Coinrule steroïde hefboomwerking
Team

Handel in crypto-derivaten op de slimste manier - Coinrule Lanceert steroïde hefboomwerking

Handelen met hefboomwerking stelt handelaren in staat om op de toekomstige prijs te wedden en ongeacht de richting van de prijs te verdienen. Langdurige beurzen zoals Binance en Kraken hebben de handel in derivaten aan hun productaanbod toegevoegd. Hoe crypto-derivaten verhandelen?

Coinrule is nu gelanceerd Steroïde hefboomwerking, en nu kan elke handelaar gebruiken Coinrule om hun hefboomhandel te automatiseren. Hefboomhandel stelt handelaren in staat enorme kansen te grijpen om: hun kapitaal drastisch laten groeien -1000x of zelfs meer! Maar dit kan een uitdaging zijn, vooral voor beginnende handelaren die net zijn begonnen. 

Wat is hefboomhandel?

Handel met hefboomwerking stelt een handelaar in staat een hefboompositie te openen, geld lenen tegen onderpand (de zogenaamde 'marge') om meer te kopen dan hij kan met zijn kapitaal. Sommige beurzen staan ​​hefboomposities tot 100x toe; de mate van hefboomwerking hangt af van de hoeveelheid marge als onderpand voor het openen van de positie.

Als een handelaar $ 1,000 heeft, kan hij een normale positie in Bitcoin openen; dit zal ertoe leiden dat hij 0.084 BTC bezit. Met de hefboomwerking kan hij nu echter een positie openen met een waarde tot $ 100,000, ongeveer 8.4 BTC. Als de prijs met 1% stijgt, zou het rendement van de handelaar $ 1,000 zijn in plaats van $ 10 zonder hefboomwerking. 

Naarmate het voordeel toeneemt, neemt ook het nadeel toe; wanneer hefboomwerking neemt toe, de handelaar neemt een hoger risico, kleine prijsschommelingen kunnen leiden tot automatische liquidatie. Een handelaar in een snelle markt zoals de cryptomarkt vereist: geautomatiseerde trading tools om cryptoderivaten te verhandelen.

Het beheren van hefboomposities kan een vervelende taak zijn, waarbij constant toezicht op de marktomstandigheden nodig is om winsten veilig te stellen en verliezen snel te beperken. Met Coinrules Steroid Maak gebruik van slimme assistent, u kunt nu regels maken om cryptoderivaten te verhandelen. Dit is een voorbeeld van een dergelijke regel op: Coinrule:

Handel in cryptoderivaten op Ethereum

On Coinrule, een strategie als deze kan met slechts een paar klikken worden opgezet en is 24/7 actief. Een andere uitstekende methode die u kunt gebruiken met Coinrule is om in korte tijd posities te openen en te sluiten, zodat handelaren kunnen profiteren van kleine prijsveranderingen. Deze methode is scalperen. Aangezien derivatenbeurzen gemiddeld lage transactiekosten in rekening brengen, kan scalperen winstgevender zijn. 

Scalpeerstrategie effectiever in tijden van lage volatiliteit

Hoe profiteren handelaren van hefboomwerking?

Het voordeel van het gebruik van hefboomwerking is vooral: uw rendement verhogen met hetzelfde bedrag aan investeerde hoofdstad, maar men moet er rekening mee houden dat dit riskant is! Er zijn dus andere, zelfs meer praktische redenen om hefboomwerking en het verhandelen van derivaten te gebruiken om waarde op de lange termijn toe te voegen. 

Prijsspeculatie op korte termijn

Handelen met hefboomwerking stelt een handelaar in staat posities te openen die: profiteer van de prijs op- of neerwaarts. Dit betekent dat de handelaar kan profiteren van een prijsstijging of -daling. Dus, door gebruik te maken van elke golf, swing trading strategieën worden zeer winstgevend

Short selling stelt de handelaar in staat te profiteren van prijsdalingen zonder dat hij de onderliggende waarde hoeft aan te houden. Daardoor kansen grijpen en profiteren van prijsbewegingen wordt veel sneller

Superieure marktliquiditeit

In- en uitstappen van cryptocurrency-posities kan duur zijn vanwege de lage liquiditeit die de prijs kunnen opdrijven, wat rechtstreeks van invloed is op de winst van een handelaar, vooral in strategieën die bedoeld zijn om te profiteren van marginale prijsschommelingen. 

Orderboek van LINKUSDT op Binance Future met meer dan 400k LINK in bid/ask binnen 0.2 USDT vanaf de marktprijs

Hefboommarkten moedigen handelaren aan om de ordergrootte te vergroten, wat leidt tot: meer liquiditeit in het orderboek, waardoor de optimale omstandigheden worden gecreëerd voor automatische bots en market makers die op hun beurt bijdragen aan de verdieping van de marketeer en een positieve invloed hebben op de prijs. 

Portefeuilleafdekking

In een onzekere markt als cryptocurrency is het essentieel om jezelf te beschermen tegen verliezen. Het afdekken van uw posities met behulp van derivaten beschermt uw portefeuille tegen plotselinge prijsdalingen.

Tijdens een marktcrash hebben beleggers doorgaans niet de juiste tools of zijn ze niet van plan om snel te reageren. Het sluiten van open posities kost meestal tijd, vooral als de belegger meerdere munten bezit. Echter, een enkele shortpositie op een afgeleid instrument kan het totale verlies enorm verminderen. Als gevolg hiervan nam het neerwaartse risico van de portefeuille van de handelaar af zonder de noodzaak om de aangehouden activa te verkopen. 

Een voorbeeld is een handelaar die $ 5,000 aan gediversifieerde crypto-activa heeft. Om zijn portefeuille te beschermen in tijden van onzekerheid, besluit hij te beleggen in een omgekeerd financieel product door middel van short-selling van eeuwigdurende BTC-swaps die zich indekken tegen risico's. De winst van het derivatencontract in het geval van een daling zou het verlies compenseren dat is geleden als gevolg van een marktcrash.

Handel in crypto-derivaten met: coinrule
Voorbeeld van een afdekkingsoptie wanneer de prijs onder een belangrijk niveau daalt

Hoewel deze strategie niet gebruikelijk is bij beginnende handelaren, hebben meer ervaren handelaren de neiging om dit regelmatig te doen om hun risicoblootstelling te beheren. Er doorheen Steroïde hefboomwerking, Coinrule stelt alledaagse handelaren in staat om meer geavanceerde controle over hun activa te hebben, ongeacht de richting van de markt. 

Gebruik steroïde hefboomwerking terwijl u risico's beheert

Een veel voorkomende praktijk tussen professionele handelaren is het gebruik van stop-losses op al hun transacties om zichzelf te beschermen tegen grote onverwachte verliezen. Beginnende handelaren gebruiken ze meestal niet voor elke positie die ze innemen. Als ze het doen, doen ze dat meestal als het te laat is en het verlies te groot is om te verwerken.

Dit kan eenvoudig met Coinrule, en er kunnen veel verschillende variaties worden gemaakt voor regels die stopverliezen bevatten. Gebruik makend van Coinrule, kunnen gebruikers regels maken die cryptoderivaten verhandelen volgens vooraf ingestelde voorwaarden. Hier is een voorbeeld:

Coinrule heeft tools ontwikkeld die handelaren in staat stellen om hefboomwerking te gebruiken, en gebruikers kunnen nu regels maken met behulp van een eenvoudige IFTTT-logica. Zodra de regel live is, controleert de bot de 24/7 voorwaarden, waardoor handelaren hun rendement kunnen maximaliseren zonder zich zorgen te maken over liquidatie. Derivatenmarkten zijn ideale markten voor algoritmische handel vanwege hun aard die snelle besluitvorming en snelle reactietijd vereisen.