Team

Succesvolle EOS Bullish Triangle - van handelsideeën tot live run

Er worden honderden cryptocurrencies 24/7 verhandeld, meerdere tijdframes die kunnen worden gebruikt om ze te analyseren, en bovendien zijn er eindeloze technische analyse-indicatoren en patronen die elke handelaar kan gebruiken om zijn beslissingen te nemen.

Met zoveel variabelen die erbij betrokken zijn, zijn er elke dag eindeloze kansen die elke handelaar kan benutten. Coinrule helpt u om al deze variabelen te beheren, zodat u de voorwaarden kunt definiëren die u nodig heeft om een ​​specifieke actie voor uw handelsactiviteit te ondernemen.

Als je naar een grafiek kijkt, heb je de neiging om te anticiperen op "wat de toekomst biedt", in plaats daarvan kan een cryptocurrency-handelsbot de markt nauwkeurig onderzoeken, op zoek naar een specifieke voorwaarde.

Geen betrokken emoties betekent meer efficiëntie voor uw handel. 

Als je hier bijvoorbeeld naar de EOS-grafiek kijkt en je voorstelt dat je op het moment vóór de oranje verticale lijn bent, zou je niet genoeg informatie hebben om te zeggen waar de prijs naartoe gaat.

Automatische handelsstrategie. Hoe een cryptobot uw handelssysteem kan verbeteren

De mogelijke scenario's zijn hier vier:

  • De prijs kan breken boven de vorige "high", waardoor de driehoek wordt verbroken
    omhoog
  • De prijs kan een tijdelijke retracement ervaren bij de eerste onmiddellijke ondersteuning en vervolgens terugveren met een aanzienlijke prijsverandering in een korte periode. In dit geval zullen de kopers in het "liquiditeitsgebied", vertegenwoordigd door de horizontale steun, de beweging bovendien omhoog drijven
  • De prijs kan hier ook tot stilstand komen, zwevend boven de horizontale steun en geen interessante handelsmogelijkheid bieden
  • De prijs kan onder de steun komen, verkopers zijn "sterker" dan kopers, en dus zijn we op dit moment niet geïnteresseerd in kopen, integendeel, we zouden moeten verkopen als we wat EOS in onze portemonnee hebben.

Gezien onze veronderstelling over hoe de markt zou kunnen evolueren, kunnen we zeggen dat als u EOS wilt kopen, de eerste twee scenario's ideaal zijn om een ​​nieuwe positie te initiëren (of toe te voegen aan een reeds bestaande) met een uitstekend risico-opbrengstprofiel.

Met een duidelijk handelsplan in gedachten, kunt u gebruik maken van Coinrule om uw geautomatiseerde handelsstrategie op te zetten. Dit is een veel voorkomende situatie waarin een handelsbot uw leven veel gemakkelijker zal maken.

In het Regelpagina, u kunt uw strategie binnen enkele minuten maken. Selecteer eerst de beurs waarop u wilt handelen en vul vervolgens de velden in volgens uw mening.

verhandel eos automatisch op binance
geautomatiseerde cryptohandel voor eos

Als u bijvoorbeeld EOS alleen wilt kopen als de prijs een bepaald prijsniveau overschrijdt, of als er in korte tijd een aanzienlijke prijsverandering is, in de "IF” sectie, je hoeft alleen maar in te stellen

"als EOS een prijs heeft die hoger is dan 0.0011 BTC".

En combineer het met een extra voorwaarde, in deze geval

“OR EOS heeft prijsstijging van 5% binnen een uur”

"THEN” selecteer het bedrag en het te verhandelen activum en de portemonnee die u wilt gebruiken

"KOOP $ 50 aan EOS van de BTC-portemonnee"

Bepaal tot slot hoe vaak u wilt dat deze regel wordt uitgevoerd, geef de gemaakte regel een naam, wijzig deze en u bent klaar om uw strategie live op de markt te lanceren.

U kunt nu zien hoe gemakkelijk het is om een ​​handelsstrategie te plannen, te ontwerpen en binnen enkele minuten uit te voeren met Coinrule!

Volg ons op Twitter en Telegram voor dagelijkse updates en nieuwe handelsideeën!

HANDEL VEILIG!