Team

Coinrule Lanceert nieuw activiteitenlogboek!

Verbeteringen in het activiteitenlogboek zijn nu live Coinrule! De veranderingen richten zich op twee hoofdgebieden:

  1. De grafiek voor winst en verlies (P&L)
  2. regel geschiedenis

Winst- en verliesgrafiek

De P&L-grafiek is nu veel gedetailleerder en geeft meer informatie weer:

De blauwe naar rechts wijzende pijlen geven de opening van een transactie aan en de naar links wijzende pijlen geven de sluiting van een transactie aan. De kleur van de pijl geeft aan of de transactie is gesloten voor winst of verlies. Intuïtief geeft groen winst aan, terwijl rood een verlies aangeeft. 

Als u een van de pijlen markeert, toont deze u de overeenkomstige koppeling waarop het openen/sluiten van die transactie betrekking heeft, samen met de datum/tijd van de actie en de huidige winst-en-verliesrekening van de regel:

Er is nu ook de mogelijkheid om het gegevensbereik dat de grafiek weergeeft te wijzigen. Gebruikers kunnen kiezen tussen het weergeven van de grafische gegevens voor transacties in de afgelopen dag, week, maand, zes maanden of altijd. Als gebruikers de nieuwe grafiek te druk vinden, is er ook de mogelijkheid om transacties op "UIT" te zetten en de grafiek op te schonen:

Regelgeschiedenis 

Met betrekking tot de regelgeschiedenis betekenen de updates dat er nu veel meer informatie wordt weergegeven wanneer gebruikers een transactie uitbreiden door op de pijl aan de rechterkant te klikken:

Nu, met de nieuwe update, wordt de gerealiseerde winst/verlies voor elke transactie getoond, samen met de voorwaarde die ervoor zorgde dat de regel werd geactiveerd. In dit geval, toen de prijs steeg van 1.605 naar 1.616.

We hopen dat je geniet van de update. Veel plezier met handelen!