passief inkomen op okb
Team

Verdien passief inkomen op OKB-tokens met Coinrule

Wat is OKB?

OKB is een utility-token gemaakt door de OK Blockchain Foundation en overgenomen door OKEx. Het is een ERC-20-token, momenteel de 33e grootste volgens Market Cap volgens Coinmarketcap, en wordt voornamelijk verhandeld op de OKEx-beurs. Het OKB-volume bereikt dagelijks meer dan $ 100 miljoen, enkele van de meest voorkomende handelsparen zijn USDT, BTC en ETH. 40 verschillende beurzen vermelden al OKB, waaronder BitMax, BKex en Coinall.

Interessant is dat OKEx een aantal speciale functies biedt specifiek voor OKB-houders, zoals kortingen op handelskosten.

Wat is OKEx?

OKEx is een toonaangevende cryptocurrency-uitwisseling die een groot aantal tokens en futures-handelsparen biedt. Het is de op twee na grootste beurs qua volume, met een dagelijkse handel van ongeveer $ 3 miljard. De uitwisseling maakt gebruik van blockchain-technologie om geavanceerde financiële diensten te verlenen aan handelaren over de hele wereld. Van de vele functies die OKEx biedt, zijn de interessantste de handelsfunctie van klant tot klant, spotmargehandel en opties voor het volgen van indexen.

Hoe kan Coinrule gebruikers profiteren van OKB?

OKEx introduceert een nieuwe functie voor OKB in samenwerking met Coinrule. Als Coinrule gebruiker, als u OKB koopt en deze 30 dagen vasthoudt, ontvangt u 1.67% rente. (20% rente op jaartarief)

Hoe werkt het? 

 1. Jij moet een zijn Coinrule gebruiker. Als je er nog geen bent, waar wacht je dan nog op? Klik hier inschrijven!
 2. Om in aanmerking te komen, moet u de KYC Level-2-verificatie op OKEx voltooien en de afgelopen 30 dagen geen OKB hebben gehad. 
 3. Koop OKB en houd 30 dagen vast.
 4. Tot slot zijn er geen verdere acties vereist, aangezien een Coinrule gebruiker wordt de rente na 30 dagen automatisch berekend.

Algemene voorwaarden

 • Het minimum in aanmerking komende bedrag is 20 OKB.
 • Het maximale in aanmerking komende bedrag is 100 OKB.
 • Elke gebruiker mag één keer deelnemen aan deze activiteit.
 • U moet OKB in een beveiligde portemonnee op OKEx houden.
 • OKEx zal de uitbetaling maandelijks uitkeren.

Hoe dit te doen met Coinrule? 

 1. Ga naar OKEx.
 2. Als je al een account op de exchange hebt, zorg er dan voor dat je de KYC Level-2-verificatie voltooit. Als je dat niet doet, maak een account aan en voltooi de KYC Level-2-verificatie.
 3. Koppel uw OKEx-account aan: Coinrule, instructies over hoe dit te doen zijn te vinden hier. 
 4. Een efficiënte manier om OKB te kopen via Coinrule zou zijn om een ​​accumulatieregel op te stellen. Zie hieronder voor voorbeelden van verschillende soorten regels.

Op tijd gebaseerde dollarkostenmiddeling van OKB

Middeling van de dollarkosten van OKB
Koop periodiek een bepaald aantal munten

Op prijs gebaseerde dollarkostenmiddeling van OKB

Middeling van de dollarkosten van OKB
Koop de munten alleen wanneer bepaalde prijsvoorwaarden van toepassing zijn

Herinnering: als u een regel zoals hierboven instelt, vergeet dan niet om te definiëren hoe vaak u een kooporder wilt uitvoeren om overtrading te voorkomen!

Vind meer informatie over Dollar-Cost Averaging hier.

Passief inkomen op OKB

Dollar-Cost Averaging of DCA is een veel voorkomende langetermijnstrategie die erin bestaat een bepaald bedrag van een munt voor een langere periode te kopen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de prijsvolatiliteit op korte termijn. Dat is een relatief conservatieve beleggingsmethode die zich richt op het grote geheel en het potentiële rendement op lange termijn.

Dankzij Coinrule's partnerschap met OKEx, kunt u een extra passief rendement toevoegen aan uw OKB-beleggingen!

Aanmelden op Coinrule en begin nu met het verdienen van passief inkomen op uw OKB-munten!