Handel in DigiByte DGB op Poloniex

Verover de markt door de cryptocurrency-handelsstrategie op Poloniex te gebruiken en maak binnen enkele uren winst met DGB

Coinrule Crypto-dashboard
Aanbevolen
Werkt met de top 10
{populair} Uitwisselingen
{militaire rang}
Beveiliging en versleuteling
Gebruikersfeedback op Coinrule Automatische handelstool
"Coinrule is een beste oplossing die cryptocurrency-handelaren helpt om handelsbots te bouwen zonder een enkele regel code te hoeven definiëren.”
Robert

Start handelsregels, onmiddellijk

Coinrule ontwikkelt de handigste en meest gebruiksvriendelijke cryptocurrency-app. Met Coinrule je kunt je eigen regel maken op basis van DGB en deze automatisch laten draaien op veel crypto-uitwisselingen zoals Poloniex. Het is de If-This-Then-That voor automatische strategieën waarmee u alle kansen op de markt kunt benutten.

Bot starten

Prestaties van testregels op historische gegevens

AANVANKELIJK BEDRAG
LENGTE VAN INVESTERING
$1750 .00

Test je {regel}

Veilig {Trade} op Poloniex

Coinrule voldoet aan de urgenties van verschillende soorten investeerders en handelaren. Eenvoudig backtesten en uw geautomatiseerde handel binnen enkele minuten uitvoeren op Poloniex. Beheer eenvoudig uw munten, bescherm uw portefeuille en toon de markt zonder ook maar één kans te laten schieten.

Bot starten

{Creëer} uw eigen handels{system} en {trade}DGB

Zelfs op momenten van lage marktvolatiliteit kunnen sommige altcoins nog steeds een niveau van volatiliteit hebben dat geweldige kansen kan bieden. Koop de munten die vallen en verkoop die springende, u kunt deze variaties beheren door uw bestellingen uit te voeren met behulp van een automatisch handelsplan. Het beheren van uw cryptokapitaal was nog nooit zo beheersbaar!

Bot starten

{Maak} {regels} op basis van {populaire} indicatoren

Heb je je ooit afgevraagd hoe je je handelsplan kunt automatiseren, maar heb je geen codeerexpertise? Coinrule is gebaseerd op een als-dit-dan-dat-praktijk, stellen we een gebruiksvriendelijke oplossing en veel handleidingen voor waarmee u uw eerste strategie op Poloniex kunt ontwerpen.

Activeer {strategieën} wanneer de {markt} verandert Gebaseerd op de meest veelbelovende indicatoren
Geen code {verplicht} Zo simpel als IFTTT
Beheer {volatiliteit} Maximaliseer winst

Begin met het maken van {Rule}s {Today}

Ontvang gratis handelssignalen, {create}{rules} en beheer uw {portfolio} voor 30 dagen gratis.

Ondersteunde uitwisselingen

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda