3komma's vs Coinrule

Introductie

Als u op zoek bent naar een gemakkelijke en handige manier om uw vermogen te vergroten door middel van geautomatiseerde handel, dan zijn er verschillende opties beschikbaar. Twee van de meest populaire services zijn 3Commas en Coinrule. Beiden hebben hun sterke punten, maar welke past het beste bij jou?

Laat het me uitleggen. 3Commas is een geweldige service met een verscheidenheid aan functies waarmee handelaren relatief gemakkelijk geautomatiseerde strategieën kunnen opzetten. Het biedt ook backtesting voor diegenen die willen spelen met historische gegevens voordat ze erin duiken. Coinrule biedt nog meer functies die zowel ervaren als beginnende handelaren aanspreken.

Coinrule heeft een eenvoudig te gebruiken gebruikerservaring voor productontwerp met zeer intuïtieve functies zoals geavanceerde indicatoren, TradingView-integratie, demo-portemonnee, gratis abonnement, volgorders, handel in futures en één-op-één handelssessies. Het heeft ook een game-achtig platform waarmee handelaren hun vaardigheden in gesimuleerde scenario's kunnen aanscherpen voordat ze de echte wereld van handelen betreden. Dus als je serieus je handelsspel naar een hoger niveau wilt tillen, dan zijn hier enkele voordelen van het gebruik Coinrule over 3Commas waarmee u rekening moet houden.

Wat is geautomatiseerde handel?

Wilt u weten wat geautomatiseerd handelen inhoudt? Als u op zoek bent naar een manier om geld te verdienen met de markten zonder de hele dag aan uw computer gebonden te zijn, dan is dit zeker iets waar u naar moet kijken. Geautomatiseerde handel is waar een computeralgoritme transacties voor u plaatst op basis van uw vooraf bepaalde criteria. Dit betekent dat u met behulp van een geautomatiseerde handelsbot parameters kunt instellen, zoals wanneer u bepaalde aandelen of valuta's moet kopen en verkopen en hoeveel u in elk aandeel moet investeren.

De twee meest populaire geautomatiseerde handelsbots zijn 3Commas en Coinrule. 3Commas is een eenvoudig maar krachtig platform waarmee gebruikers hun eigen geautomatiseerde strategieën kunnen bouwen, compleet met backtesting, papierhandel en meer. Coinrule is een game-achtig platform dat investeerders helpt hun winst te vergroten door het eenvoudiger te maken om complexe, op regels gebaseerde transacties op te zetten.
Coinrule heeft verschillende voordelen ten opzichte van 3Commas. Het productontwerp en de algehele gebruikerservaring zijn bijvoorbeeld moderner, terwijl de functies, zoals de Any Coin Scanner, Advanced Indicators en Demo Wallet, het proces van het creëren van winstgevende handelsstrategieën eenvoudiger en efficiënter maken.

Daarnaast, CoinruleMet het gratis abonnement kunnen gebruikers aan de slag zonder vooraf geld uit te geven en de Trailing Orders-functie helpt de winst te beschermen tegen plotselinge marktdips of -schommelingen. Eindelijk, met zijn Futures Trading-optie en One on One Trading Sessions met ervaren professionals, Coinrule biedt een nog uitgebreidere manier om snel en veilig geld te verdienen aan de markten.

3Commas en vergelijken Coinrule Voordelen

Als het gaat om geautomatiseerde handelssoftware, zijn er twee grote spelers in het spel: 3Commas en Coinrule. Hoewel beide krachtige tools zijn, hebben ze elk verschillende functies en toepassingen. 3Commas biedt wel enkele functies die Coinrule houdt niet van 4 bots voor Market Making, die handelaren de mogelijkheid bieden om winst te maken uit marktvolatiliteit door herhaaldelijk te kopen en verkopen, maar het algehele ontwerp is meer verouderd. Het kan ook duurder zijn dan Coinrule, afhankelijk van het plan dat u kiest.

Maar als het gaat om gebruikerservaring en productontwerp, valt dat niet te ontkennen Coinrule is de winnaar. Met een gestroomlijnde interface en game-achtig gevoel, is het gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor beginnende handelaren. Het biedt ook veel geavanceerde functies zoals Any Coin Scanner (die de meest winstgevende markten vindt), demo-wallets (zodat u strategieën kunt testen zonder enig financieel risico) en één-op-één handelssessies met experts die u zullen helpen bij het sturen in de juiste richting.

Voorts Coinrule biedt een gratis abonnement aan, zodat u gratis kunt proeven van hun geautomatiseerde handelssoftware voordat u een abonnement neemt.

De kers op de taart? Coinrule heeft volgorders en mogelijkheden voor het verhandelen van futures aan hun platform toegevoegd, waardoor het nog beter is dan voorheen!

Hoe is Coinrule Beter dan 3Commas?

Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe? Coinrule is anders dan 3Commas, en waarom u zou moeten overstappen. Laten we eens kijken naar enkele van de functies die maken Coinrule onderscheidt van de rest.

Productontwerp & gebruikerservaring: Coinrule biedt een eenvoudig te gebruiken game-achtig platform, met een vriendelijke en uitnodigende interface. U hoeft geen ervaren handelaar te zijn om het te begrijpen—Coinrule is zo opgezet dat iedereen snel en gemakkelijk kan handelen.

Elke muntscanner: CoinruleMet de Any Coin Scanner kunt u de prijzen van meer dan 2,000 munten volgen, zodat u nooit een goede investeringsmogelijkheid misloopt. Bovendien wordt het mogelijk gemaakt door Trading View, zodat u weet dat u de laatste up-to-date informatie krijgt. Geavanceerde indicatoren & TradingView-integratie: Coinrule geeft geavanceerde handelaren toegang tot krachtige tools zoals MACD en Stochastic Oscillators waarmee u dieper in de cijfers achter de transacties kunt duiken. En dankzij de naadloze integratie met TradingView is snel in- en uitstappen een fluitje van een cent!

Demo Wallet & Free Plan: voor degenen die net beginnen met handelen, Coinrule biedt een demo-portemonnee waarmee u uw strategieën kunt testen zonder echt geld te hoeven riskeren. En nog beter: er is een gratis abonnement beschikbaar dat handelaren alle basisfuncties geeft die ze nodig hebben om rijkdom op te bouwen!

Wat zijn de voordelen van het gebruik Coinrule?

Coinrule heeft veel geweldige functies om zijn gebruikers te bieden. Het heeft een gemakkelijk te navigeren productontwerp dat het gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken maakt. Zelfs als u een beginner bent in geautomatiseerd handelen, hoeft u zich geen zorgen te maken:Coinrule's gebruikerservaring is ontworpen voor zowel beginnende als ervaren handelaren.

Een van de unieke features is de Any Coin Scanner. Het zoekt snel naar cryptocurrency-trends, of het nu gaat om handelswaarschuwingen of details over een bepaalde munt, en geeft u de inzichten die u in realtime nodig hebt. Het is echt een geweldig hulpmiddel voor handelaren die op de hoogte willen blijven van de marktomstandigheden.

Coinrule biedt ook geavanceerde indicatoren, die handelaren kunnen helpen nauwkeurigere voorspellingen te doen over prijsbewegingen en andere markttrends. Deze indicatoren kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om grafieken te maken met technische analysetools zoals voortschrijdende gemiddelden en MACD.

Wat meer is Coinrule biedt een Trailing Stop Loss-functie - hiermee kunnen gebruikers trailing-orders instellen die worden uitgevoerd wanneer aan vooraf gedefinieerde voorwaarden is voldaan - waardoor verliezen worden geminimaliseerd en tegelijkertijd bescherming wordt geboden tegen volatiliteit op de cryptomarkt. Met deze functie kunnen gebruikers met vertrouwen handelen, zelfs bij marktonzekerheid of volatiliteit.

Tenslotte Coinrule's Futures Trading-functie stelt handelaren in staat om te profiteren van prijsschommelingen zonder daadwerkelijk vooraf munten te kopen - waardoor ze worden blootgesteld aan potentiële winsten zonder activa te hoeven bezitten! Dit maakt het gemakkelijker voor beginnende handelaren, omdat ze zich niet meteen zorgen hoeven te maken over het beheren van grote investeringen.

Coinrule vs 3commas Review: prijzen, strategie en app

3commas
Coinrule
Elke muntscanner
X
Check
Geavanceerde indicatoren
Check
Check
TradingView-integratie
Check
Check
Backtesting
X
Check
Demo portemonnee
Check
Check
Gratis abonnement
Check
Check
Volgorders
Check
Check
Handel in futures
Check
Check
Eén op één handelssessies
X
Check
Coinrule Webinar met Ruben
Investeer in mensen, Coinrule is crowdfunding!
Lees Meer
 
Investeer in mensen, Coinrule is crowdfunding!

In tegenstelling tot andere cryptobedrijven hebben we in 2017 geen ICO gelanceerd, maar geld ingezameld bij MKB Bank en Angels. Vandaag zijn we weer geld aan het inzamelen en
Jij kunt deel uitmaken van deze reis.

Lees Meer
Coinrule Webinar met Ruben
Leer hoe u geautomatiseerde transacties start op Coinrule
Doe mee aan gratis webinar
 
Doe mee met ons gratis webinar

Leer de basis van training alleen in 30 minuten!

Ruben, Hoofd Handel at Coinrule laat u de beste strategieën zien en beantwoordt al uw vragen.

Word lid van Webinar
Webinar met Ruben