Team

De grote verschuiving

Bitcoin / TetherUS (BINANCE:BTCUSDT)

De recente zwakte van Bitcoin bewijst de mogelijkheid voor andere cryptocurrencies om te schitteren, wat investeerders en handelaren interessant biedt volatiliteit uitbuiten. Anderen houden van Altcoins.

De rode lijn op de grafiek laat zien hoe de dominantie van Bitcoin snel daalt, wat betekent dat nieuw kapitaal naar Altcoins stroomt. Elke handelaar moet deze dynamiek duidelijk in gedachten houden bij het beoordelen van wat de meest geschikte investeringsstrategie is om uit te voeren. Ondanks Bitcoin het feit dat de rest van de markt nog steeds getuige is van solide kracht, pauzeert van zijn exponentiële opwaartse trend, is een sterke validatie dat het macrobeeld positief is en dat de stierenmarkt nog steeds op zijn plaats is. In de afgelopen maanden kunnen degenen die onze marktupdates volgen nu de waarde van Bitcoin's dominantie herkennen als een waardevolle maatstaf om de evoluerende stadia van deze Bull-cyclus te meten.

Als je het gevoel hebt dat je het kopen hebt gemist Bitcoin tegen lagere prijzen kunnen Altcoins u een tweede kans geven. Profiteren van Alts en verkopen aan Bitcoin in de komende weken zal waarschijnlijk een unieke kans zijn om meer te verzamelen BTC voor het volgende been omhoog.

Deze week het gerucht van Facebook toe te voegen Bitcoin zijn schatreserves ontvouwden zich als pure speculatie. Maar het kan slechts een kwestie van tijd zijn wanneer het volgende grote bedrijf aankondigt de crypto-ruimte te zijn betreden. en met een Bitcoin aanbod dat op de beurzen steeds kleiner wordt, kan de prijsrichting alleen maar opwaarts zijn.