Team

Het verhaal verhandelen

Aangezien 2021 ten einde loopt, is het tijd om te kijken naar enkele van de meest dominante verhalen over de grote bullmarkt van dit jaar. Zoals de bekende Crypto Influencer Cobie schreef, is er een constante 'metagame' gaande binnen crypto-cycli.

Het 'DeFi'-verhaal

De meest recente bullmarkt begon met 'DeFi Summer' in 2020. Maar in 2021 presteerden DeFi blue chips zoals Aave, Uniswap of Compound relatief gezien minder dan andere munten.

Het 'DeFi'-verhaal was uitgeput, andere verhalen namen het over. Tot nu toe zijn er dit jaar grote crypto-verhalen rond 'Ethereum Killers' geweest, waarbij concurrerende L1-platforms zoals Solana, Avalanche en andere het grootste deel van de markt enorm overtroffen.

Het NFT-verhaal

Er waren minstens twee periodes van sterke groei voor NFT-projecten, geleid door 'NFT Bluechips' zoals CryptoPunks, Apes en anderen. Meer recentelijk kwamen 'GameFi'-projecten onder leiding van Axie Infinity en een verhaal rond de cryptogames 'Metaverse' en 'Play to Earn' van de grond. Natuurlijk kunnen er meerdere concurrerende verhalen tegelijkertijd plaatsvinden.

De Bitcoin-consistentie

Gedurende dit alles is Bitcoin ongewoon consistent gebleven met weinig volatiliteit volgens crypto-standaarden. Om een ​​echt geavanceerde handelaar te zijn, moet u begrijpen welke verhalen er gaande zijn, welke opraken en welke in een stroomversnelling kunnen komen.

Als je oor niet dicht bij de grond zit en iemand vertelt je over de 'next hot thing' in crypto, is de kans groot dat de echte insiders al verder zijn gegaan.

Pas voor 2022 op dat u de exit-liquiditeit wordt voor andermans cryptocyclusverhalen.