Team

Melden is hier!

Notificatie is nu live! Of u nu een crypto-daghandelaar bent of een meer passieve benadering toepast, u kunt uw handel naar een ander niveau tillen met onze nieuwe Notify-functie. Het meest recente Coinrule update stelt u in staat een actie in te stellen om contact met u op te nemen via email or Telegram zodra aan specifieke, vooraf bepaalde voorwaarden is voldaan, krijgt u nog meer aanpassingsopties voor uw regels. 

Dus waar kan deze functie voor worden gebruikt?

Met Notify kunt u een regel instellen om u te waarschuwen zodra aan specifieke marktvoorwaarden is voldaan. Als de relatieve sterkte-index (RSI) van Bitcoin bijvoorbeeld een overbought-niveau bereikt, kan deze worden voorbereid op een omkering. Aangezien de prijsrichting van Bitcoin traditioneel het prijsgedrag van andere munten in de markt beïnvloedt, kan het van grote waarde zijn om op de hoogte te worden gesteld wanneer de RSI van Bitcoin deze belangrijke niveaus bereikt. Hoewel Coinrule heeft de mogelijkheid om automatisch transacties uit te voeren wanneer aan specifieke voorwaarden wordt voldaan, gebruikers willen misschien handmatig de huidige toestand van de markt onderzoeken en vervolgens beslissen of ze willen kopen, verkopen of niets doen. Notify biedt u de mogelijkheid om de markt te analyseren en vervolgens te beslissen wat de beste manier van handelen is. Het bovenstaande is een eenvoudig voorbeeld van het type scenario waarin Notify kan worden geïmplementeerd, maar gebruikers kunnen veel verder gaan en complexe regels maken die hen automatisch waarschuwen zodra aan verschillende voorwaarden is voldaan. Gebruikers kunnen voorwaarden opnemen die volumeniveaus, voortschrijdend gemiddelde (MA) kruisingen, RSI-niveaus en nog veel meer omvatten:

Maar hoe koppel ik Telegram aan? Coinrule?

U kunt uw . koppelen Coinrule account naar Telegram door te navigeren naar de instellingen in Coinrule en volgende Deze gids.

We hopen dat je geniet van de nieuwe functie. Veel plezier met handelen!