blockduo-logo
Algoritmische handel Productuitgave Handel Coinrule

Blockduo-rangen Coinrule Bij Top 3 Crypto Trading Bot voor cryptografie

We zijn verheugd aan te kondigen dat Blockduo gerangschikt Coinrule bij de top 3 crypto trading botbeschikbaar voor investeerders.

"Coinrule richt zich op een van de belangrijkste factoren als het gaat om geautomatiseerde cryptohandel; gebruikerservaring. We hebben geconstateerd dat de meeste systemen die er zijn complex zijn en geen intuïtief ontwerp hebben - Coinrule gaat plaatsen.” – Blokduo

Top 10 Crypto Bot volgens Blockduo

Blokduo is een online publicatie opgericht in 2019, die is gericht op het begrijpelijk maken van cryptocurrency en het bieden van eerlijke, onbevooroordeelde meningen over de groeiende markt voor digitale activa en de toonaangevende producten/diensten.

Inclusief Coinrule bij de top crypto trading bots staat voor verdere erkenning voor het werk dat het geheel Coinrule team de afgelopen maanden heeft ingezet. We werken er hard aan om elke handelaar op de gemakkelijkste manier een geautomatiseerd handelssysteem te laten bouwen.

Iedereen zou toegang moeten hebben tot geavanceerde, maar eenvoudig te gebruiken tools om hun investeringen te beheren. Dankzij de If-This-Then-That-logica kunt u zelfs de meest geavanceerde handelsstrategie implementeren zonder programmeervaardigheden in slechts enkele minuten.

We hebben zojuist een nieuwe en verbeterde versie van ons platform uitgebracht waarmee regels kunnen worden gemaakt die passen bij de behoeften van elke handelaar. Hier lees je er meer over!

We werken nu aan het toevoegen van technische indicatoren aan onze strategieën. En binnenkort is er een gloednieuwe backtesting-tool beschikbaar.

Het plannen, bouwen en uitvoeren van een geautomatiseerde handelsstrategie voor uw crypto-activa was nog nooit zo eenvoudig!

Blijf kijken! 😎