Pomp geweldige munten zoals IOTA op HitBTC met behulp van automatische uitwisseling

Wees sneller dan de altcoin-markt, wissel automatisch op HitBTC en handel in IOTA als een professionele handelaar. Geen codering vereist.

Coinrule Crypto-dashboard
Aanbevolen
Werkt met de top 10
beste uitwisselingen
militair-grade
Beveiliging en versleuteling
Gebruikersfeedback op Coinrule Automatische handelstool
"Coinrule is een slimme assistent waarmee cryptocurrency-handelaren handelstools kunnen bouwen zonder een enkele regel code te hoeven schrijven.
Markeer

Ontwerp een krachtige automatische handelsregel

Coinrule ontwerpt de gemakkelijkste en meest gebruiksvriendelijke crypto trading bot. Met Coinrule je kunt je eigen handelsmethode ontwerpen op basis van IOTA en deze automatisch laten draaien op diverse crypto-uitwisselingen zoals HitBTC. Het is de If-This-Then-That voor geautomatiseerde handel waarmee u veel kansen op de markt kunt benutten.

Bot maken

Prestaties van testregels op historische gegevens

AANVANKELIJK BEDRAG
LENGTE VAN INVESTERING
$1750 .00

Test uw handel

Veilig kopen/verkopen op HitBTC

Coinrule voldoet aan de behoeften van verschillende soorten beleggers en handelaren. Test en voer uw geautomatiseerde handel eenvoudig binnen enkele minuten uit op HitBTC. Gewoon kopen en verkopen, uw portefeuille beschermen en de markt overtreffen zonder ook maar één kans te verliezen.

Bot maken

Ontwikkel uw eigen handelsmachine en koop en verkoopIOTA

Zelfs in intervallen van lage marktvolatiliteit kunnen sommige altcoins nog steeds een soort volatiliteit vertonen die uitstekende kansen kan bieden. Koop de munten die dalen en verkoop de munten die stijgen, u kunt profiteren van deze prijswijzigingen door uw bestellingen uit te voeren met behulp van een automatisch handelsplan. Het beheren van uw cryptokapitaal was nog nooit zo eenvoudig!

Bot maken

Modelregels op basis van reguliere indicatoren

Heb je je ooit afgevraagd hoe je je handelsstrategie kunt robotiseren, maar heb je geen ervaring met coderen? Coinrule is gebaseerd op een als-dit-dan-die-manier, we presenteren een gebruiksvriendelijke interface en veel correlaties waarmee u uw eerste handelsplan op HitBTC kunt maken.

Robots activeren wanneer de cryptomarkt verandert Gebaseerd op de meest veelbelovende indicatoren
Geen code nodig Zo simpel als IFTTT
Bewegende markten beheren Maximaliseer winst

Begin nu met het maken van plannen

Ontvang gratis handelssignalen, bouwstrategieën en beheer uw munten voor 30 dagen gratis.

Ondersteunde uitwisselingen

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda