Team

Trick or Treat

Bitcoin / TetherUS (BINANCE:BTCUSDT)

Halloween is die periode van het jaar waarin de straten vol spoken en monsters zijn. Bij nader inzien zijn het gewoon kinderen die om snoep vragen. Als je goed kijkt naar de laatste "spookachtige" dip van Bitcoin, zul je er veel vinden bullish elementen ook.

Zoals verwacht was de markt op zoek naar een hertest van de eerste steungebied . Tijdens een hertest doet de omvang van de prijsbeweging er wel toe! Deze week Bitcoin dook onder het psychologische niveau van $ 60,000 om gewoon een andere steun te vinden net boven het vorige consolidatiegebied.

De prijs kaatste vervolgens terug boven het breakout-niveau. Dit soort prijsactie impliceert een solide hoeveelheid koper en vraag. Aan de andere kant waren verkopers misschien niet tevreden met zo'n magere daling van de altijd hoog. Mochten ze erin slagen de prijs naar een nieuw, lager dieptepunt te duwen, dan zou dat leiden tot een grotere daling, waardoor ze terug zouden kunnen kopen tegen gunstiger prijzen. Het gevecht is aan de gang en het kan leiden tot een periode van zijwaartse bewegingen tussen $ 57,000 en $ 64,000.

Hoe zit het met Alt? Zij zullen ongetwijfeld degenen zijn die het meest zullen profiteren van dit scenario. De rally van Altcoins in BTC prijzen begonnen precies aan de top van de laatste Bitcoin-run. Toen de trend begon af te zwakken, draaiden investeerders en handelaren hun allocatie in Alts terug.

Hoe lang duurt deze Alt-party? De tijd zal het leren. Ondertussen is het de moeite waard om de in de gaten te blijven houden Bitcoin Dominantiegrafiek vergeleken met de prijs van Bitcoin. Dit is de enige beste indicator om uw portefeuilleverdeling te optimaliseren en uw rendement te verhogen in tijden van lagere volatiliteit .