Investeer in een besluit als expert op OKex

Overtref de crypto-ruimte, toepassing van de handel in cryptomunten op OKex en négociez la pièce intelligence. Aucun-code vereist.

Bordbord Crypto de Coinrule
En Vedette Sur
Fonctionne met de top 10
populaire veranderingen
militaire rang
Securité en Cryptage
Commentaires des utilisateurs sur l'outil de trading automatique sur Coinrule
“Fascinant de pouvoir developer tout seul un system of trading automatique outil.”
Hugo

regles de négociation

Le Decred ICO et le Bull Run 2017 op généré> 150x winst voor monnaie numérique investeerders. Comment pouvez-vous sure-toi que vous ne laisserez pas le prochain rassemblement ? C'est à ce moment que Coinrule aankomen! Koop/verkoop Decred sur OKex en maximisez toujours vos gains !

Begin met handelen

Test de uitvoeringen van de regels van de historische données

MONTANT INITIAAL
DURÉE D'INVESTISSEMENT
$1750 .00

Test uw bestelling

Beveiligd DCR op OKex

La feuille de route de Decred pour 2019 a beaucoup de promesse! Meer weten over de wisselaar van OKex? C'est là que Coinrule aankomen! U kunt uw eigen plan voor automatische handel construeren. U hoeft niet een andere codecode te schrijven! Coinrule is de première op IFTTT-gebaseerde} interface voor het verhandelen van cryptovaluta!

Begin met handelen

Kies uw eigen onderhandelingssysteem en OKex DCR

Les hodlers ont deux demand s: bescherm uw geld en maximaliseer uw winst. Coinrule misschien helpen commerciëlen om een ​​professional te worden. Maak gebruik van automatiseringsfuncties en wacht minuten en OKex DCR op OKex 24/7. Des échanges comme OKex love Coinrule en raison de la liquidité que nous fournissons.Cmencez bot crypto automatique sur Coinrule een cadeau !

Begin met handelen

Regels maken op basis van de indicaties populaires

Geen enkele automatische zekerheidsstrategie is een maximale beveiliging. De nieuwe locatie kan onmiddellijk een demonstratie-uitwisseling opleveren, als u OKex-agent bent. Er kunnen geen vervolgacties van OKex plaatsvinden. Het is niet mogelijk om toegang te krijgen tot uw crypto-munt door de keuze van de API-sleutels van de jaren 'XNUMX op onze nieuwe locatie. De API-sleutels zijn voorzien van militaire zekerheid.

Déclencheur van de robots die de bewegingen van de veranderingsmars uitvoerenBasé sur les aanduidingen les plus prometteurs
Pas de code vereistAussi eenvoudige que IFTTT
Winst van vluchtigheidMaximaliser minder winst

Begin met nieuwe handelssystemen

Ontvang gratis handelssignalen, Créez-strategieën en uw toewijzing voor 30 jou gratis.

Ondersteunde uitwisselingen

We integreren met 12+ van de meest populaire uitwisselingen, waaronder:

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda