Team

De Grote Flip

Ethereum / Bitcoin (BINANCE:ETHBTC)

De markt gokt op welk project de Ethereum-killer zal zijn. Solana, Terra, Avax en Cardano presteren de laatste tijd uitzonderlijk goed. Beleggers denken dat ze de "oude" zullen overtreffen Ethereum in de race van schaalbaarheid van DeFi, waardoor crypto mainstream wordt.

Nog, Ethereum lijkt de troon niet snel op te geven. Totale waarde vergrendeld in DeFi-protocollen heeft onlangs een nieuwe bereikt altijd hoog, en dat komt voornamelijk door protocollen die draaien op de Ethereum netwerk.

Kijkend naar de ETHBTC-grafiek, is het duidelijk hoe: Ethereum bouwt een solide bullish momentum. Op een hoger tijdsbestek en op zo'n grote tijdschaal gebeuren dit soort bewegingen met een reden. Ethereum is zojuist schaarser geworden (na de EIP-1559 update), waardoor de kloof enigszins wordt gedicht met Bitcoin .

Vraag en aanbod is altijd de belangrijkste drijfveer voor de prijs en een krimp van het aanbod in combinatie met een groeiende acceptatie duwt de prijs onmiddellijk omhoog. Om nog maar te zwijgen over het toenemende aantal munten dat in ETH 2.0 wordt ingezet.

Solana en andere protocollen zijn nog steeds goede investeringsopties die waarschijnlijk beter zullen presteren dan beide Ethereum en Bitcoin . Maar ze dragen ook hoger volatiliteit . Vanuit een risicogecorrigeerd perspectief, Ethereum draait nu Bitcoin om. Institutionele beleggers hebben zich dat al gerealiseerd, dus er zal waarschijnlijk meer slim geld naar ETH stromen. Wacht maar op de volgende grote kop.