Geautomatiseerde cryptohandel

Beste geautomatiseerde handelscryptobots in 2022

Er zijn twee verschillende kenmerken van de cryptocurrency-markt waar handelaren zich bewust van moeten zijn. Ten eerste is de markt 24 dagen per jaar 7/365 per dag geopend. Ten tweede is de markt extreem volatiel. De prijzen van cryptocurrency-activa fluctueren sterk, zowel stijgend als dalend. De combinatie van deze twee kenmerken maakt het voor handelaren absoluut noodzakelijk om altijd alert te zijn en de markt te controleren op veranderingen om effectief te kunnen handelen en winst te maken. Tenzij men handelt voor de kost, is dit een zeer zware taak. Het snel veranderende landschap van crypto heeft geresulteerd in een hoge volatiliteit waar handmatige handelaren niet op kunnen reageren. Wat nog belangrijker is, deze schommelingen vinden XNUMX uur per dag plaats, waardoor het onmogelijk is om de markten effectief te volgen.

Dus welke oplossing is er beschikbaar voor hobbyhandelaren? 

GEAUTOMATISEERD CRYPTO TRADING BOTS

Het idee van een cryptocurrency-handelsbot is om te helpen met de beperkingen van menselijke handelaren. 

Cryptocurrency-handelsbots zijn een reeks computer- of softwareprogramma's die zijn geprogrammeerd om bepaalde vooraf ingestelde handelsstrategieën of -regels uit te voeren, waardoor handelaren hun handelsproces kunnen automatiseren. Crypto trading bots voeren een groot aantal functies uit, zoals:

  • analyseren en interpreteren van marktgegevens, 
  • het kopen, verkopen en vasthouden van cryptocurrency-activa 
  • analyseren van markttrends
  • het berekenen van marktrisico's
  • 24/7 reageren op de markt. 

Een belangrijk ding om op te merken is dat deze bots niet uit zichzelf handelen, ze hebben een reeks vooraf bepaalde regels nodig die door de individuele handelaar worden gespecificeerd. Deze vaste regels bepalen hoe de bot reageert op veranderingen in de markt.

HOE WERKEN BOTS ECHT

Handelsbots functioneren als resultaat van de regels die in hun code zijn ingebed. U kunt een bot bijvoorbeeld leren marktanalyses uit te voeren, waardoor hij gegevens uit meerdere bronnen verzamelt, interpreteert en beslissingen neemt over het al dan niet kopen, verkopen of vasthouden van een cryptocurrency-activum op een bepaald moment. Er is ook de voorspellingscomponent van het marktrisico waarmee de bot gegevens van de markt kan gebruiken om het risicopotentieel in de markt te bepalen en te beslissen hoeveel gepast is om te handelen op basis van het huidige risiconiveau. We hebben ook de uitvoeringscomponent waarmee de Bot verbinding kan maken met cryptocurrency-uitwisselingen via API's en de cryptocurrency-activa strategisch kan kopen of verkopen, rechtstreeks op de beurs.

WAAROM HET NUTTIG IS OM TE HANDELEN MET GEAUTOMATISEERDE CRYPTO-BOTS

Er zijn nogal wat redenen die handelen met Crypto-bots erg aantrekkelijk maken. Ze bevatten:

  1. Geen emotionele handel

Als mensen zijn we zeer emotionele wezens. Zelfs de beste handelaren zijn geneigd emotionele beslissingen te nemen. We zijn allemaal geneigd om te reageren op emoties zoals angst voor verlies, hebzucht naar winst, opwinding over een stijgende markt, stress van een 24/7 volatiele markt, enz. Dit vertroebelt ons oordeel en resulteert in irrationele handelsbeslissingen. Gebruik makend van crypto trading bots helpt ervoor te zorgen dat handelsbeslissingen gebaseerd zijn op logica in plaats van op emoties.

  1. Efficiënt

Het gebruik van handelsbots is veel efficiënter en sneller dan handmatig handelen. De markt is 24/7 open, alleen bots kunnen kansen in de markt snel opvangen en snel en nauwkeurig uitvoeren. U hoeft zich geen zorgen te maken over vertragingen of menselijke fouten. Het is een meer vertrouwde manier om te profiteren van marktkansen en winst te maken.

  1. Tijd besparen

Crypto-handelsbots hoeven geen pauze te nemen of te slapen. Zij houden de markt in de gaten namens handelaren. Met bots hoef je niet aan je schermen gekluisterd te blijven, zodra je je regels vooraf hebt ingesteld, voeren de bots uit en werken ze voor je terwijl je slaapt.

  1. Demohandel / Backtesting / Papierhandel

Een bijkomend voordeel van het gebruik crypto trading botHet is dat het handelaren de mogelijkheid biedt om deel te nemen aan demohandel, waardoor ze onder dezelfde voorwaarden kunnen handelen als live transacties, waardoor ze kunnen testen hoe hun handelsregels of -strategieën zouden werken voordat ze op de markt worden gelanceerd. Met papieren handel of backtesting kunnen handelaren historische gegevens gebruiken om te bepalen hoe goed een bepaalde handelsregel zou presteren in de markt.

NADELEN VAN GEBRUIK CRYPTO TRADING BOTS

Hoewel het gebruik van Crypto-bots een overvloed aan voordelen heeft, zijn er enkele nadelen waar handelaren zich bewust van moeten zijn.

  1. Het bouwen van een Crypto Trading Bot van Scratch is Complex

Dit komt omdat het bouwen van een bot geavanceerde kennis van programmeren vereist. Als het niet goed wordt gedaan, voert de bot de regels niet uit zoals zou moeten, wat leidt tot handelsverliezen. Het mooie is dat er een aantal startups zijn, zoals Coinrule, die bots hebben gebouwd die kunnen worden gebruikt zonder te hoeven coderen. 

  1. Er is een bepaald niveau van monitoring vereist

Er is een grens aan de onafhankelijkheid van crypto trading botS. De Bots werken niet voor altijd op zichzelf zonder enige vorm van input of monitoring van handelaren. Handelaren moeten nog steeds regelmatig inchecken en handelsregels of strategieën instellen waarmee de bots werken. Er is dus behoefte aan enig begrip van cryptohandel. Gelukkig zijn Automated Crypto-bots door startups zoals Coinrule help hierbij door meer dan 150+ bewezen handelsregels te bieden waaruit beginners met beperkte kennis kunnen kiezen.

  1. Veiligheidsproblemen

De meeste Crypto-bots helpen bij het automatiseren van transacties door verbinding te maken met de cryptocurrency-uitwisselingen van gebruikers via Application Programming Interfaces (API's) zonder directe toegang. Cybercriminelen richten zich echter het meest op cryptocurrency-uitwisselingen en bots. Dit risico kan worden geminimaliseerd door handelaren die hun API-sleutels zeer beschermen en automatische opnames deactiveren.

  1. Pas op voor oplichting

Er zijn nogal wat oplichters op internet die doen alsof ze u kunnen helpen bij het maken van geautomatiseerde handelsbots en belachelijke rendementen beloven. Het is aan handelaren om due diligence uit te voeren en te bevestigen dat ze te maken hebben met betrouwbare en naar behoren opgerichte en gelicentieerde bedrijven. 

SOORTEN HANDELSBOTS IN CRYPTO-VALUTA

Er zijn verschillende Crypto-bots op de markt op basis van de gebruikte handelsstrategieën. Ze bevatten:

  1. Arbitrage bot: Deze bot houdt rekening met de verschillen in prijzen tussen verschillende beurzen en gebruikt de variaties om winst te nemen door op de ene markt tegen een lagere koers te kopen en deze onmiddellijk tegen een hogere koers op een andere markt te verkopen.
  1. Trendbepalende bot: Deze Bot bewaakt en analyseert het momentum van een Crypto-activum en voert een koop- of verkooporder uit. Als de indicator een prijsstijging verwacht, gaat de Bot een longpositie in (kopen). Als de indicator een prijsdaling verwacht, gaat de Bot op dezelfde manier een shortpositie in (verkopen).
  1. Marktmakende bot: Deze Bot creëert verschillende koop- en verkooporders om winst te maken als een 'market maker' die aan beide kanten van het orderboek verkoopt. Om winst te maken, plaatst de marktmakende bot een kooporder tegen een prijs die iets lager is dan de prijs van het crypto-activum en een verkooporder tegen een iets hogere prijs. Als beide bestellingen worden uitgevoerd, wordt er winst gemaakt.
  1. Bots voor het uitlenen van munten: Een van de manieren om winst te maken, is door munten uit te lenen aan margehandelaren die met rente terugbetalen. Deze bot helpt het uitleenproces te automatiseren door te profiteren van de beste rentevoet en te profiteren van mogelijke verhogingen van de uitleenopties.
  1. Portfolio-automatiseringsbots: Deze bot helpt gebruikers bij het creëren en beheren van een Crypto-portfolio op basis van hun investeringsvoorkeur in plaats van actief voor hen te handelen.

We zullen een gedetailleerde beoordeling van de top geven Crypto trading bots in de markt vandaag. Voor deze uitgebreide beoordeling houden we rekening met alle belangrijke factoren en componenten van deze handelsbots. Ze omvatten het niveau van complexiteit, de kenmerken van de bot, handelsbottechnologie, beveiligingsmaatregelen, de reputatie van het team, juridische ondersteuning of licentie, prijzen, handelsondersteuning/community, verbonden beurzen, gebruiksgemak, gebruikersfeedback en winstgevendheid tot nu toe.

  1. COINRULE
  1. Introductie

Coinrule is een slimme assistent die mensen die cryptocurrencies verhandelen in staat stelt om handelsbots te bouwen zonder een enkele regel code te hoeven programmeren. Het is een cloudgebaseerd platform waarmee gebruikers hun handelsproces volledig kunnen automatiseren, waardoor ze zelfs terwijl ze slapen winst kunnen maken op de cryptocurrency-markt. Gebruikers kunnen handelshulpmiddelen maken of kiezen uit de meer dan 150 geteste handelssjablonen die voor hen beschikbaar zijn. Coinrule kan worden omschreven als een "Crypto lego-toolbox" waar gebruikers meerdere handelsstrategieën kunnen creëren, implementeren en hun prestaties in de loop van de tijd kunnen volgen.

  1. Niveau van complexiteit

Coinrule heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface omdat deze is gebouwd met reguliere handelaren in gedachten. De gebruikersinterface is zeer intuïtief, zodat beginners gemakkelijk kunnen uitzoeken hoe ze het platform kunnen gebruiken om hun handel te automatiseren. Het platform gebruikt een heel eenvoudig principe: het "Als-dit-dan-dat"-principe waarmee gebruikers hun handelsstrategieën kunnen specificeren op basis van bepaalde vooraf bepaalde voorwaarden. Bijvoorbeeld: 'Als de prijs van Bitcoin met 3% stijgt en het volume binnen 5 uur met 3% stijgt, koop dan $500 BTC met mijn USDC-portemonnee'. 

Het gebruik van voorwaardelijke uitspraken demystificeert echt de complexiteit van het opstellen van handelsregels en maakt het platform gebruiksvriendelijk voor beginners, reguliere handelaren en hobbyisten.

  1. Trading Bot-technologie (functies)
  • Als-Dit-DanDat-principe (voorwaarden en acties): Het platform werkt volgens het IFTTT-principe. Een systeem waarmee gebruikers een aantal voorwaarden kunnen stellen, die, wanneer ze vervuld zijn, een gespecificeerde actie uitvoeren. Een gebruiker kan kiezen uit een aantal triggers, zoals tijd, gebeurtenissen, enz. In het gedeelte met voorwaarden kan de gebruiker kiezen uit munten die zich momenteel in de portemonnee van de gebruiker op de beurs bevinden of elke munt die aan specifieke criteria voldoet. Vervolgens kiest de gebruiker uit een aantal aanpasbare opties en sjabloonregels. In de volgende stap kan de gebruiker meerdere koop- en verkoopacties kiezen, afhankelijk van voorkeuren, selectie en strategie. 

Operatoren zoals 'En Dan', 'Of', enz. geven de gebruiker extra controles.

  • Handelsstrategieën: Er zijn meer dan 10,000 strategieën die gebruikers kunnen gebruiken Coinrule variërend van Dollar-Cost-Averaging tot trendvolgend, meerdere stopverliezen, Buy the Dip, take profit, Golden Cross trading, range trading, scalping, enzovoort. Coinrule biedt ook meer dan 150+ handelssjablonen waaruit gebruikers kunnen kiezen. Deze kant-en-klare sjablonen zijn gerangschikt op basis van hun complexiteit en investeringsvoorkeur, bijvoorbeeld beschermen, maximaliseren, lange termijn, korte termijn, herbalanceren, enz.
  • Demo-uitwisseling: Gebruikers krijgen de mogelijkheid om hun regels te testen voordat ze live worden gelanceerd om te bepalen hoe succesvol ze zouden zijn. De demo-uitwisseling maakt gebruik van realtime gegevens rechtstreeks van Binance. Alle gebruikers krijgen virtueel 10 BTC en 100 ETH toegewezen en krijgen de kans om enkele regels op het demoplatform uit te voeren en te zien hoe de regels op de beste manier kunnen worden gestructureerd om winst te maken.
  1. Beveiligingsmaatregelen

Coinrule doet er alles aan om de veiligheid en beveiliging van gebruikers en hun informatie te waarborgen. De verschillende maatregelen die zijn genomen door Coinrule omvatten:

  • Coinrule heeft geen herroepingsrecht op de uitwisselingsaccounts van gebruikers. Ze vragen geen privésleutels van gebruikers of directe toegang tot hun crypto-portemonnee om het platform te gebruiken.
  • Coinrule gebruikt API-sleutels om verbinding te maken met uitwisselingen. Coinrule slaat de sleutels op in een gecodeerde vorm (256bit AES-codering), gecodeerd met speciale privésleutels die voor elke gebruiker afzonderlijk worden gegenereerd. Deze privésleutels worden opgeslagen op een vrijstaande gegevensopslag die ook is versleuteld met AES-256. 
  • Coinrule maakt ook gebruik van gegevensversleuteling tijdens de overdracht, wat betekent dat alle communicatie wordt versleuteld met TLS 1.2 of hoger. Als extra beschermingslaag tegen DDoS en andere aanvalsvarianten gebruikt het team Cloudflare CDN
  • Aan de betalingszijde Coinrule verwerkt betalingen niet rechtstreeks omdat ze Checkout.com gebruiken als betalingsverwerkingspartner. Alle transacties zijn gemarkeerd als Merchant-Initiated Transactions (MIT's), wat inhoudt dat alle betalingsgegevens en persoonlijk identificeerbare informatie van klanten vertrouwelijk zijn. 
  • Coinrule stelt gebruikers in staat om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen als extra beschermingslaag tegen hackers.
  1. De reputatie van het team

Coinrule werd opgericht in 2018 en wordt beheerd door Gabriele Musella, Oleg Giberstein en Zdenek Hofler, die jarenlange professionele ervaring hebben in bankieren, producten, fintech, ontwerp van gebruikerservaringen en full-stack tech-ontwikkeling. Ze hebben eerder bedrijven gebouwd en ontdekten de mogelijkheden van het verhandelen van digitale activa door de jaren heen. Coinrule is een door Y Combinator gesteunde startup die onlangs een Seed Round heeft opgericht met opmerkelijke investeerders zoals oprichters van Twitch, Kayak.com, Fitbit en verschillende fondsen. 

  1. Juridische ondersteuning/licentie

Coinrule is een naamloze vennootschap opgericht in het Verenigd Koninkrijk met ondernemingsnummer 11265766. Coinrule is ook geregistreerd bij de Britse Financial Conduct Authority.

  1. Prijzen

Er zijn vier prijsniveaus waaruit gebruikers kunnen kiezen. 

Het Starter-abonnement is gratis maar beperkt, waardoor gebruikers slechts $ 3,000 per maand kunnen verhandelen. Gebruikers krijgen een beperkt aantal indicatoren waarop ze hun regels kunnen bouwen.

Het volgende is het Hobbyist-abonnement, dat $ 29.99 per maand kost bij aankoop op jaarbasis. Gebruikers kunnen tot $ 300,000 per maand handelen en meer technische indicatoren gebruiken met de mogelijkheid om twee uitwisselingen aan hun rekeningen toe te voegen.

Hierna volgt het Trader-plan, dat $ 59.99 per maand kost met een handelsvolume van maximaal $ 3 miljoen per maand. Gebruikers hebben toegang tot alle sjabloonstrategieën, kunnen drie uitwisselingen verbinden en krijgen een-op-een maandelijkse training.

Het laatste plan is het Pro-plan voor $ 449.99 per maand. Gebruikers kunnen verbinding maken met een onbeperkt aantal uitwisselingen en tegelijkertijd 50 regels maken. Een bijzonder hoogtepunt van dit plan is de speciale server met ultrasnelle uitvoeringssnelheden die het verschil kunnen maken voor handelaren met een groter volume die sneller transacties willen plaatsen.

  1. Handelsondersteuning/gemeenschap

Coinrule heeft 24/7 ondersteuning via de chatinterface voor technische assistentie en hulp bij het navigeren door het platform. Ze bieden gebruikers ook gepersonaliseerde ondersteuning en regelen periodiek gesprekken met gebruikers om hen een beter begrip van het platform te geven en hen te helpen hun strategieën te optimaliseren. Ze hebben interne handelsspecialisten die altijd beschikbaar zijn om strategieën aan beginners voor te stellen en gebruikers te helpen bij problemen met hun strategieën. Coinrule heeft ook een telegramgemeenschap waar professionele handelaren en beginners met elkaar omgaan en strategieën delen.

Er is een kennisbank beschikbaar met veel bronnen voor gebruikers en mensen die meer willen leren en hun transacties willen verbeteren.

  1. Verbonden uitwisselingen

Coinrule ondersteunt meer dan tien verschillende beurzen: Binance, Binance.US, Binance Futures, Coinbase Pro, Okex, HitBTC, Bitstamp, Bitpanda Pro, Kraken, Bitfinex, Liquid, Bitmex

2. BOTSFOLIO

  1. Introductie

Botsfolio is een Crypto trading bot waarmee handelaren hun Crypto-handelsportefeuille efficiënt kunnen beheren. Botsfolio gebruikt dezelfde techniek voor Crypto-beheer als een Hedgefund-manager. Ze creëren automatisch handelsportefeuilles voor gebruikers op basis van hun risicobereidheid met als doel hun investering te beschermen tegen de volatiliteit van de cryptomarkt. Ze creëren handelsstrategieën voor de korte en lange termijn om diversificatie te helpen bereiken. Deze handelsbot is vooral bedoeld voor beginners die zich zorgen maken over risicobeheer.

  1. Niveau van complexiteit

Botsfolio is gebouwd met niet-professionele handelaren in gedachten. Gebruikers van Botsfolio hoeven zich geen zorgen te maken over het instellen van strategieën of regels, aangezien het platform de volledige controle over de handel voor gebruikers overneemt op basis van hun investeringsdoelen en risicobereidheid. 

  1. Trading Bot-technologie (kenmerken)

Bots: Botsfolio gebruikt een aantal bots om verschillende reeksen strategieën uit te voeren, waaronder enkele

  1. Scalper Bots: Deze bot helpt om snel winst te maken wanneer er een kleine prijsbeweging is
  2. Lange bots: deze bot helpt bij het uitvoeren van langetermijnaccumulatiestrategieën die nodig zijn om gebruikersportfolio's op te bouwen
  3. Trend Bots: Deze bot zoekt naar duidelijke prijsbewegingen. Vervolgens maakt het transacties wanneer de markt zich in een duidelijke trend bevindt.

Trading Strategies: Bij het aanmaken van een account geeft Botsfolio gebruikers een vragenlijst waarmee ze bepalen welke handelsstrategieën ideaal zouden zijn op basis van hun gewenste resultaat en risicobereidheid. Sommige van deze handelsstrategieën omvatten:

  1. Value Investing-strategie: Dit is een strategie voor langetermijninvesteringen en gematigd risico. Hier wordt 80% van de investering toegewezen aan goed presterende activa, terwijl de resterende 20% wordt toegewezen aan groeiactiva. De bot koopt activa tegen een lagere waarde dan de intrinsieke waarde.
  2. Futures-handelsstrategie: hier wordt 100% van de activa toegewezen aan futures. Dit is een investering met een hoog risico en potentieel voor een hoog rendement.
  3. Investeren voor vast inkomen: Botsfolio biedt een spaarrekening aan gebruikers waarmee ze rente kunnen verdienen tegen een tarief van 6% tot 8% door USDT als onderpand te gebruiken.
  1. Beveiligingsmaatregelen

Botsfolio gebruikt versleutelde API's om verbinding te maken met de uitwisselingsaccounts van gebruikers. Het platform heeft geen directe toegang tot de crypto-activa van gebruikers en ze hebben ook niet het recht om activa op te nemen of over te dragen. Gebruikers behouden de volledige controle over hun activa en kunnen op elk moment ervoor kiezen om zich terug te trekken.

  1. De reputatie van het team

Jay Sharma, met zijn ervaring in de crypto-ruimte, richtte Botsfolio op in 2020.

  1. Juridische ondersteuning/licentie

Er is geen informatie over registratie of enige financiële vergunning.

  1. Prijzen

De prijzen van Botfolio zijn afhankelijk van de handelswaarde die gebruikers per keer hebben. Er zijn 4 niveaus met verschillende handelswaardebereiken. Daarnaast rekenen ze een vaste driemaandelijkse prestatievergoeding van 15% over de winst. 

Tier 1: voor portefeuillewaarden van $ 1,000 - $ 3,000, betalen gebruikers $ 5 per maand + 15% driemaandelijkse prestatievergoeding op de winst

Tier 2: voor portefeuillewaarden van $ 3,000 - $ 10,000, betalen gebruikers $ 10 per maand + 15% driemaandelijkse prestatievergoeding op de winst.

Tier 3: voor portefeuillewaarden van $ 10,000 - $ 50,000, betalen gebruikers $ 15 per maand + 15% driemaandelijkse prestatievergoeding op de winst.

Tier 4: voor portefeuillewaarden van $ 50,000 - $ 100,000, betalen gebruikers $ 20 per maand + 15% driemaandelijkse prestatievergoeding op de winst.

De geaccepteerde betaalmethoden van het platform zijn Ethereum, Bitcoin, Litecoin, BitcoinCash.

  1. Handelsondersteuning/gemeenschap

Als gebruikers vragen of problemen hebben tijdens het gebruik van het platform, kan voor ondersteuning een e-mail worden gestuurd naar het adres dat op de Botsfolio-website wordt vermeld.

  1. Verbonden uitwisselingen

De handelsbot ondersteunt slechts één uitwisseling: Binance

3. TRALITEIT

  1. Introductie

Traality is een handelsplatform waarmee handelaren hun handelsbots helemaal opnieuw kunnen bouwen of reeds bestaande regels op het platform kunnen gebruiken. Traality is voor ervaren, gevorderde handelaren en ook informele handelaren die algoritmische handel willen gebruiken om winst te maken. Traality heeft een Python Bot-code-editor waarmee python-gebruikers hun bots kunnen maken. Voor minder gevorderde gebruikers die niet weten hoe ze moeten coderen, hebben ze een regelbouwer.

  1. Niveau van complexiteit

Traality heeft een minimalistische en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface/UX. Sommige functies zijn het meest geschikt voor gevorderde handelaren, maar de regelbouwer kan worden gebruikt door mensen die minder bekend zijn met cryptohandel.

  1. Trading Bot-technologie (functies)
  • Python-code-editor

Traality biedt gebruikers een ingebouwde python-code-editor die kan worden gebruikt om bots helemaal opnieuw te maken en hun eigen strategieën te schrijven. Dit is handig voor gevorderde handelaren die kennis hebben van de programmeertaal. De code-editor bevat enkele populaire bibliotheken zoals NumPy, Pandas, Tulip, enz.

  • Regelbouwer

Voor handelaren die niet weten hoe ze moeten coderen, biedt Traality de regelbouwer, een interface waarmee gebruikers hun handelsstrategieën kunnen bouwen door technische indicatoren te slepen en neer te zetten. Deze regelbouwer maakt het mogelijk om strategieën te creëren met behulp van Booleaanse logica.

  • Terugtesten 

Traality heeft een backtest-functie waarmee gebruikers verschillende regels kunnen testen aan de hand van historische gegevens om hun prestaties vast te stellen voordat ze besluiten om op de markt te brengen.

  1. Beveiligingsmaatregelen

Traality maakt gebruik van API's om verbinding te maken met de uitwisselingen van gebruikers. Ze hebben geen directe toegang tot of opnamerechten voor de cryptofondsen van gebruikers. Ook wordt de informatie van gebruikers end-to-end gecodeerd, zodat niemand toegang kan krijgen tot persoonlijk identificeerbare informatie van gebruikers.

  1. De reputatie van het team

Traality is in 2019 opgericht door Moritz Putzhammer en Christopher Helf, die respectievelijk expertise hebben in Finance en Machine Learning.

  1. Juridische ondersteuning/licentie

Er is geen informatie over registraties of enige financiële vergunning.

  1. Prijzen

Traality heeft een plan met vier niveaus waaruit gebruikers kunnen kiezen

  1. PION: Dit is een gratis abonnement. Het biedt gebruikers een maximaal maandelijks handelsvolume van € 5,000, 1 live bot, 1 virtuele bot en logboekretentie van 1 week.
  2. KNIGHT: Dit abonnement kost € 9.99/maand. Gebruikers hebben een maandelijks handelsvolume van € 25,000, 2 live bots, 2 virtuele bots en logboekretentie van 1 maand.
  3. ROOK: Dit abonnement kost € 39.99. Het biedt gebruikers een maximaal maandelijks handelsvolume van € 250,000, 5 live bots, 5 virtuele bots en logretentie van 6 maanden.
  4. QUEEN: Dit abonnement kost € 59.99. Het biedt gebruikers een onbeperkt handelsvolume, 10 live bots, 10 virtuele bots en onbeperkte opslag van logboeken.
  1. Handelsondersteuning/gemeenschap

Traality heeft een actieve telegrampagina voor zijn gemeenschap van handelaren/investeerders. Gebruikers kunnen vragen stellen en handelsondersteuning krijgen via de telegramondersteuningchat van Traality.

  1. Verbonden uitwisselingen

Traality ondersteunt de volgende beurzen: Binance, Coinbase Pro, Bitpanda Pro en Kraken.

4. MUDREX

  1. Introductie

Mudrex is een geautomatiseerd crypto-investeringsplatform waarmee gebruikers kunnen investeren in strategieën van handelaren, vooraf gebouwde sjablonen kunnen gebruiken of hun systeem kunnen bouwen. Met Mudrex gebruikt u hun op indicatoren gebaseerde bots of maakt u een geheel nieuwe bot, of gebruikt u bots die zijn gebouwd door collega-handelaren.

  1. Niveau van complexiteit

Mudrex heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat beginnende handelaren zonder codeerkennis hun bot met succes kunnen gebruiken en winst kunnen maken. De regelbouwer is gebaseerd op een visuele bloklogica om de verschillende secties van het handelssysteem met elkaar te verbinden. Elk blok kan worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. 

  1. Bot-technologie/functies
  2. Hulpmiddel voor slepen en neerzetten: Gebruikers kunnen hun handelsstrategieën configureren door gebruik te maken van de tool voor slepen en neerzetten die beschikbaar is gesteld door Mudrex.
  1. Backtesting: Mudrex geeft gebruikers de mogelijkheid om hun handelsstrategieën te backtesten tegen historische gegevens om te bevestigen hoe effectief of ineffectief het zou zijn voordat het live wordt gelanceerd. De functie voor slepen en neerzetten maakt dit iets eenvoudiger.
  1. Sjabloonstrategieën: Mudrex heeft 7 belangrijke handelsstrategieën waaruit gebruikers kunnen kiezen. Ze omvatten Ichimoku, Simple MA Crossover, Directional Movement indicator, de Bear Hangingman-strategie, Aaron Oscillator-strategie, Bollinger Bands en Stable Coin Oscillator.
  1. Prestatiescore: Om gebruikers te helpen een goede bot te kiezen die past bij hun risico- en beloningsbereidheid, biedt Mudrex een prestatiescore die varieert van 0 tot 10. Hoe hoger het getal, hoe beter het risico en de beloning voor de strategie. Scores onder of gelijk aan 4 worden als slecht beschouwd, 5-7 wordt als gemiddeld beschouwd, terwijl 8 en hoger als goed wordt beschouwd.
  1. Beveiligingsmaatregelen

Mudrex slaat alle belangrijke informatie op met behulp van AES-256-codering op bankniveau. Al het API-verkeer is beveiligd en verloopt via SSL en maakt gebruik van TLS 1.2 om te voorkomen dat derden je verbinding afluisteren.

  1. De reputatie van het team

Mudrex is opgericht door Edul Patel, Alankar Saxena en Prince Arora die ervaring hebben met het bouwen van eerdere startups en werken in de financiële sector. Mudrex is een door Y CoCombinator ondersteund handelsplatform.

  1. Juridische ondersteuning/licentie

Er is geen informatie over registratie of enige financiële vergunning.

  1. Prijzen

Mudrex heeft een gratis basisplan en een betaald premiumplan. In het gratis abonnement kan een gebruiker live gaan met regels, maar heeft hij een investeringslimiet van $ 500. Als u zich echter aanmeldt voor een betaald premiumplan, dat $ 19 per maand is, wordt de gratis gratis limiet uitgebreid tot $ 2,500.

Bij het bereiken van de limiet van $ 2,500 op het betaalde abonnement, worden gebruikers een investeringsvergoeding van 0.5% in rekening gebracht op het bedrag dat ze in de loop van de tijd in strategieën beleggen via het Mudrex-platform.

  1. Handelsondersteuning/gemeenschap

Ze zijn selectief in welke abonnementen toegang hebben tot klantenservice. Het standaardplan kan bijvoorbeeld alleen contact opnemen met de klantenservice via e-mail/discord. Ze hebben ook een telegramgemeenschap voor hun gebruikers. Er is echter een uitgebreide lijst met beantwoorde vragen op hun ondersteuningspagina die handig is voor gebruikers.

  1. Verbonden uitwisselingen

Mudrex ondersteunt 6 uitwisselingen: Binance, Okex, Coinbase Pro, Bitmex, Bybit en Deribit.

5. Shrimpy

  1. Introductie

Garnaal is een crypto trading bot platform dat geautomatiseerd portefeuillebeheer en functies voor sociale handel biedt aan gebruikers. Shrimpy stelt gebruikers in staat verbinding te maken met hun beurzen en hun handel te automatiseren. Ze zijn ook in staat om de cryptohandelaren op het Shrimpy-platform automatisch te kopiëren. 

  1. Niveau van complexiteit

Shrimpy heeft een gebruiksvriendelijke interface omdat het voor gebruikers, vooral beginners, vrij eenvoudig is om door het webgebaseerde platform te navigeren en het te gebruiken.

  1. Bot-technologie (kenmerken)
  • Portefeuillebeheer: Shrimpy laat zijn gebruikers hun portfolio's beheren door gebruik te maken van gevestigde gebruikersstrategieën, andere strategieën te creëren en hun portfolio's te automatiseren. Shrimpy helpt bij het automatiseren van portfoliobeheer, waardoor zaken als herbalancering van portfolio's, stop loss, dollar-cost averaging, enz. mogelijk zijn.
  • social Trading: Hierdoor kunnen hun gebruikers de strategieën van meer gevestigde handelaren volgen en volgen. Gebruikers hebben de mogelijkheid om te bladeren en te zoeken naar de beste cryptohandelaren en -leiders en hun handel te volgen. Deze leiders krijgen in ruil daarvoor de kans om geld te verdienen voor de gekopieerde transacties.
  • Backtesting: Om gebruikers in staat te stellen het beste uit hun aangepaste strategieën te halen, is er een backtestfunctie om te zien hoe de strategieën in realtime zouden presteren. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om te herhalen totdat ze hun perfecte portefeuilletoewijzing hebben bereikt.
  1. Beveiligingsmaatregelen

Shrimpy zorgt voor veiligheid door het gebruik van API-sleutels. Elke API-sleutel wordt veilig versleuteld en opgeslagen met FIPS 140-2 gevalideerde hardwarebeveiligingsmodules (HSM's) om de vertrouwelijkheid en integriteit van uw uitgewisselde API-sleutels te beschermen. Shrimpy vereist alleen de mogelijkheid om gegevens te lezen en transacties uit te voeren, dus het geld van gebruikers kan niet rechtstreeks worden geopend of verwijderd van de beurs. Gebruikers worden ook aangemoedigd om Two-Factor Authentication (2FA)-services te gebruiken om hun accounts verder te beveiligen. 

  1. De reputatie van het team

Shrimpy is in 2018 opgericht door Michael McCarty en Matthew Wesley.

  1. Juridische ondersteuning/licentie

Er is geen informatie over registratie of enige financiële vergunning.

  1. Prijzen

Shrimpy heeft een prijsplan met drie niveaus. Ze bevatten:

  1. Starter: Dit kost $ 15 per maand en is bedoeld voor degenen die beginnen met beleggen. Gebruikers kunnen 5 wisselrekeningen en 3 portefeuilles per wisselrekening koppelen. 
  1. Professionele ontwerpmethode: Dit kost $ 63 per maand en is bedoeld voor gebruikers die een grondige controle over hun investering nodig hebben. Gebruikers kunnen 10 wisselrekeningen en 5 portefeuilles per wisselrekening koppelen.
  1. Enterprise: Dit kost $ 299 per maand en is bedoeld voor bedrijven die op zoek zijn naar portfoliobeheer op ondernemingsniveau. Gebruikers kunnen 25 wisselrekeningen en 10 portefeuilles per wisselrekening koppelen.
  1. Handelsondersteuning/gemeenschap

Shrimpy heeft een e-mailadres voor ondersteuning waarmee gebruikers contact kunnen opnemen in geval van problemen. Het heeft ook een YouTube-, Reddit- en Discord-communityondersteuning voor gebruikers.

  1. Verbonden uitwisselingen

Shrimpy is aangesloten op de volgende exchanges: Kucoin, Binance, Bittrex, Bittrex Global, Coinbase Pro, Binance.us, Kraken, Poloniex, Gemini, Bibox, Bitmart, Huobi Global, HitBTC, Okex, Bitstamp, Bitfinex