Analyseer de technologie van Kraken en het bureau Augur

Als u uw eigen manier van onderhandelen terugvindt, heeft u de mogelijkheid om uw gesprekspartner te gebruiken, in Kraken en in veel andere outro's (ontbreekt een woord?)

Painel de Criptomoedas Coinrule
Destaque Em
Trabalha komt uit de top 10
populaire intercambio's
militair-grijs
Segurança & Encriptação
Feedback doen usuário sobre Coinrule Automatische handelstool
"Een andere manier om een ​​script te maken met de ultieme dois anos"
Tony

Model estratégias de negociação automatizadas, onmiddellijk

Coinrule Het is een ideale ferrament voor veel verschillende groepen investeerders en bedrijven. Er bestaat een groot aantal opportuniteiten die op verschillende plataformen worden aangeboden. U kunt uw automatische gegevensverwerking realiseren om uw eigen onderhandelings- en handelsfonds te kopen. Het is veel gemakkelijker om uw REP te behouden, uw portefeuille te beschermen, terwijl u een bom verliest die u terug kunt laten vallen.

Meer weten

Dit gebeurt in de geschiedenis van de geschiedenis

QUANTIDADE INCIAL
DURAÇÃO DOEN INVESTEREN
$1750 .00

Teste sua regel

Met verschillende transacties in Kraken

A Coinrule Dit is het belangrijkste doel: u moet ervoor zorgen dat uw onderhandelingsproces automatisch wordt uitgevoerd en dat het tempo van het beheer wordt overschreden. Mercados van criptomoeda werken 24/7, het is dus zo dat een plan van automatische onderhandeling mogelijk is om de mogelijkheid te bieden om automatisch te onderhandelen met com o Coinrule? Definieer uw automatische onderhandeling met een logische als-dit-dan-dat-benadering, het is noodzakelijk om codificação te doen!

Meer weten

Plan uw eigen handels- en handelssysteem REP

Na Coinrule, dit is een uitdaging om nieuwe elementen en meelhoria aan te bieden die al onze dia's doen. Naar verdade, we zijn in contact gekomen met onze meest gebruikelijke activiteiten en principiële trocas om feedback en weergaven te verzamelen.

Meer weten

Ontwikkel handelssystemen op basis van meer bekende indicatoren

Negociação precisa de paciência, houding en programma. Heb je een onderhandeling over een graf? Een menselijke aard en de waarnemingen kunnen negatieve gevolgen hebben voor de onderhandelde resultaten. U kunt een handelsbot toestaan ​​als u uw winsten van me afwijst, euforie en ganância die ervoor zorgen dat de handelaar gezonden wordt. Com o Coinrule, um iniciante pode também negociar como um professional !

Trigger crypto trading bots quando o altcoin markt mudaBaseado nos indicaties mais promissores
Nenhum codigo obrigatórioTão simples quanto of IFTTT
Gerenciar dinâmica de investeringMaximaliseer uw lucros

Comece a criar strategieën immediatamente

Gratis onderhandelen, automatische strategieën definiëren en uw portefeuille beheren 30 dagen gratis.

Ondersteunde uitwisselingen

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda