Beheer effectief uw CRO-middelen op Bittrex met Coinrule

overtreft de markt door de cryptocurrency-handelsstrategie op Bittrex te gebruiken en binnen enkele uren winst te maken met CRO

Coinrule Crypto-dashboard
Aanbevolen
Werkt met de top 10
meest gebruikte beurzen
militair-grade
Beveiliging en versleuteling
Gebruikersfeedback op Coinrule Automatische handelstool
"Coinrule is een veilige assistent die cryptocurrency-handelaren helpt om handelsbots te bouwen zonder een enkele regel code te hoeven structureren.”
Robert

Creëer een krachtig automatisch handelsplan

Coinrule ontwikkelt de handigste en meest gebruiksvriendelijke cryptocurrency-app. Met Coinrule je kunt je eigen regel maken op basis van CRO en deze automatisch laten draaien op veel crypto-uitwisselingen zoals Bittrex. Het is de If-This-Then-That voor automatische strategieën waarmee u alle kansen op de markt kunt benutten.

Bot starten

Prestaties van testregels op historische gegevens

AANVANKELIJK BEDRAG
LENGTE VAN INVESTERING
$1750 .00

Test je strategie

Veilig kopen/verkopen op Bittrex

Coinrule voldoet aan de marktbehoeften van verschillende soorten beleggers en handelaren. Test en voer uw geautomatiseerde handel eenvoudig binnen enkele minuten uit op Bittrex. Beheer eenvoudig uw munten, bescherm uw portefeuille en toon de markt zonder ook maar één kans te laten schieten.

Bot starten

Ontwerp uw eigen handelstechniek en koop en verkoopCRO

Zelfs op momenten van lage marktvolatiliteit kunnen sommige altcoins nog steeds een niveau van volatiliteit hebben dat geweldige kansen kan bieden. Koop de munten die vallen en verkoop die die springen, u kunt profiteren van deze marktbewegingen door uw bestellingen uit te voeren met behulp van een geautomatiseerd handelssysteem. Het beheren van uw cryptokapitaal was nog nooit zo beheersbaar!

Bot starten

Ontwikkel regels op basis van populaire indicatoren

Heb je je ooit afgevraagd hoe je je handelsplan kunt automatiseren, maar heb je geen codeerexpertise? Coinrule is gebaseerd op een als-dit-dan-dat-praktijk, stellen we een gebruiksvriendelijke oplossing en veel handleidingen voor waarmee u uw eerste strategie op Bittrex kunt ontwerpen.

Activeer correlaties wanneer de crypto-ruimte verandert Gebaseerd op de meest veelbelovende indicatoren
Geen code nodig Zo simpel als IFTTT
Beheer walvissen die de markt beïnvloeden Maximaliseer winst

Begin nu met het maken van strategieën

Ontvang gratis handelssignalen, bepaal strategieën en beheer uw munten voor 30 dagen gratis.

Ondersteunde uitwisselingen

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda