Team

Bundels zijn nu live op Coinrule!

Of u nu cryptovaluta verhandelt of een langetermijnbenadering heeft, til uw strategie naar een hoger niveau met CoinruleBundels!

CoinruleMet de nieuwste productupdate kunnen gebruikers hun regels programmeren om alleen op specifieke bundels munten te werken en alle andere munten op de markt uit te sluiten. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om hun eigen bundel te maken of een van onze samengestelde Coinrule bundels.

Dus welke bundels zijn er beschikbaar?

We hebben vijf beschikbare bundels klaar voor gebruik en binnenkort worden er meer toegevoegd:

DeFi- Deze bundel zal uw regel richten op het verhandelen van munten die gerelateerd zijn aan gedecentraliseerde financiën. DeFi richt zich op een industrie van $ 100 biljoen dollar en is de grootste use case voor crypto. 

Top 10 marktkapitalisatie- Met deze bundel kan uw regel alleen de 10 munten met de hoogste marktkapitalisatie verhandelen. Deze munten moeten een sterk volume en liquiditeit hebben, wat betekent dat ze goed kunnen werken bij het gebruik van limietorders. Deze bundel is exclusief stablecoins die in de Top 10 staan.

PoS-laag 1s- Deze bundel bevat specifiek munten die laag 1 zijn en een proof-of-stake consensusmechanisme gebruiken. Proof-of-stake beveiligt het netwerk door middel van validators die hun munten uitzetten en is in vergelijking met proof-of-work energiezuiniger. Toenemende ESG-compliance heeft ertoe geleid dat deze munten in populariteit zijn toegenomen met een groot potentieel dat deze trend zich zal voortzetten.

NFT's- Deze muntenbundel baseert alle transacties op munten die NFT-gerelateerd zijn. Wanneer de NFT-hysterie terugkeert naarmate de acceptatie van NFT toeneemt, is dit de bundel om te gebruiken! Tijdens de vorige bearmarkt werden NFT's ook het zwaarst getroffen, waardoor ze mogelijke kandidaten voor shorting waren.

Gamen Met deze bundel kan je regel alleen spelgerelateerde munten verhandelen. Gaming is misschien wel een van de meest voor de hand liggende industrieën voor meer eigendom van onroerend goed door NFT's en blockchain. Stapt de massa gamers aan boord van de crypto-gamingtrein? 

Maar wat als ik geen van deze bundels leuk vind?

Gebruikers kunnen hun eigen op maat gemaakte bundels ontwerpen om mee te handelen. Wanneer u munten selecteert op de regeleditorpagina, voegt u eenvoudig alle munten toe die u aan de bundel wilt toevoegen en klikt u vervolgens op "Bundel maken":

Dus waar kunnen Bundels voor worden gebruikt?

Met bundels kunt u uw regels aanscherpen om alleen te werken met munten die in lijn zijn met uw strategie. Stel je voor dat je erg optimistisch bent over de toekomst van de NFT's. Je zou een bot kunnen ontwerpen die elke munt in de NFT-bundel koopt waarvan de prijs de afgelopen 5 uur met 24% is gedaald. U kunt deze specificatie gebruiken om te voorkomen dat uw regel toppen koopt en automatisch munten verzamelt in de NFT-ruimte en deze voor de lange termijn vasthoudt:

Evenzo, als je je regels niet leuk vindt om met spelmunten te handelen, kun je gewoon de NIET-operator gebruiken en je regels specificeren om geen munten te kopen die deel uitmaken van de 'Gaming'-bundel:

Er is echt een enorm scala aan mogelijkheden met Bundels, we zijn verheugd om te zien wat je gaat creëren.

We hopen dat je geniet van de nieuwe functie. Veel plezier met handelen!