Geautomatiseerde cryptohandel

De meest veelbelovende cryptovaluta in 2019

Het jaar dat net ten einde was, bleek erg te zijn tumultueuze voor al diegenen die in cryptocurrencies hebben geïnvesteerd, aangezien de meeste activa verliezen hebben geleden tussen 80 en 95% ten opzichte van hun hoogste punt ooit.

Dat was een harde les voor beginnende beleggers die op zoek waren naar gemakkelijke winsten, waardoor een groot aantal van hen de markt moest verlaten omdat ze geen verdere verliezen konden dragen.

Wat is er echter gebeurd met de parabolische van de cryptocurrencies? opkomst en ondergang in 2018 is niet anders dan wat veel andere activa op financiële markten eerder hebben meegemaakt: een snelle prijsstijging, het opblazen van een zeepbel, die wanneer deze barst, gevolgen heeft voor alle betrokken bedrijven.

In tijden van prijsdepressie, geweldig kansen ontstaan voor degenen die die projecten kunnen selecteren met een beter potentieel en een meer solide waardepropositie. Wat volgt is mijn selectie van cryptocurrency-tokens en -munten waarvan ik zie dat ze de potentie hebben om in 2019 zeer succesvol te zijn.

Binance Coin (BNB)

Cryptocurrency-handelstools eenvoudig gemaakt

Binance is volgens vele statistieken ongetwijfeld de nummer één crypto-uitwisseling ter wereld. Afgezien van het opnemen van het hoogste verhandelde volume (30 dagen volume volgens Coinmarketcap), Binance is gepositioneerd als een van de meest innovatieve en transparante ondernemingen in de crypto-ruimte. Hun doel is niet alleen om te fungeren als een uitwisseling voor tokens en munten, maar om een ​​echte katalysator te worden voor de ontwikkeling van de cryptocurrency- en blockchain-industrie en te werken aan de wereldwijde acceptatie ervan.

De oprichting van Binance Labs, ontworpen om nieuwe startups te financieren en te ondersteunen, Binance Academy die een diepgaande kennis van Blockchain-technologie promoot, Binance Onderzoek met hoogwaardige analyses en rapporten en Binance Charity Foundation zijn allemaal nevenprojecten, maar zullen bijdragen aan een aanzienlijk strategisch voordeel ten opzichte van concurrenten als breder adoptie van cryptocurrencies gaat door.

De katalysator

Begin 2019 zal Binance de eerste "gecentraliseerde" beurs zijn die zijn werking overschakelt naar een volledig gedecentraliseerd systeem, met hoogwaardige handelsuitvoering mogelijk gemaakt door een transactiebevestigingstijd van 1 seconde.

De BNB token heeft een centrale rol gespeeld in het succes van het bedrijf (het stimuleren van wedstrijden en het aanmoedigen van het houden van de tokens om kortingen op transactiekosten te verkrijgen) met een zeer solide tokennomics en het zal binnenkort een nog relevantere rol spelen in de operaties van de beurs.

Chainlink (LINK)

Coinrule maakt cryptocurrency-handelstools

Een van de grootste uitdagingen voor cryptocurrencies en, in het algemeen, voor Blockchain-technologie, is het gebrek aan dagelijkse toepassing in real-world use-cases en de momenteel minimale verbinding tussen de "echte" en de "crypto" wereld.

Een van de projecten die dit waarschijnlijk snel zullen oplossen, is: Kettingschakel, wat een "smart-contract orakel" is voor gedecentraliseerde toepassingen. Een orakel is een data validator die controleert of gegevens die in een Blockchain zijn ingevoerd correct zijn. Blockchains alleen kunnen alleen gegevens valideren die al "on-chain" zijn, dat wil zeggen gebeurtenissen die op de Blockchain hebben plaatsgevonden. Dit is op zijn beurt een aanzienlijke belemmering voor de implementatie van nieuwe functies en ontwikkelingen die Blockchains koppelen aan praktijksituaties.

Simpel gezegd, de waardepropositie van veel op slimme contracten gebaseerde Blockchains is om de efficiëntie bij het sluiten van overeenkomsten tussen twee of meer bedrijven radicaal te verbeteren dankzij het fraudebestendige karakter van Blockchains.

In werkelijkheid mislukt dit momenteel vaak omdat bedrijven in de "echte wereld" opereren en de meeste overeenkomsten betrekking hebben op 'off-chain' gegevens zoals geldoverdrachten (bijvoorbeeld via de SEPA systeem), productproductiegegevens, leveringen van fysieke goederen, inflatiegegevens, enzovoort. In tegenstelling tot 'on-chain'-gegevens, zijn dergelijke 'off-chain'-gegevens niet fraudebestendig en kunnen ze worden gemanipuleerd, waardoor de centrale waardepropositie van Blockchain wordt ondermijnd. Om dit aan te pakken, hebben Blockchains een soort datafeed van derden (het orakel) nodig om externe gegevens te importeren en slimme contractuitvoeringen te activeren.

Chainlink maakt gedecentraliseerde applicaties mogelijk, ook wel bekend als dApps, om te communiceren met "real-world" gegevens en transacties uit te voeren via API's van derden. Chainlink lost het probleem op dankzij API-verbindingen met alle gegevens waarmee gedecentraliseerde applicaties communiceren via de Chainlink Smart Contracts, waardoor eindelijk de mogelijkheid wordt geopend om hybride systemen van op Blockchain gebaseerde architecturen te ontwikkelen die actief interageren met gebeurtenissen die plaatsvinden in de "echte wereld". Maar er valt nog meer toe te voegen aan het potentieel van Chainlink.

Het project is niet alleen bedoeld om Blockchains met de echte wereld te verbinden, maar het zal ook een interoperabiliteitsoplossing bieden voor de cryptowereld, waarbij verschillende blockchains aan elkaar worden 'gekoppeld' die anders niet met elkaar zouden kunnen communiceren. Om een ​​voorbeeld te geven, stel je de voordelen voor de hele crypto-industrie voor als de Ethereum- en Bitcoin-ketens op een veilige, beveiligde en gedecentraliseerde manier gegevens met elkaar zouden kunnen uitwisselen.

De katalysator

Het Chainlink-mainnet zou naar verwachting eind 2018 worden gelanceerd en binnenkort wordt een grote aankondiging verwacht over de nieuwe lanceringsdatum. Wanneer deze grote stap wordt gezet, levert dit extra waarde op en trekt het meer investeerders aan. Opgemerkt moet worden dat de prijs van het token de afgelopen maanden een geweldige prestatie heeft geleverd, wat nieuwe all-time highs markeerde in BTC-termen, iets dat niet gemakkelijk te vinden is tijdens een Bear Market.

Bovendien heeft het bedrijf een lange geschiedenis in het aangaan van partnerschappen met solide API-providers en het is zeer waarschijnlijk dat deze trend het aantal mogelijke toekomstige use-cases zal blijven vergroten.

Waves

Coinrule maakt cryptocurrency-handelstools

Een andere brede kritiek op cryptocurrencies in 2018 was het gebrek aan vooruitgang door ontwikkelingsteams. Aan de andere kant heeft het Waves-team in 16 $ 2016 mln opgehaald (lang vóór de Great van 2017) ICO-hype) en heeft in 2017 met succes een volledig werkende gedecentraliseerde uitwisseling opgeleverd en bleef sindsdien functies toevoegen.

Anders dan een DEX met meerdere crypto- en FIAT-gateways, is Waves een snelle en schaalbare Blockchain die goedkope transacties mogelijk maakt, waardoor een soepele implementatie van gepersonaliseerde tokens binnen enkele minuten mogelijk is, een efficiënt stakingssysteem gebaseerd op honderden Nodes en tientallen Pools, Multi -sig wallets en heeft onlangs Smart Accounts en Smart Assets op zijn Mainnet geïntroduceerd.

Vooral de activering van Smart Assets is belangrijk omdat ze scripts bevatten die het bevriezen van activa mogelijk maken, waardoor specifieke adressen op de witte/zwarte lijst kunnen worden geplaatst om controles en beperkingen te implementeren voor de activaoverdrachten, belastingheffing en controle van activaparen, zodat tokens alleen tegen geselecteerde valuta's worden verhandeld . Hoewel veel hiervan indruist tegen het kernethos van gedecentraliseerde en censuurbestendige openbare blockchains, is de positionering van Waves gericht op zakelijke use-cases die volledige en kant-en-klare naleving van de regelgeving vereisen.

Waves positioneert zichzelf als een uitgebreid crypto-ecosysteem dat wordt ondersteund door een gestructureerd en bekwaam bedrijf erachter. Alles in Waves is te beheren via een desktop-app, online client, mobiele app en een Chrome-extensie, wat een focus aantoont op het ontwerp van gebruikerservaringen dat zeldzaam is in de huidige cryptocurrency-wereld.

De katalysator

Het Waves-team heeft de lancering aangekondigd van Tokenomica, een platform dat de uitgifte van Security Tokens radicaal wil vereenvoudigen. Dit is de laatste tijd een "hot topic" en zal steeds belangrijker worden naarmate spelers zoals particuliere bedrijven, instellingen en investeringsfondsen eindelijk de tools zullen hebben die ze nodig hebben om over te gaan naar een echte tokenization van hun activa.

De eerste belangrijke implicatie is de mogelijkheid om een ​​wereldwijde gereguleerde tokenaanbieding uit te voeren die voldoet aan de lokale regelgeving en om alle noodzakelijke beperkingen op het activum toe te passen. Dit zal waarschijnlijk niet alleen een belangrijke mijlpaal zijn voor de Waves Roadmap, maar ook voor het brede crypto-ecosysteem in het algemeen.

Bovendien heeft Waves een financieringsronde van $120 mln binnengehaald voor de ontwikkeling van Vostok. Vostok zal de creatie van private op toestemming gebaseerde Blockchains mogelijk maken op basis van het snelle en betrouwbare Waves-NG-protocol en zal de perfecte ondernemingsgerichte tool vertegenwoordigen waarmee bedrijven volledig kunnen profiteren van de veiligheid en privacy van Blockchain-technologie.

Volgens het ontwikkelingsteam zal deze nieuwe ontwikkeling een belangrijke stap zijn in de richting van WEB 3.0, waar nieuwe op internet gebaseerde technologieën nieuwe vormen van bedrijven zullen vormen en verbeteren.

Enigma (ENG)

Coinrule maakt cryptocurrency-handelstools

Privacy is een centraal thema sinds het begin van het Blockchain-tijdperk. Desalniettemin zijn er maar weinig projecten die een echte mate van geheimhouding voor transacties kunnen bieden. Toonaangevende "privacy"-gerichte projecten zoals Monero, Zcash en Dash zijn nog steeds uitsluitend gericht op transacties, wat betekent dat hun use-cases beperkt zijn.

Een van de belangrijkste projecten die tot doel hebben een hoge mate van privacy toe te voegen aan complexere berekeningen (Smart Contracts) is Enigma. Het ontwikkelingsteam beweert dat het "Enigma bouwt als de privacylaag voor het gedecentraliseerde web". Meer dan ooit lijkt dit in tijden als deze dringend nodig. De eerste meer voor de hand liggende toepassing is de inzet van overeenkomsten tussen partijen die het fraudebestendige karakter van Smart Contracts combineren met de privacybescherming die wordt geboden door het Enigma-protocol.

Bovendien analyseren Big Data-bedrijven elke seconde een enorme hoeveelheid informatie en de meeste van die gegevens kunnen als zeer "verstandig" worden beschouwd en de moeite waard om te worden beschermd met een aanzienlijke mate van privacy. Sommige businesscases zouden deze privacylaag aan hun bedrijfsvoering moeten toevoegen, namelijk bedrijven die zich bezighouden met farmaceutica en genomica, persoonsgegevens, krediet of meer in het algemeen het internet der dingen.

Wanneer Enigma hun Secret Smart Contract volledig implementeert, zullen gedecentraliseerde applicaties in staat worden gesteld om gevoelige gegevens te verwerken, waardoor het risico van het blootstellen van gevoelige gegevens aan niet-geautoriseerde partijen aanzienlijk wordt verminderd. Het volledige potentieel van deze tool zal worden vrijgegeven in combinatie met Enigma's Data Marketplace, die al live en functioneel is, waar die gegevens worden uitgewisseld zonder het risico te lopen de privacy in gevaar te brengen.

De katalysator

Het ontwikkelingsteam verklaarde dat de vertraging bij de inzet van de volgende mijlpaal op de roadmap, Discovery, werd veroorzaakt door het feit dat de partners niet klaar waren om als actieve knooppunten op te treden. De keuze is gemaakt om de groei op de lange termijn voorrang te geven boven de risico's op de korte termijn. Deze release is in feite de MVP van Secret Contracts en markeert de volledige integratie van Enigma met het Ethereum Mainnet.

Dit zal zeker een game changer zijn en het echte potentieel van het project bewijzen. Bovendien zou een andere belangrijke stimulans van de kant van het partnerschap kunnen komen. Het bedrijf is sterk afhankelijk van stabiele en betrouwbare partners (met als meest opvallende Intel) en naar verwachting zullen er de komende maanden nieuwe partners bijkomen.

HOLOKetting (HOLO)

Coinrule maakt cryptocurrency-handelstools

Holochain is een van die projecten die zo visionair zijn dat het bijna onmogelijk is om ze te beschrijven zonder een (zelfs cruciaal) aspect van hun essentie te vergeten. We kunnen Holochain samenvatten als een computersysteem waarmee ontwikkelaars elk soort applicatie kunnen bouwen zonder dat daarvoor een gecentraliseerde organisatie nodig is. Die applicaties zullen over een peer-to-peer-netwerk lopen, waarvan de knooppunten een breed scala aan apparaten zullen zijn, inclusief elke moderne smartphone.

Het is belangrijk op te merken dat Holochain is: niet gebaseerd op Blockchain-technologie, maar is veel meer afgestemd op traditionele peer-to-peer-netwerken zoals Tor. In tegenstelling tot Blockchains die afhankelijk zijn van het vinden van een consensus tussen alle knooppunten over de status van een grootboek, is Holochain gericht op het vinden van een consensus over de infrastructuur en DNA van een bepaalde applicatie en stelt gebruikers vervolgens in staat om deze applicatie te bouwen op basis van die consensus. Als zodanig is Holochain niet datacentrisch maar gebruikersgericht, waarbij een (gedecentraliseerde) applicatie-first benadering wordt gevolgd voor het probleem van een steeds grotere centralisatie van internet.

Een van de belangrijkste verschillen tussen Holochain en elk ander crypto-gerelateerd project ligt in de filosofie die de basis vormt. Holochain definieert zichzelf meer als een "gedistribueerd" netwerk dan als een "gedecentraliseerd" protocol voor dApps zoals Ethereum. Hoewel het verschil misschien klein lijkt, is het een van de belangrijkste pijlers van het project.

Door de rekenkracht over veel knooppunten te verdelen en ze als onafhankelijke spelers in het systeem te laten optreden, probeert Holochain de schaalbaarheidsproblemen op te lossen die van invloed zijn op op Blockchain gebaseerde protocollen. Net als in old-school peer-to-peer-netwerken, geldt dat hoe meer applicaties er op Holochain worden ontwikkeld, hoe meer nodes een prikkel hebben om deel te nemen, en hoe meer rekenkracht aan het netwerk wordt toegevoegd, waardoor het sneller en veiliger wordt .

Een ander significant verschil dat Holochain onderscheidt van andere Blockchain-projecten, is de afwijzing van consensusmechanismen zoals Proof-of-Work of Proof-of-Stake ten gunste van een de-facto Proof-of-Service-aanpak waarbij die gebruikers die taken voltooien voor andere gebruikers worden beloond in Holo Fuel. Rond dit nieuwe "geld" verwacht het project een geheel nieuw waardegericht ecosysteem en gemeenschap te bouwen.

De katalysator

Net als bij andere projecten zal de lancering van het Mainnet wederom een ​​cruciaal moment zijn voor de ontwikkeling van Holochain. Maar waarschijnlijk meer dan voor andere projecten, zal dit ook een kans zijn om aan te tonen dat het geweldige idee dat het oprichtende team van Holochain inspireerde, technisch haalbaar is. Wellicht komt dit later dit jaar, maar in de tussentijd zal het ontwikkelteam naar verwachting andere belangrijke mijlpalen opleveren.

Een van de belangrijkste daarvan is de levering van de eerste HoloPorts, specifieke voorgeconfigureerde apparaten die de opslag- en verwerkingskracht zullen bieden die de applicaties op het netwerk nodig hebben en die Holo Fuel-beloningen zullen toekennen aan hun eigenaars. Enkele van de eerste toepassingen die zullen worden uitgevoerd, zijn HoloVault, HoloChat, Fractal Wiki en Errand, die zullen helpen om de toch al enorme en zeer actieve Holo-gemeenschap te laten groeien.

Alle tokens waar ik hierboven over heb geschreven, kunnen worden verhandeld op Binance en met behulp van Coinrule u kunt uw handelservaring naar een meer geavanceerd niveau verbeteren!

Wat is Coinrule

Coinrule stelt u in staat om handelsregels te creëren die automatisch worden uitgevoerd op uw favoriete beurzen.
 
met Coinrule u kunt eenvoudig uw eigen handelsregels en -strategieën ontwikkelen en instellen om automatisch te worden uitgevoerd. Het is de "als-dit-dan-dat" voor cryptocurrency-handel waarmee u uw crypto-handel kunt plannen in plaats van uren voor grafieken te moeten zitten. Beste van alles? 

Er zijn geen codeervaardigheden vereist, wat betekent dat iedereen het kan gebruiken Coinrule.

Meld u aan voor een gratis proefversie: www.coinrule. Io
Volg ons op:
Twitter: @CoinRuleHQ
Instagram: @CoinruleHQ

VRIJWARING

Ik ben geen analist of beleggingsadviseur. Alles wat ik op deze site geef, is puur voor begeleiding, informatieve en educatieve doeleinden. Alle informatie in mijn bericht moet onafhankelijk worden geverifieerd en bevestigd. Ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig verlies of schade veroorzaakt door het vertrouwen op dergelijke informatie. Wees u bewust van de risico's die verbonden zijn aan het verhandelen van cryptocurrencies. Ik bezit posities in de munten die in het artikel worden genoemd als onderdeel van een bredere gediversifieerde portefeuille van crypto-activa.