Team

Crypto gaat openbaar

Totale marktkapitalisatie cryptovaluta, $ (CRYPTOCAP:TOTAL)

Degenen die een paar jaar geleden lid werden van de cryptocurrency-ruimte, herinneren zich misschien de eerste puzzel waarmee ze werden geconfronteerd.

Waar moet ik cryptocurrencies kopen? Hacks, oplichting, uitvaltijden en een slechte gebruikerservaring waren erg vervelend. Degenen die onlangs aan hun crypto-reis zijn begonnen, hoeven zich niet zoveel zorgen te maken. Prominente spelers hebben een solide reputatie opgebouwd door het aanbieden van veilige en gemakkelijke opties.

Coinbase is ongetwijfeld een van hen, en gisteren boden ze cryptocurrencies een bevoorrechte schijnwerpers toen ze werden genoteerd op de NASDAQ, een Amerikaanse effectenbeurs. Crypto ontmoet officieel Wallstreet.

In 2020 maakten institutionele beleggers het nieuws bekend door hun interesse in cryptocurrencies aan te kondigen, en nu waardeert de traditionele financiële markt een van de belangrijkste crypto-spelers op $ 100 miljard. Bij zo'n hoge waardering is de totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies ( Bitcoin inbegrepen!) lijkt ineens goedkoop.

Kijkend naar de grafiek van de totale cryptomarkt, is het duidelijk hoe de zaken aan het opwarmen zijn. De prijzen stijgen sinds maart 2020 gestaag door de groei volume . Het kleinere kanaal, dat vanaf februari begint, lijkt nu op een consolidatie na de scherp winsten in januari waardoor de waarderingen verdubbelden.

Een nieuwe uitbraak hier zou een nieuwe golf van waarschijnlijk sterkere FOMO signaleren. Maar pas op dat u uw risico beheert en geleidelijk winst maakt op de weg naar boven. Hoe sneller de groei, hoe groter het neerwaartse risico!