Team

Binance One-Click Authentication is hier!

Ziek van al het gedoe dat komt kijken bij het aansluiten van een exchange? Binance authenticatie met één klik is gearriveerd!

Een centrale verbinden met Coinrule is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Met Binance met één klik besteedt u minder tijd aan het verbinden van beurzen en meer tijd aan handelen. U hoeft API's niet meer op de witte lijst te zetten en machtigingen handmatig in te stellen. Verbinden Coinrule naar uw Binance-account, navigeert u eenvoudig naar de uitwisselingen pagina op Coinrule, klik op 'Verbinden', volg de aanwijzingen en je bent klaar om te gaan! 
Grafische gebruikersinterface, applicatie Beschrijving automatisch gegenereerd

Hier bij Coinrule, we zijn erg blij dat we een van de eerste cohort Binance-partners zijn die zijn uitgenodigd voor het één-klik-programma! Sinds onze relatie begon in 2018, heeft ons sterke partnerschap voor beide veel wederzijdse voordelen opgeleverd Coinrule en Binance-gebruikers. Van de eerste partneruitwisseling die dat toestond Coinrule gebruikers om hefboomwerking te verhandelen, zodat Binance-gebruikers hun transacties kunnen automatiseren met Coinrule. We kijken ernaar uit om ons partnerschap verder te versterken en samen met Binance te blijven groeien. Veel plezier met handelen!