Team

One Step Ahead – De bodem van de volgende Bear Market is misschien binnen

Bitcoin / Amerikaanse dollar (BITSTAMP:BTCUSD) De volgende berenmarkt

Iedereen probeert erachter te komen wat het hoogtepunt van de huidige Bull Market zal zijn. Bij beleggen moet u echter vooruitkijken en vooruit denken. Hoewel het koersdoel voor de huidige marktcyclus nog erg onzeker is, het is misschien gemakkelijker om te voorspellen wat de prijsbodem van de volgende bearmarkt zal zijn.

Kijkend naar de vorige cycli, had de parabolische opwaartse trend in beide gevallen een korte heraccumulatiefase ongeveer halverwege. Het prijsniveau waarop die consolidatie plaatsvindt, marktjaren na hetzelfde niveau waarop de Bear-markt volgde, vond zijn definitieve steun.

Wat als de huidige zijwaartse prijsactie op? Bitcoin anticipeert op een grotere prijsdaling in plaats van een nieuw been omhoog? Dat is mogelijk, maar onwaarschijnlijk. Meestal eindigen parabolische uptrends op een veel scherpere manier. On-chain data en de macro-omgeving zijn nog steeds positief, en dat zou maandenlang een ondersteunende rugwind kunnen bieden.

Waarom is het belangrijk om de bodem van de volgende Bear-markt te voorspellen? Omdat de wetenschap dat u de kans heeft om onder dergelijke niveaus te kopen, een aanzienlijk voordeel aan uw investering toevoegt en uw toewijzing bij toekomstige opnames zal beschermen. Korte termijn volatiliteit kan de prijzen iets lager drukken, maar het gemiddelde van de dollarkosten Bitcoin kan een zeer interessante langetermijnstrategie zijn.

De beste tijd om te accumuleren Bitcoin was jaren geleden. De op één na beste tijd is misschien nu.