Wat is Binance?
Team

Wat is Binance - een heel crypto-ecosysteem achter de uitwisseling?

Als je nieuw bent in de wereld van cryptocurrency, vraag je je misschien af ​​wat? Binance is. Het is een populaire en geloofwaardige crypto-uitwisseling. Het systeem is sinds juli 2017 in gebruik. Binnen een jaar na de lancering maakten al 10 miljoen mensen er gebruik van.

Wat maakt Binance anders?

Een van de dingen die deze crypto-uitwisseling populair hebben gemaakt, is dat het uniek is ten opzichte van zijn concurrenten. De meeste van zijn concurrenten bieden alleen fiat-naar-cryptomarkten aan (bijvoorbeeld USD-naar-Bitcoin). Binance biedt echter zoveel meer, te beginnen met verschillende crypto-naar-crypto-markten (bijvoorbeeld Bitcoin-naar-BAT).

Deze markten trekken gebruikers aan die de munten niet op andere beurzen kunnen krijgen. Het systeem heeft ook lage handelskosten, betrouwbare technologie en veel vertrouwen, wat heeft bijgedragen aan de snelle groei. Sinds de lancering is Binance spectaculair winstgevend geweest en registreerde het $ 446 miljoen in winst in het jaar 2018.

Verdien geld met Crypto: 10 manieren om Bitcoin en andere cryptovaluta te verdienen met Binance Earn | Binance-blog
Foto credit: Binance Blog

Verdien voor passief inkomen

Een van de snelste en eenvoudigste manieren waarop u een passief inkomen kunt verdienen, is via: Binance verdienen. In het verleden konden spaarrekeningen extreem hoge rentetarieven bieden. De gemiddelde rentevoet schommelt tegenwoordig echter rond een klein percentage, rond de 0.5%, voor de meeste conventionele spaarrekeningen bij traditionele banken.

Met zulke lage rentetarieven wordt het door de hoge inflatie moeilijk voor mensen om een ​​passief inkomen te verdienen of zelfs hun vermogen te beschermen. Aan de andere kant kunnen de gebruikers van Binance cryptocurrency hoge winsten op hun activa verwachten. Desondanks moeten de meeste mensen deze cryptobesparende producten nog steeds gebruiken.

Als je nog steeds in het ongewisse bent over wat Binance is, moet je begrijpen hoe Binance Earn gunstig is voor gebruikers om een ​​glimp op te vangen van dit hele op cryptocurrency gebaseerde ecosysteem. Binance Earn helpt rookies en gevorderde gebruikers om hogere opbrengsten te behalen, zelfs zonder frequente transacties.

Als gebruiker krijg je talloze manieren om geld te verdienen met Binance, aangezien verschillende producten hoofdgaranties bieden die ervoor zorgen dat de eerste storting van de gebruiker nog steeds intact is. Momenteel kunt u twee soorten inkomsten krijgen met Binance-verdienste: gegarandeerd en hoog rendement.

Betaalkaart voor debetbetalingen

Binance biedt zijn gebruikers de kans om de dingen waar ze van houden te kopen met crypto. Met de Binance-kaart kunnen ze hun favoriete cryptocurrencies uitgeven bij meer dan 60 miljoen verkopers wereldwijd. Gebruikers hoeven alleen crypto van hun spot-portemonnee over te zetten naar hun geldportemonnee en ze zijn klaar om te gaan.

Met de Binance-kaart kunt u alles doen wat gewone betaalkaarten doen en nog veel meer. De Binance-kaart werkt als gewone debetkaarten die door banken worden uitgegeven. Gebruikers kunnen hun kaart opwaarderen met geld met behulp van de Binance Card-app, meestal in de vorm van Binance Coin (BNB) of Bitcoin.

Elke keer dat een gebruiker een betaling doet, gebruikt de kaart het saldo voor de kaartbetalingen en worden de kosten automatisch van uw saldo afgetrokken. Met de Binance-kaart hoef je niet langer crypto te verkopen om je rekeningen te betalen, omdat je ook HODling kunt houden en alleen het geld kunt uitgeven waarmee je betalingen kunt doen.

Leningen voor gemakkelijk krediet

Mensen die niet weten wat Binance is, vragen zich meestal af of er wel leningen zijn bij Binance. Het antwoord is ja. Binance biedt ook leningen aan zijn gebruikers, en deze leningen bieden tal van opties voor verschillende activa, waaronder crypto, onderpand en rentetarieven. Gebruikers krijgen ook maximale leenlimieten volgens marktomstandigheden op basis van het interne risicobeheer van Binance.

Alleen geregistreerde Binance-gebruikers krijgen toegang tot Binance-leningen. Binance biedt leningen aan in verschillende crypto's zoals BTC, ETH, BNB, BUSD en USDT. Als onderpand ondersteunen Binance-leningen verschillende crypto's zoals BTC, ETH, BNB en BUSD.

Binance lening termijnen variëren van 7, 14, 30, 90 en 180 dagen. U kunt echter wel vooruit betalen, waarbij u er rekening mee houdt dat zij de rente berekenen op basis van de geleende uren. Binance berekent de rente per uur en baseert de rente op het moment dat de gebruiker de lening afsluit.

Binance Review 2021: is het nog steeds de beste crypto-uitwisseling - is het veilig?
Foto credit: Blockoniemen

Marge en derivaten voor handel met hefboomwerking

Margehandel is een methode waarbij gebruikers crypto-activa verhandelen door geld te lenen. Dit type handel stelt gebruikers in staat toegang te krijgen tot grote sommen kapitaal (die ze anders misschien niet zouden hebben) om hun posities te vergroten. Het versterkt de handelsresultaten en helpt handelaren een groter rendement te behalen bij succesvolle transacties.

Margehandelaren plaatsen orders om crypto's te kopen of te verhandelen op spotmarkten. Dat betekent dat het platform margeorders koppelt aan spotmarktorders. Elke margegerelateerde order is eigenlijk een spotorder. Ondertussen worden voor die handelaren die in futures handelen de orders voor het kopen of verkopen van contracten op de derivatenmarkt geplaatst.

Alle futures-contracten worden verhandeld op de derivatenmarkt en de handel is afhankelijk van de verplichting om activa op een toekomstige datum te leveren. U kunt geen futures-contracten verhandelen op de spotmarkt omdat futures betrekking hebben op de afwikkeling van een onderliggende waarde op een toekomstige datum, terwijl spot betrekking heeft op de feitelijke afwikkeling op dit moment. Dit is de reden waarom margehandel en termijnhandel op twee verschillende markten worden uitgevoerd.

Met futures-contracten kunnen handelaren ook enorme winsten behalen door gebruik te maken van hefboomwerking.

Launchpool voor crypto-investeringen

Wat is Launchpool? Binance heeft een compleet ecosysteem van services dat is afgestemd op de behoeften van de meeste gebruikers van cryptocurrency. Mensen die Binance gebruiken, hebben misschien gezien: Binance Launchpool verschijnen van tijd tot tijd terwijl ze handelen.

Dus, wat is Launchpool? Launchpool is een platform dat tot doel heeft het crypto-netwerk te ondersteunen door toegang te bieden tot crypto-investeringen voor elke Binance-gebruiker. Met het platform kunnen gebruikers en investeerders enorme opbrengsten genereren in de vorm van nieuwe tokens.

De oplossing biedt voordelen voor gebruikers en voor opkomende cryptocurrency-projecten. Launchpool helpt kwaliteitsprojecten om fondsen te werven en stelt tegelijkertijd crypto-gebruikers en investeerders in staat om aantrekkelijk rendement te behalen.

Momenteel beschikt Launchpool over 19 projecten. Het platform biedt eenvoudige mechanica om gratis tokens te verdienen. Gebruikers zijn ook flexibel om nieuwe tokens te verdienen en hun bestaande activa te beheren. Bovendien zorgt het platform voor groei voor projecten en houders.

Conclusie

Binance behoort tot de top, wereldwijd toonaangevende crypto-uitwisselingen. Een voordeel van het gebruik van deze beurs is dat deze een uitgebreide lijst met handelsparen heeft. Bovendien zijn de kosten relatief laag in vergelijking met andere platforms.

Het platform gebruikt ook BNB-munten als een utility-token voor alles op de beurs. Hierdoor kunnen gebruikers alle transactie- en handelskosten betalen tegen veel lagere tarieven dan ze anders zouden doen met andere tokens/uitwisselingen.

Globaal genomen, Binance heeft zichzelf opgezet als een one-stop-shop voor alle financiële behoeften van een gebruiker die het crypto-ecosysteem betreedt. Gezien het huidige traject en de populariteit van fintech, zal Binance de komende jaren enorm groeien, omdat het spothandel, passief inkomen, crypto-debetkaarten, crypto-leningen, hefboom- en derivatenhandel en crypto-investeringen combineert.