Gebruik cryptografieën op Kraken en handels Tezos

Op het gebied van cryptovaluta is het gebruik van cryptomunten in Kraken en de populaire XTZ-commerciële code noodzakelijk.

Painel de Criptomoedas Coinrule
Destaque Em
Trabalha komt uit de top 10
populaire intercambio's
magnifiek
Segurança & Encriptação
Feedback doen usuário sobre Coinrule Automatische handelstool
"Een ander idee dat een criptografia nos últimos três anos heeft"
Hugo

Lançamento bot de cryptografia automatische

Coinrule Er is een aanbod voor een groot aantal verschillende investeerders- en handelsgroepen. Er bestaat een onbeperkt aantal mogelijkheden dat op geen enkel plataform wordt aangeboden. U kunt uw automatische incasso uitvoeren om uw eigen onderhandelingssysteem te kiezen en de moed te vergelijken / verkopen. Het is veel gemakkelijker om XTZ te verzamelen, uw portefeuille te behouden en een bom te vangen die een beetje berouwvol is.

Construa Estrategia

Dit gebeurt in de geschiedenis van de geschiedenis

QUANTIDADE INCIAL
DURAÇÃO DOEN INVESTEREN
$1750 .00

Teste sua regel

Kom regelmatig verkeer tegen in Kraken

A Coinrule tem um alvo principal: vraag me af of uw estratégia de negociação automática mais eficaz en facil ao mesmo tempo. Mercados de criptomoeda operam 24/7, por isso somente um bot de negociação automatizado pode explorer complete qualquer possívelde possível que ocorrerá no mercado.Como programmeur uma estratégia de negociação com o Coinrule? Defina suas regras usando een logische Als-Dit-Dan-Dat-modus, sem noodzaak voor codificatie van habilidades!

Construa Estrategia

Ontwikkel uw eigen automatische handels- en handels XTZ-systemen

Na Coinrule, dit is een eenvoudige manier om nieuwe elementen en mellhoria te laten werken met een assistente die intellectueel is voor elke dia. Naar verdade, estamos em conexão com nossos clientes mais activos e principais trocas for coletar feedback and comment s.

Construa Estrategia

Ontwerpregels zijn gebaseerd op meer bekende indicatoren

Negociação precisa de discipline, houding en methode. Is het een onderhandeling om desafiador te worden? Een menselijke natuur en de sentimenten die worden gebruikt om de handelswijze van uw onderhandeling te negeren. Gebruik een automatische handelsregel die ervoor zorgt dat u uw winsten kunt verminderen, euforie en ganância die ervoor zorgen dat de handelaar gezonden wordt. Com o Coinrule, um iniciante pode também negociar como um professional !

Triggerstrategieën quando o marktbewegingen mudaBaseado nos indicaties mais promissores
Nenhum codigo obrigatórioTão simples quanto of IFTTT
Gerenciar vluchtigMaximaliseer uw lucros

Comece a criar geautomatiseerde strategieën hoje

Ontvang gratis onderhandeling, stel automatische transacties in en beheer uw portefeuille 30 dagen gratis.

Ondersteunde uitwisselingen

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda