Team

Meta Down Bad

De rally van de afgelopen dagen heeft uw hoop dat de Bull-markt terug is misschien weer aangewakkerd. Sommige van de top 20-munten zoals Ethereum of Solana hebben in die periode een groei van meer dan 15% gezien. Gaan we terug naar Up-Only marktomstandigheden?

Bovenstaande grafiek zegt iets anders. 'Wacht', denk je misschien. Wat heeft de eendaagse crash van Meta, het moederbedrijf van Facebook, met een ongekende 25%, $ 237 miljard te maken met Crypto?

Het antwoord is: zelfs als we de verheven metaverse ambities van Facebook opzij zetten, verrassend veel.

We hadden altijd verwacht dat Crypto na verloop van tijd meer op aandelen zal gaan lijken. Minder volatiliteit en minder massale drawdowns of rally's. Wat we niet hadden verwacht, was dat aandelen zich als Crypto begonnen te gedragen. De daling van Meta werd veroorzaakt door slecht nieuws, maar ook door een gebrek aan liquiditeit in de markt.

Veel handelaren lijken aan de zijlijn te zitten, wachtend om te zien waar de markten naartoe gaan. Dit is hetzelfde als in Crypto-markten. De handelsvolumes zijn sinds december met 50% gedaald. Relatief kleine bewegingen kunnen de prijzen aanzienlijk omhoog of omlaag drijven.

wijze man zei dat schokkerige markten uw portefeuille vernietigen door op de verkeerde momenten hoop en capitulatie te geven. Op het moment dat u gelooft dat een opluchtingsrally het keerpunt is en de markt betreedt, keert de prijs om en begint te dalen. Zodra je opgeeft en verkoopt, gaan de markten weer omhoog. Dit kan uw portefeuille opeten terwijl u langzaam de hoop verliest.

De manier om dit te navigeren is door een duidelijk plan te hebben, overtuiging om vast te houden, kapitaal aan de zijlijn te wachten en langzame opeenhoping van dips.

Handel ongeduldig en u zult uw portefeuille zien bloeden.