Team

MA/RSI Verhogen/Verlagen Indicator is hier!

Coinrule heeft nu de mogelijkheid voor gebruikers gelanceerd om MA en RSI te verhogen en te verlagen binnen hun regels, waardoor u nog meer aanpasbaarheid krijgt!

Wat zijn RSI en MA?

De RSI, of relatieve sterkte-index, is een technische indicator die vaak wordt gebruikt in de handel. Het werkt door de snelheid en verandering van prijsbewegingen te meten om te bepalen of een munt oververkocht is (wat een goed instappunt aangeeft) of overbought (wat een punt van exit/intrede voor een shortpositie aangeeft). De RSI schommelt tussen 0 en 100 en wordt traditioneel beschouwd als overbought wanneer boven de 70 en oversold wanneer onder de 30. In wezen wordt een overbought munt als duurder beschouwd dan het zou moeten zijn, en een oververkochte munt wordt als goedkoper beschouwd dan het zou moeten zijn. Wanneer de RSI van een munt deze twee belangrijke niveaus bereikt, geeft dit aan dat deze kan worden voorbereid op een trendomkering, wat een goed mogelijk in-/uitstappunt markeert.

MA's, of voortschrijdende gemiddelden, behoren tot de meest voorkomende handelsindicatoren. Ze zijn eenvoudig te interpreteren en effectief in het gebruik. Ze werken door de gemiddelden van een bepaald aantal prijsperiodes te nemen. MA50 neemt bijvoorbeeld het gemiddelde van de voorgaande 50 perioden. MA9 (het gemiddelde van de voorgaande negen prijsperiodes) reageert zeer snel op prijsbewegingen en geeft prompte signalen. Aan de andere kant, meer signalen kan resulteren in meer valse signalen en meer transacties met verlies. Integendeel, voortschrijdende gemiddelden berekend met een hoger aantal periodes zoals de MA100 (die rekening houdt met de vorige honderd prijsperiodes) geven betrouwbaardere signalen, maar met een vertraging. 

Coinrule had eerder ondersteuning voor MA en RSI, dus wat is er nieuw?

Onze nieuwste update stelt gebruikers in staat om een ​​voorwaarde in te stellen voor het verhogen/verlagen van RSI met een gespecificeerd bedrag binnen een tijdsbestek:

Grafische gebruikersinterface, tekst, applicatie Beschrijving automatisch gegenereerd

Als de RSI bijvoorbeeld in korte tijd (bijvoorbeeld 5 minuten) met 15 punten is gestegen, kan dit aantonen dat de munt een sterk momentum heeft. Dit zou kunnen fungeren als een potentiële indicator voor een instappunt, aangezien de munt goed zou kunnen blijven presteren. Omgekeerd, als de RSI binnen een kort tijdsbestek met 5 punten zou dalen, zou het kunnen fungeren als een indicator om een ​​positie te verlaten. U kunt dit ook gebruiken als een indicator om een ​​shortpositie in te nemen op een aantal van onze beurzen met hefboomwerking. 


Op dezelfde manier kunnen gebruikers ook voorwaarden instellen voor een voortschrijdend gemiddelde om te verhogen of te verlagen met een bepaald percentage, USD of BTC-waarde, waardoor gebruikers nog meer aanpasbaarheid krijgen met de MA-voorwaarden in hun regels:

Grafische gebruikersinterface, tekst, applicatie, chat of sms Beschrijving automatisch gegenereerd

We hopen dat je geniet van de nieuwe functies! Veel plezier met handelen!