots: deze bot helpt bij het uitvoeren van accumulatiestrategieën op de lange termijn die nodig zijn om de portfolio's van gebruikers op te bouwen
 3. Trend Bots: Deze bot zoekt naar duidelijke prijsbewegingen. Vervolgens handelt het wanneer de markt in een duidelijke trend zit.

Trading Strategies: Bij het aanmaken van een account geeft Botsfolio gebruikers een vragenlijst waarmee ze kunnen bepalen welke handelsstrategieën ideaal zouden zijn op basis van hun gewenste resultaat en risicobereidheid. Sommige van deze handelsstrategieën omvatten:

 1. Waardebeleggingsstrategie: dit is een langetermijnbeleggingsstrategie met een gematigd risico. Hier wordt 80% van de investering toegewezen aan goed presterende activa, terwijl de resterende 20% wordt toegewezen aan groeiactiva. De bot koopt activa tegen een waarde die lager is dan de intrinsieke waarde.
 2. Futures-handelsstrategie: hier wordt 100% van de activa toegewezen aan futures. Dit is een belegging met een hoog risico en potentieel voor een hoog rendement.
 3. Beleggen voor vastrentende waarden: Botsfolio biedt gebruikers een spaarrekening waarmee ze rente van 6% tot 8% kunnen verdienen door USDT als onderpand te gebruiken.
 1. Beveiligingsmaatregelen

Botsfolio gebruikt versleutelde API's om verbinding te maken met de Exchange-accounts van gebruikers. Het platform heeft geen directe toegang tot crypto-activa van gebruikers, noch hebben ze het recht om activa in te trekken of over te dragen. Gebruikers behouden de volledige controle over hun activa en kunnen er op elk moment voor kiezen om zich terug te trekken.

 1. De reputatie van het team

Jay Sharma, met zijn ervaring in de crypto-ruimte, richtte Botsfolio op in 2020.

 1. Juridische ondersteuning/licentie

Er is geen informatie over registratie of een financiële licentie.

 1. Prijzen

De prijs van Botfolio is afhankelijk van de handelswaarde die gebruikers per keer hebben. Er zijn 4 niveaus met verschillende handelswaardebereiken. Daarnaast rekenen ze een vaste prestatievergoeding per kwartaal van 15% over de winst. 

Tier 1: Voor portefeuillewaarden van $ 1,000 - $ 3,000 wordt gebruikers $ 5 per maand + 15% driemaandelijkse prestatievergoeding op winst in rekening gebracht

Niveau 2: Voor portefeuillewaarden van $ 3,000 - $ 10,000 wordt gebruikers $ 10 per maand + 15% driemaandelijkse prestatievergoeding op winst in rekening gebracht.

Niveau 3: Voor portefeuillewaarden van $ 10,000 - $ 50,000 wordt gebruikers $ 15 per maand + 15% driemaandelijkse prestatievergoeding op winst in rekening gebracht.

Niveau 4: Voor portefeuillewaarden van $ 50,000 - $ 100,000 wordt gebruikers $ 20 per maand + 15% driemaandelijkse prestatievergoeding op winst in rekening gebracht.

De geaccepteerde betaalmethoden van het platform zijn Ethereum, Bitcoin, Litecoin, BitcoinCash.

 1. Handelsondersteuning/gemeenschap

Als gebruikers vragen of problemen hebben tijdens het gebruik van het platform, kan voor ondersteuning een e-mail worden gestuurd naar het adres dat op de website van Botsfolio staat vermeld.

 1. Verbonden uitwisselingen

De handelsbot ondersteunt slechts één uitwisseling: Binance

3. TRALITEIT

 1. Introductie

Traality is een handelsplatform waarmee handelaren hun handelsbots helemaal opnieuw kunnen bouwen of reeds bestaande regels op het platform kunnen gebruiken. Traality is voor ervaren, gevorderde handelaren en ook voor gelegenheidshandelaren die algoritmische handel willen gebruiken om winst te maken. Traality heeft een Python Bot-code-editor waarmee python-gebruikers hun bots kunnen maken. Voor minder gevorderde gebruikers die niet weten hoe ze moeten coderen, hebben ze een regelbouwer.

 1. Niveau van complexiteit

Traality heeft een minimalistische en gebruiksvriendelijke UI/UX voor gebruikers. Sommige functies zijn het meest geschikt voor gevorderde handelaren, maar de regelbouwer kan worden gebruikt door mensen die minder goed geïnformeerd zijn over cryptohandel.

 1. Trading Bot-technologie (functies)
 • Python-code-editor

Traality biedt gebruikers een ingebouwde python-code-editor die kan worden gebruikt om helemaal opnieuw bots te maken en hun eigen strategieën te schrijven. Dit is handig voor gevorderde handelaren die kennis hebben van de programmeertaal. De code-editor bevat enkele populaire bibliotheken zoals NumPy, Pandas, Tulip, enz.

 • Regelbouwer

Voor handelaren die niet weten hoe ze moeten coderen, biedt Traality de regelbouwer, een interface waarmee gebruikers hun handelsstrategieën kunnen bouwen door technische indicatoren te slepen en neer te zetten. Deze regelbouwer maakt het mogelijk om strategieën te maken met behulp van Booleaanse logica.

 • TerugTesten 

Traality heeft een backtesting-functie waarmee gebruikers verschillende regels kunnen testen aan de hand van historische gegevens om hun prestaties vast te stellen voordat ze besluiten om op de markt te komen.

 1. Beveiligingsmaatregelen

Traality maakt gebruik van API's om verbinding te maken met de uitwisselingen van gebruikers. Ze hebben geen directe toegang tot of opnamerechten voor cryptofondsen van gebruikers. Ook wordt de informatie van gebruikers van begin tot eind versleuteld, zodat niemand toegang kan krijgen tot persoonlijk identificeerbare informatie van gebruikers.

 1. De reputatie van het team

Traality is in 2019 opgericht door Moritz Putzhammer en Christopher Helf, die respectievelijk expertise hebben in Finance en Machine learning.

 1. Juridische ondersteuning/licentie

Er is geen informatie over registraties of financiële licenties.

 1. Prijzen

Traality heeft een plan met vier niveaus waaruit gebruikers kunnen kiezen

 1. PION: Dit is een gratis abonnement. Het biedt gebruikers een maximaal maandelijks handelsvolume van €5,000, 1 live bot, 1 virtuele bot en logretentie van 1 week.
 2. KNIGHT: Dit abonnement kost € 9.99/maand. Gebruikers hebben een maandelijks handelsvolume van € 25,000, 2 live bots, 2 virtuele bots en logbehoud van 1 maand.
 3. ROOK: Dit abonnement kost € 39.99. Het biedt gebruikers een maximaal maandelijks handelsvolume van € 250,000, 5 live bots, 5 virtuele bots en logretentie van 6 maanden.
 4. QUEEN: Dit abonnement kost € 59.99. Het biedt gebruikers een onbeperkt handelsvolume, 10 live bots, 10 virtuele bots en onbeperkte retentie van logboeken.
 1. Handelsondersteuning/gemeenschap

Traality heeft een actieve telegrampagina voor zijn gemeenschap van handelaren/investeerders. Gebruikers kunnen vragen stellen en handelsondersteuning ontvangen via de telegramondersteuningchat van Traality.

 1. Verbonden uitwisselingen

Traality ondersteunt de volgende Exchanges: Binance, Coinbase Pro, Bitpanda Pro en Kraken.

4. MUDREX

 1. Introductie

Mudrex is een geautomatiseerd crypto-investeringsplatform waarmee gebruikers kunnen investeren in strategieën die door handelaren zijn gemaakt, vooraf gebouwde sjablonen kunnen gebruiken of hun systeem kunnen bouwen. Met Mudrex gebruik je ofwel hun op indicatoren gebaseerde bots of maak je een geheel nieuwe bot, of gebruik je bots die zijn gebouwd door collega-handelaren.

 1. Niveau van complexiteit

Mudrex heeft zich ingespannen om ervoor te zorgen dat beginnende handelaren zonder codeerkennis hun bot met succes kunnen gebruiken en winst kunnen maken. De regelbouwer is gebaseerd op een visuele bloklogica om de verschillende secties van het handelssysteem met elkaar te verbinden. Elk blok kan worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. 

 1. Bottechnologie/functies
 2. Hulpmiddel voor slepen en neerzetten: Gebruikers kunnen hun handelsstrategieën configureren door gebruik te maken van de tool voor slepen en neerzetten die beschikbaar is gesteld door Mudrex.
 1. Backtesting: Mudrex geeft gebruikers de mogelijkheid om hun handelsstrategieën te backtesten met historische gegevens om te bevestigen hoe effectief of ineffectief het zou zijn voordat het live wordt gelanceerd. De drag-and-drop-functie maakt dit iets gemakkelijker.
 1. Sjabloonstrategieën: Mudrex heeft 7 belangrijke handelsstrategieën waaruit gebruikers kunnen kiezen. Ze omvatten Ichimoku, Simple MA Crossover, Directional Movement-indicator, de Bear Hangingman-strategie, Aaron Oscillator-strategie, Bollinger Bands en Stable Coin Oscillator.
 1. Prestatiescore: Om gebruikers te helpen een goede bot te kiezen die past bij hun risico- en beloningsbereidheid, biedt Mudrex een prestatiescore die varieert van 0 tot 10. Hoe hoger het getal, hoe beter het risico en de beloning voor de strategie. Scores lager dan of gelijk aan 4 worden als slecht beschouwd, 5-7 wordt als gemiddeld beschouwd, terwijl 8 en hoger als goed worden beschouwd.
 1. Beveiligingsmaatregelen

Mudrex slaat alle belangrijke informatie op met behulp van AES-256-codering op bankniveau. Al het API-verkeer is beveiligd en verloopt via SSL en maakt gebruik van TLS 1.2 om te voorkomen dat derden je verbinding afluisteren.

 1. De reputatie van het team

Mudrex is opgericht door Edul Patel, Alankar Saxena en Prince Arora die ervaring hebben met het bouwen van eerdere startups en werken in de financiële sector. Mudrex is een door Y CoCombinator ondersteund handelsplatform.

 1. Juridische ondersteuning/licentie

Er is geen informatie over registratie of een financiële licentie.

 1. Prijzen

Mudrex heeft een gratis basisplan en een betaald premiumplan. In het gratis abonnement kan een gebruiker live gaan met regels, maar heeft hij een investeringslimiet van $ 500. Als u zich echter aanmeldt voor een betaald premium-abonnement, dat $ 19 per maand is, wordt de gratis gratis limiet verlengd tot $ 2,500.

Bij het bereiken van de limiet van $ 2,500 op het betaalde abonnement, worden gebruikers een investeringsvergoeding van 0.5% in rekening gebracht op het bedrag dat ze in de loop van de tijd in strategieën via het Mudrex-platform investeren.

 1. Handelsondersteuning/gemeenschap

Ze zijn selectief in welke plannen toegang hebben tot klantenservice. Het standaardplan kan bijvoorbeeld alleen contact opnemen met de klantenservice via e-mail/Discord. Ze hebben ook een telegramgemeenschap voor hun gebruikers. Er is echter een uitgebreide lijst met beantwoorde vragen op hun ondersteuningspagina die handig is voor gebruikers.

 1. Verbonden uitwisselingen

Mudrex ondersteunt 6 beurzen: Binance, Okex, Coinbase Pro, Bitmex, Bybit en Deribit.

5. Shrimpy

 1. Introductie

Shrimpy is een crypto trading bot platform dat gebruikers automatisch portefeuillebeheer en sociale handelsfuncties biedt. Met Shrimpy kunnen gebruikers verbinding maken met hun beurzen en hun handel automatiseren. Ze zijn ook in staat om automatisch de cryptohandelaren op het Shrimpy-platform te kopiëren. 

 1. Niveau van complexiteit

Shrimpy heeft een gebruiksvriendelijke interface, omdat het voor gebruikers, vooral beginners, vrij eenvoudig is om door het webgebaseerde platform te navigeren en het te gebruiken.

 1. Bot-technologie (functies)
 • Portefeuillebeheer: Shrimpy laat zijn gebruikers hun portefeuilles beheren door gebruik te maken van gevestigde gebruikersstrategieën, andere strategieën te creëren en hun portefeuilles te automatiseren. Shrimpy helpt bij het automatiseren van portefeuillebeheer, waardoor zaken als het opnieuw in evenwicht brengen van de portefeuille, stop loss, middeling van dollarkosten, enz. mogelijk worden.
 • social Trading: Hierdoor kunnen hun gebruikers de strategieën van meer gevestigde handelaren volgen en volgen. Gebruikers hebben de mogelijkheid om te bladeren en te zoeken naar de beste cryptohandelaren en leiders en hun handel te volgen. Deze leiders krijgen in ruil daarvoor de kans om geld te verdienen voor de gekopieerde transacties.
 • Backtesting: Om gebruikers in staat te stellen het beste uit hun aangepaste strategieën te halen, is er een backtesting-functie om te zien hoe de strategieën in realtime zouden presteren. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om te herhalen totdat ze hun perfecte portfolio-allocatie hebben bereikt.
 1. Beveiligingsmaatregelen

Shrimpy zorgt voor veiligheid door het gebruik van API-sleutels. Elke API-sleutel wordt veilig versleuteld en opgeslagen met behulp van FIPS 140-2 gevalideerde hardware-beveiligingsmodules (HSM's) om de vertrouwelijkheid en integriteit van uw Exchange-API-sleutels te beschermen. Shrimpy vereist alleen de mogelijkheid om gegevens te lezen en transacties uit te voeren, dus het geld van gebruikers kan niet rechtstreeks worden geopend of verwijderd van de beurs. Gebruikers worden ook aangemoedigd om Two-Factor Authentication (2FA)-services te gebruiken om hun accounts verder te beveiligen. 

 1. De reputatie van het team

Shrimpy werd in 2018 opgericht door Michael McCarty en Matthew Wesley.

 1. Juridische ondersteuning/licentie

Er is geen informatie over registratie of een financiële licentie.

 1. Prijzen

Shrimpy heeft een prijsplan met drie niveaus. Ze bevatten:

 1. Starter: Dit kost $ 15 per maand en is bedoeld voor degenen die beginnen met beleggen. Gebruikers kunnen 5 wisselrekeningen en 3 portefeuilles per wisselrekening aansluiten. 
 1. Professionele: Dit kost $ 63 per maand en is bedoeld voor gebruikers die diepgaande controle over hun investering nodig hebben. Gebruikers kunnen 10 exchange-accounts en 5 portfolio's per exchange-account aansluiten.
 1. Enterprise: Dit kost $ 299 per maand en is bedoeld voor bedrijven die portfoliobeheer op ondernemingsniveau zoeken. Gebruikers kunnen 25 exchange-accounts en 10 portfolio's per exchange-account aansluiten.
 1. Handelsondersteuning/gemeenschap

Shrimpy heeft een ondersteuningsmail waarmee gebruikers contact kunnen opnemen in geval van problemen. Het heeft ook een YouTube-, Reddit- en Discord-communityondersteuning voor gebruikers.

 1. Verbonden uitwisselingen

Shrimpy is verbonden met de volgende beurzen: Kucoin, Binance, Bittrex, Bittrex Global, Coinbase Pro, Binance.us, Kraken, Poloniex, Gemini, Bibox, Bitmart, Huobi Global, HitBTC, Okex, Bitstamp, Bitfinex