Team

Coinrule & OKX hernieuwen partnerschap om een ​​marktleidende handelservaring te bieden

De Crypto-markt slaapt nooit en evolueert altijd. Wij ook. We werken elke dag hard om onze handelaren de krachtigste opties te bieden om winstgevende geautomatiseerde handelsstrategieën op te bouwen. Het kiezen van de beste beurzen is absoluut een cruciaal onderdeel van elk handelssysteem.

Vandaag zijn we verheugd om een ​​nieuw strategisch partnerschap met de OKX-beurs aan te kondigen.

OKX vertegenwoordigt een betrouwbare optie voor cryptohandelaren en is een geweldig handelsplatform voor cryptocurrencies. Coinrule en OKX zal een nieuw handelspartnerschap mogelijk maken Coinrule handelaren om nieuwe munten op te nemen in hun geautomatiseerde handelsstrategieën. De beurs heeft in de loop van de tijd opmerkelijke volumemijlpalen laten zien en is een van de wereldwijd meest erkende beurzen geworden. 

Waarom we ervan houden

OKX, tot voor kort bekend als 'OKEx', somt enkele van de populairste munten op die de afgelopen maanden veel belangstelling van handelaren hebben getrokken. Wanneer een hype een munt raakt die speculatie onder handelaren aanwakkert, wat zich op zijn beurt vertaalt in volatiliteit. Handelaren houden van volatiliteit en ze kunnen er het beste uit halen met een geautomatiseerde handelsstrategie met Coinrule. 

Afgezien van kortetermijnkansen, hebben deze munten een solide basis en het potentieel om in de toekomst beter te presteren.

OKX-hulpprogrammatoken (OKB)

OKB is het native token van het OKX-handelsplatform. Het biedt veel bruikbaarheid op de hele beurs, zoals een interessante verlaging van transactiekosten voor houders en toegang tot OKB Jumpstart, het OKX Token Sale Platform. 

De prijs van het token vertoont een gestage opwaartse trend, als gevolg van de voortdurende release van nieuwe innovatieve functies en producten die het OKX-team aankondigt. Een van de belangrijkste katalysatoren voor verdere prijsstijgingen zou de stap van OKX naar meer decentralisatie in de komende maanden kunnen zijn. De OKX heeft ook een reeks gedecentraliseerde producten ontwikkeld om zijn aanwezigheid in Web 3 te vergroten. OKX heeft namelijk MetaX ontworpen, een niet-bewarende portemonnee die compatibel is met tal van blockchains, een NFT-marktplaats en een nog te lanceren gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) genaamd OEX.

Dit maakt OKEx mogelijk een belangrijke nieuwe speler in het DeFi-ecosysteem. 

We werken graag samen met zo'n vooruitstrevend bedrijf. In de toekomst zou dit nieuwe gebruiksscenario's kunnen openen voor geautomatiseerd beleggen op gedecentraliseerde platforms, waardoor nieuwe waarde en ontwrichtende kansen voor onze handelaren worden gecreëerd.

Gabriele Musella, CEO van Coinrule

Meer van dat

Vandaag Coinrule en OKX kondigen een nieuw handelspartnerschap aan en we zijn enthousiast over de mogelijke resultaten die op de lange termijn fantastische kansen zullen ontsluiten. We zijn van plan verdere samenwerkingsmogelijkheden met OKX te verkennen om nieuwe voordelen te bieden voor onze beide gebruikersgroepen. 

Onze missie blijft dezelfde. We willen handelaren toegang geven tot krachtige tools om de prestaties van hun handelssystemen te verbeteren en hun activa onder alle marktomstandigheden veilig te beheren. 

Houd ons in de gaten, want we zullen binnenkort meer informatie over deze samenwerking onthullen... 

Creëer nu uw eerste geautomatiseerde strategie op OKX!