Melhor aplicativo cryptomoeda em Poloniex e agenciar Omisego

Construa Estratégia por suas próprias plano de negociação e deixe que isso funcione para você, em Poloniex en em muitos outros (missing a word?)

Painel de Criptomoedas Coinrule
Destaque Em
Trabalha komt uit de top 10
populaire intercambio's
beter
Segurança & Encriptação
Feedback doen usuário sobre Coinrule Automatische handelstool
“Een meervoudig verhaal dat de eerste 1 anos-criptografia heeft getest”
Simon

Maak een plan van automatische onderhandeling

Coinrule Het is een ferramenta ideal para muitos soorten verschillende investidores en comerciantes. U kunt uw e-strategische automatisering deactiveren om uw eigen onderhandelingssysteem en comprar / vender fundo te gebruiken. Het is heel gemakkelijk om OMG te verzamelen, verdedigers in hun portefeuille, captura-kwaliteit bomba sem perder um drop-down repentino.

Eerste Bot

Dit gebeurt in de geschiedenis van de geschiedenis

QUANTIDADE INCIAL
DURAÇÃO DOEN INVESTEREN
$1750 .00

Teste sua handel

Met een veilige transactie in Poloniex

A Coinrule tem um missão principal: vraag me af of je een automatische volgorde van moed kunt gebruiken om het tempo te verhogen. Mercados van criptomoeda werken 24/7, voor een deel is het een bot van cryptografia automática die kan worden voltooid om de mogelijkheid te bieden om geen Mercado te kopen. Coinrule? Defina suas onderhandelingsautomatische usando een logische Als-Dit-Dan-Dat-stijl, sem noodzakelijk codificação-habilidades!

Eerste Bot

Bouw je eigen automatische onderhandeling en OMG-onderhandeling

Na Coinrule, dit is een uitdaging om nieuwe componenten en meelhoria te presenteren die elke dag opnieuw kunnen worden geconfigureerd. Naar verdade, we zijn een samenwerking aangegaan met onze meest gebruikte activiteiten en principiële trocas voor coletar feedback en oordeelsvormingen.

Eerste Bot

Modelhandelssystemen zijn gebaseerd op meer bekende indicatoren

Negociação precisa de paciência, houding en programma. Heb je een onderhandeling over een duo? Een menselijk karakter en onze waarnemingen kunnen leiden tot negativamente van de gang van zaken in de onderhandeling.Gebruik een geautomatiseerd handelssysteem dat ervoor zorgt dat uw winsten van medo worden verminderd, euforie en ganância die ervoor zorgen dat de handelaar gezonden wordt. Com o Coinrule, um iniciante pode também negociar como um professional !

Trigger crypto trading bots quando o beursvloer mudaBaseado nos indicaties mais promissores
Nenhum codigo obrigatórioTão simples quanto of IFTTT
Gerenciar dinâmica de investeringMaximaliseer uw lucros

Comece a criar strategieën immediatamente

Gratis onderhandelen, automatische strategieën opzetten en uw portefeuille beheren 30 dagen gratis.

Ondersteunde uitwisselingen

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda