The perfect generator to trade BTG effectively on OKX

Wees sneller dan de altcoin-markt, cryptocurrency-handelsstrategie op OKex en handel in BTG als een professional. Geen codering vereist.

Coinrule Crypto-dashboard
Aanbevolen
Werkt met de top 10
meest bekende uitwisselingen
superieur
Beveiliging en versleuteling
Gebruikersfeedback op Coinrule Automatische handelstool
"Coinrule is een slimme oplossing die cryptocurrency-handelaren helpt om handelsbots te bouwen zonder een enkele regel code te hoeven schrijven.”
Laszlo

Lanceer handelssystemen, 24/7

Coinrule presenteert de krachtigste en meest gebruiksvriendelijke crypto trading bot. Met Coinrule u kunt uw eigen regel starten op basis van BTG en deze automatisch laten uitvoeren op verschillende crypto-uitwisselingen zoals OKex. Het is de If-This-Then-That voor automatische handelssystemen waarmee u alle kansen op de markt kunt benutten.

Bot starten

Prestaties van testregels op historische gegevens

AANVANKELIJK BEDRAG
LENGTE VAN INVESTERING
$1750 .00

Test uw handel

Veilig kopen/verkopen op OKex

Coinrule voldoet aan de behoeften van gemengde soorten beleggers en handelaren. Eenvoudig backtesten en uw geautomatiseerde handel binnen enkele minuten uitvoeren op OKex. Gewoon winst nemen, uw portefeuille beschermen en de markt overtreffen zonder ook maar één kans te laten schieten.

Bot starten

Ontwikkel uw eigen handelsstrategie en koop en verkoopBTG

Zelfs in seizoenen met lage marktvolatiliteit kunnen sommige altcoins nog steeds een soort volatiliteit hebben die aanzienlijke kansen kan bieden. Koop de munten glijdend en verkoop die pompend, u kunt deze prijsveranderingen beheren door uw bestellingen uit te voeren met behulp van een handelsregel. regels uw cryptokapitaal is nog nooit zo wendbaar geweest!

Bot starten

Modelregels op basis van meest gebruikte indicatoren

Heb je je ooit afgevraagd hoe je je handelsstrategie kunt robotiseren, maar heb je geen codeerexpertise? Coinrule is gebaseerd op een als-dit-dan-dat-benadering, presenteren we een gebruiksvriendelijke interface en veel sjablonen waarmee u uw eerste strategie op OKex kunt uitvoeren.

Activeer correlaties wanneer de cryptomarkt verandert Gebaseerd op de meest veelbelovende indicatoren
Geen code nodig Zo simpel als IFTTT
Bewegende markten beheren Maximaliseer winst

Begin meteen met het maken van plannen

Ontvang gratis handelssignalen, creëer strategieën en beheer uw munten voor 30 dagen gratis.

Ondersteunde uitwisselingen

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda