crypto-handelsstrategieën
Geautomatiseerde cryptohandel Handelsbots Trading Tips

Coinrule 2.0 – De nieuwe revolutie in cryptostrategieën

Onze gloednieuwe regelpagina is eindelijk hier! 💯

We verzamelen al maanden de feedback van onze gemeenschap en we hebben nauw contact gehad met onze meest actieve handelaren, zodat hun behoeften ons platform konden vormen.

Deze nieuwe release is weer een belangrijke stap in de richting van ons doel om de beste manier te worden om een ​​geautomatiseerde crypto-handelsstrategie op te bouwen. We hebben veel verbeteringen en nieuwe functies toegevoegd, maar we blijven bij ons kernprincipe om het meest gebruiksvriendelijke handelsplatform te zijn dat er is.

Nieuwigheden?

Het belangrijkste nieuws is de introductie van 5 Operators.

Wat is een operator?

Een operator vertegenwoordigt een logische verbinding tussen verschillende blokken van de regel, dus het zal gemakkelijk zijn om meer geavanceerde handelsstrategieën te creëren. 

DAN en ALTIJD

U kunt deze operatoren gebruiken als u twee acties rechtstreeks aan elkaar wilt relateren. U koopt bijvoorbeeld eerst en DAN verkoopt u die munt of vice versa. Deze opties zijn erg handig om een ​​volledig geautomatiseerd handelsplan te maken waarvoor geen verdere acties van uw kant nodig zijn na het lanceren van de regel. 

Het verschil tussen THEN en ANY TIME is de timing van de tweede actie in vergelijking met de eerste.  

THEN houdt in dat de twee regels na elkaar plaatsvinden. In het volgende voorbeeld, na de eerste uitvoering van actie A, zal de volgende uitvoering van die actie pas plaatsvinden als ook actie B is voltooid.

Dat werkt perfect als je handelt binnen een prijsklasse. U wilt kopen wanneer de prijs laag is en verkopen wanneer uw doel is bereikt.

Als u gebruik maken van ELK MOMENTin plaats daarvan hoeft actie A niet te wachten tot actie B opnieuw wordt uitgevoerd. De bot controleert voorwaarde B parallel aan voorwaarde A.

crypto geautomatiseerde handelsstrategie

Een voorbeeld van een regel waarbij deze operator geschikter is, is om een ​​munt te verzamelen en vervolgens winst te nemen op elke transactie wanneer aan de prijsvoorwaarde is voldaan.

OR 

U kunt deze operator gebruiken om een ​​alternatieve actie te maken in vergelijking met de vorige. Het creëren van twee voorwaarden, de eerste van de twee waaraan wordt voldaan, activeert de verbonden bestelling.

U wacht bijvoorbeeld tot de prijs uit een handelsbereik komt. U kunt twee voorwaarden stellen om te kopen of te verkopen, afhankelijk van de richting waarin de prijs zal gaan.

Uitbraak van handel uit prijsklasse
Een uitbraak uit de prijsklasse verhandelen

Deze operator is ook bijzonder handig om tegelijkertijd een stop loss en een take profit op uw transacties in te stellen. Uw bestellingen zijn altijd beschermd, waar de prijs ook naartoe gaat.

NIET DOEN

Er zijn situaties waarin u een specifieke munt niet wilt verhandelen. Misschien wilt u een munt die u aanhoudt niet verkopen als een langetermijnpositie, of wilt u geen specifieke munt kopen die u niet vertrouwt.

Crypto-handelsstrategie

Dankzij deze operator heb je meer controle over de munten die volgens de regels worden gekocht of verkocht. Na elke actie kun je besluiten de munt uit te sluiten die je niet wilt ruilen.

WACHTEN

U kunt deze operator gebruiken tussen twee voorwaarden of twee acties. 

Het kan nuttig zijn om na te gaan hoe de markt evolueert nadat aan een bepaalde voorwaarde is voldaan. Het komt bijvoorbeeld niet zelden voor dat de prijs een sterke beweging in de ene richting ziet, om vervolgens terug te trekken of in de andere richting te stuiteren. U kunt dit scenario vermijden door een regel op te stellen die rekening houdt met een prijsbevestiging voordat u een actie onderneemt. Het is heel simpel:

Wacht tot de markt zich stabiliseert na de uitbraak en beslis dan, op basis van waar de prijs naartoe gaat, om te handelen of niet. 

Meer sjabloonstrategieën

Door deze operators aan je regels toe te voegen, heb je de mogelijkheid om eindeloze strategieën te creëren. We hebben ook onze sjabloonbibliotheek geüpgraded met meer regels om aan de slag te gaan.

Meer regels betekent meer kansen! 🚀

U heeft nog niet de perfecte handelsstrategie in gedachten? 

Gebruik onze sjablonen om aan de slag te gaan. Blader door de categorieën en vind de regel die bij u past!

Het is nu het moment om uw beste handelsstrategie ooit te creëren met Coinrule.

Handel veilig! 🔒