Team

Kucoin komt naar Coinrule

Coinrule is verheugd om ons nieuwe strategische partnerschap aan te kondigen met: KuCoin, een wereldwijd toonaangevend cryptohandelsplatform! De integratie van KuCoin biedt een extra uitwisseling voor: Coinrule gebruikers om hun transacties te automatiseren en een unieke nieuwe optie voor geautomatiseerd handelen voor KuCoin-gebruikers!

Topmarkten

Met meer dan 700 munten staat KuCoin bekend als de beste gecentraliseerde beurs voor het kopen en verhandelen van altcoins met een lagere marktkapitalisatie met een groot potentieel. Deze munten met een kleine kapitalisatie hebben vaak een hogere volatiliteit dan munten met een grotere marktkapitalisatie. En het kan een uitdaging zijn om al hun explosieve bewegingen te vangen. Zoals alle handelaren weten, hoe hoger de volatiliteit, hoe groter de kansen. Daarom zijn dit de perfecte markten om te gebruiken Coinrule's geautomatiseerde handelsstrategieën. U kunt nu profiteren van deze volatiliteit zonder dat u tijdens het handelen uw ogen op uw monitor hoeft te houden.

Lage tarieven

Een andere reden Coinrule is verheugd om samen te werken met KuCoin zijn de lage kosten - variërend van 0.1% - 0.02%, afhankelijk van het maandelijkse handelsvolume of het saldo van KuCoinToken (KCS) op uw account. Hoge kosten kunnen ten koste gaan van de winst uit handelen, vooral wanneer uw strategieën een groot aantal transacties uitvoeren. KuCoin is daarom de perfecte plek om scalpeerstrategieën te gebruiken. 

Passief inkomen

KuCoin's ethos van passief inkomen sluit perfect aan bij: Coinrule's. KuCoin was een van de eerste beurzen die andere mogelijkheden bood om inkomsten te genereren via KuCoin Earn, waar gebruikers meer dan 50 activa kunnen inzetten - wat een concurrerend rendement oplevert. KuCoin deelt ook de inkomsten die worden gegenereerd uit handelskosten met behulp van hun KuCoinToken, waar houders met ten minste 6 KCS een dagelijks inkomen kunnen verdienen. Bovendien kunnen gebruikers met KuCoin Lend hun crypto-activa uitlenen en stabiele winsten behalen. KuCoin-gebruikers kunnen ook een Affiliate zijn en commissies verdienen door hun vrienden door te verwijzen waarbij tot 40% van hun handelskosten wordt verdiend. 

Aankomende ontwikkelingen

KuCoin biedt ook de mogelijkheid om marge- en futuresmarkten te verhandelen met de mogelijkheid om toegang te krijgen tot leverage en short selling. In aankomende releases van Coinrule, hebben we plannen om ook geautomatiseerde handel op deze markten te integreren en te vergemakkelijken.