Beheer als een professional uw SC-kapitaal met een cryptobot op Binance enz

Presteer beter dan de markt, cryptocurrency-handelsstrategie op Binance en handel in SC als een professionele handelaar. Geen codering vereist.

Coinrule Crypto-dashboard
Aanbevolen
Werkt met de top 10
veilige uitwisselingen
gegarandeerde
Beveiliging en versleuteling
Gebruikersfeedback op Coinrule Automatische handelstool
"Coinrule is een geavanceerde machine waarmee cryptocurrency-handelaren handelstools kunnen bouwen zonder een enkele regel code te hoeven coderen.
Markeer

Lanceer geautomatiseerde handelsstrategieën

Coinrule ontwerpt de gemakkelijkste en meest gebruiksvriendelijke crypto trading bot. Met Coinrule je kunt je eigen handelsmethode ontwerpen op basis van SC en deze automatisch laten draaien op diverse crypto-uitwisselingen zoals Binance. Het is de If-This-Then-That voor geautomatiseerde handel waarmee u veel kansen op de markt kunt benutten.

Bot maken

Prestaties van testregels op historische gegevens

AANVANKELIJK BEDRAG
LENGTE VAN INVESTERING
$1750 .00

Test je strategie

Veilig kopen/verkopen op Binance

Coinrule voldoet aan de eisen van verschillende soorten beleggers en handelaren. Analyseer en voer uw geautomatiseerde handel eenvoudig binnen enkele minuten uit op Binance. Gewoon kopen en verkopen, uw portefeuille beschermen en de markt overtreffen zonder ook maar één kans te verliezen.

Bot maken

Ontwerp uw eigen handelsmachine en koop en verkoopSC

Zelfs in intervallen van lage marktvolatiliteit kunnen sommige altcoins nog steeds een soort volatiliteit vertonen die uitstekende kansen kan bieden. Koop de munten die dalen en verkoop de munten die stijgen, u kunt deze verschuivingen benutten door uw bestellingen uit te voeren met behulp van een geautomatiseerd handelssysteem. Het beheren van uw cryptokapitaal was nog nooit zo eenvoudig!

Bot maken

Ontwikkel regels op basis van veilige indicatoren

Heb je je ooit afgevraagd hoe je je handelsstrategie kunt robotiseren, maar heb je geen ervaring met coderen? Coinrule is gebaseerd op een als-dit-dan-die-manier, we presenteren een gebruiksvriendelijke interface en veel correlaties waarmee u uw eerste handelsplan op Binance kunt maken.

Activeer robots wanneer de marktdynamiek verandert Gebaseerd op de meest veelbelovende indicatoren
Geen code nodig Zo simpel als IFTTT
Bewegende markten beheren Maximaliseer winst

Begin nu met het maken van handelssystemen

Ontvang gratis handelssignalen, bouwstrategieën en beheer uw munten voor 30 dagen gratis.

Ondersteunde uitwisselingen

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda