Pomp geweldige munten zoals BTS op Poloniex met behulp van cryptocurrency-handel

Top de markt door de cryptocurrency-handelsstrategie op Poloniex te gebruiken en binnen enkele uren winst te maken met BTS

Coinrule Crypto-dashboard
Aanbevolen
Werkt met de top 10
veilige uitwisselingen
gegarandeerde
Beveiliging en versleuteling
Gebruikersfeedback op Coinrule Automatische handelstool
"Coinrule is een topmachine die cryptocurrency-handelaren helpt om handelsmachines te bouwen zonder een enkele regel code te hoeven opschrijven.”
Marton

Geautomatiseerde bot bouwen

Coinrule ontwikkelt de handigste en meest gebruiksvriendelijke cryptocurrency-app. Met Coinrule je kunt je eigen regel maken op basis van BTS en deze automatisch laten draaien op de beste crypto-uitwisselingen zoals Poloniex. Het is de If-This-Then-That voor automatische strategieën waarmee u alle kansen op de markt kunt benutten.

Regels maken

Prestaties van testregels op historische gegevens

AANVANKELIJK BEDRAG
LENGTE VAN INVESTERING
$1750 .00

Test uw handelssysteem

Veilig kopen/verkopen op Poloniex

Coinrule voldoet aan de verzoeken van diverse soorten beleggers en handelaren. Analyseer en voer uw geautomatiseerde handel eenvoudig binnen enkele minuten uit op Poloniex. Beheer eenvoudig uw munten, bescherm uw portefeuille en toon de markt zonder ook maar één kans te laten schieten.

Regels maken

Plan uw eigen handelstechniek en koop en verkoopBTS

Zelfs op momenten van lage marktvolatiliteit kunnen sommige altcoins nog steeds deel uitmaken van een volatiliteitsniveau dat grote kansen kan bieden. Koop de munten die vallen en verkoop die springende, u kunt deze prijsbewegingen benutten door uw bestellingen uit te voeren met behulp van een handelsregel. Het runnen van uw cryptokapitaal was nog nooit zo eenvoudig!

Regels maken

Regels opstellen op basis van slimme indicatoren

Heb je je ooit afgevraagd hoe je je handelsplan kunt automatiseren, maar heb je geen coderingsmogelijkheden? Coinrule is gebaseerd op een Als-Dit-Dan-Dat-systeem, stellen we een gebruiksvriendelijke oplossing en veel handleidingen voor waarmee u uw eerste strategie op Poloniex kunt ontwerpen.

Activeer correlaties wanneer de markt verandert Gebaseerd op de meest veelbelovende indicatoren
Geen code nodig Zo simpel als IFTTT
Beheer walvissen die de markt beïnvloeden Maximaliseer winst

Begin nu met het maken van automatische transacties

Ontvang gratis handelssignalen, stel strategieën in en beheer uw munten voor 30 dagen gratis.

Ondersteunde uitwisselingen

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda