Het perfecte hulpmiddel om BTT gemakkelijk op HitBTC te verhandelen

Beheers de markt door de cryptocurrency-handelsstrategie op HitBTC te gebruiken en maak binnen enkele uren winst met BTT

Coinrule Crypto-dashboard
Aanbevolen
Werkt met de top 10
veilige uitwisselingen
militair-grade
Beveiliging en versleuteling
Gebruikersfeedback op Coinrule Automatische handelstool
"Coinrule is een geavanceerde assistent die cryptocurrency-handelaren in staat stelt om handelscryptobots te bouwen zonder een enkele regel code te hoeven coderen.
Larry

Ontwikkel een uitzonderlijke handelsbot

Coinrule biedt de meest bruikbare en meest gebruiksvriendelijke cryptocurrency-app. Met Coinrule je kunt je eigen handelsmethode programmeren op basis van BTT en deze automatisch laten draaien op meerdere crypto-uitwisselingen zoals HitBTC. Het is de If-This-Then-That voor cryptocurrency-handel waarmee u veel kansen op de markt kunt grijpen.

Handel nu

Prestaties van testregels op historische gegevens

AANVANKELIJK BEDRAG
LENGTE VAN INVESTERING
$1750 .00

Test je plan

Veilig kopen/verkopen op HitBTC

Coinrule voldoet aan de eisen van verschillende soorten beleggers en handelaren. Test en voer uw geautomatiseerde handel eenvoudig binnen enkele minuten uit op HitBTC. Gewoon handelen, uw portefeuille beschermen en de markt overtreffen zonder een enkele kans te verliezen.

Handel nu

Modelleer uw eigen handelspatroon en koop en verkoop BTT

Zelfs in tijden van lage marktvolatiliteit kunnen sommige altcoins nog steeds een soort volatiliteit vertonen die waardevolle kansen kan bieden. Koop de munten die wegglijden en verkoop de stijgende munten, u kunt profiteren van deze verschuivingen door uw bestellingen uit te voeren met behulp van een cryptobot. Het organiseren van uw cryptokapitaal was nog nooit zo eenvoudig!

Handel nu

Regels plannen op basis van slimme indicatoren

Heb je je ooit afgevraagd hoe je je handelsplan kunt automatiseren, maar heb je geen codeervaardigheden? Coinrule is gebaseerd op een als-dit-dan-dat-formulier, raden we een gebruiksvriendelijke oplossing en veel tutorials aan waarmee u uw eerste handelsplan op HitBTC kunt vormgeven.

Robots activeren wanneer de cryptomarkt verandert Gebaseerd op de meest veelbelovende indicatoren
Geen code nodig Zo simpel als IFTTT
Beheer walvissen die de markt beïnvloeden Maximaliseer winst

Begin nu met het maken van handelssystemen

Ontvang gratis handelssignalen, definieer strategieën en beheer uw munten voor 30 dagen gratis.

Ondersteunde uitwisselingen

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda