Geautomatiseerde cryptohandel

Trick or Treat

Bitcoin/TetherUS (BINANCE:BTCUSDT)

Halloween is de periode van het jaar waarin de straten vol geesten en monsters zijn. Bij nader inzien zijn het gewoon kinderen die om snoep vragen. Als je goed kijkt naar de laatste “griezelige” dip van Bitcoin, zul je er veel vinden bullish elementen ook.

Zoals verwacht was de markt op zoek naar een hertest van de eerste steungebied . Tijdens een hertest doet de omvang van de prijsbeweging er wel toe! Deze week Bitcoin zakte onder het psychologische niveau van $60,000, alleen maar om nog een steunpunt te vinden vlak boven het vorige consolidatiegebied.

De prijs herstelde zich vervolgens weer boven het breakout-niveau. Dit soort prijsactie impliceert een solide hoeveelheid koper en vraag. Aan de andere kant waren verkopers misschien niet tevreden met zo'n magere daling van de altijd hoog. Mochten ze erin slagen de prijs naar een nieuw, lager dieptepunt te duwen, dan zou dat leiden tot een ernstiger daling, waardoor ze tegen gunstiger prijzen kunnen terugkopen. Het gevecht is begonnen en het zou kunnen leiden tot een periode van zijwaartse bewegingen tussen de $57,000 en $64,000.

Hoe zit het met Alts? Zij zullen ongetwijfeld degenen zijn die het meest van dit scenario zullen profiteren. De rally van Altcoins in BTC de prijzen begonnen precies op de top van de laatste Bitcoin-run. Toen de trend begon te verzwakken, draaiden beleggers en handelaars hun allocatie in Alts terug.

Hoe lang zal dit Alt-feest duren? De tijd zal het leren. Intussen is het de moeite waard om de situatie in de gaten te blijven houden Bitcoin Dominantiegrafiek vergeleken met de prijs van Bitcoin. Dit is de beste indicator om uw portefeuilleallocatie te optimaliseren en uw rendement te verhogen in tijden van lagere koersen volatiliteit .