Coinrule breidt uit met nieuwe servers
Team

Coinrule Breidt wereldwijd uit met nieuwe servers

Door de toename van ons gebruikersbestand wereldwijd, Coinrule schaalt parallel! Coinrule breidt wereldwijd uit met nieuwe servers in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk om de gebruikerservaring en handelssnelheden te verbeteren en regiospecifieke handelsparen zoals USDBTC op Coinbase Pro aan te bieden.  

Elke dag een beter Coinrule

Nieuwe servers verbeteren de uitvoeringssnelheid van regels - een belangrijke prestatie gezien het groeiende aantal geautomatiseerde strategieën die op onze systemen worden uitgevoerd. Het is een veelvoorkomende situatie dat de prestaties van handelstussenpersonen verslechteren wanneer grotere volumes op de markt komen. Zelfs grote beurzen en handelsplatforms (Robinhood!) hadden te maken met tijdelijke downperioden tijdens handelsuren met hoge volatiliteit. Onze missie is om onze gebruikers betrouwbare handelstools te bieden die waarde toevoegen aan hun portemonnee, vooral wanneer de beste kansen zich voordoen.

De toevoeging van nieuwe servers vergroot ook de beveiliging van het platform door de serverinfrastructuur sterker te maken. Coinrule kan nu vertrouwen op een degelijke en redundante cloudstructuur die de bedrijfscontinuïteit garandeert in geval van downtime op enkele servers.

Geografische grenzen overschrijden

Sommige beurzen passen beperkingen toe op Fiat-portefeuilles, afhankelijk van de locatie van een handelaar. Gebruikers in de VS hebben een handelsbot in de VS nodig voor hun portemonnee, net zoals die in het VK hun strategie moeten uitvoeren op een server in hetzelfde land om toegang te krijgen tot alle toegestane activa op basis van hun ingezetenschap. Een wereldwijde serverdekking stelt ons in staat om USD- en GBP-portemonneetoegang te geven aan Amerikaanse en Britse handelaren.

Alle gebruikers worden nu toegewezen aan de regio van hun server op basis van de geolocatie van hun land tijdens het aanmeldingsproces. Premium-gebruikers hebben nu de mogelijkheid om de server waarop hun regels worden uitgevoerd te wisselen op basis van hun voorkeuren. We bieden nu een nieuwe functie waarin u de geografische regio van uw server kunt selecteren. Om de regio waar uw server zich bevindt te wijzigen, kunt u op Instellingen drukken en de regio selecteren in het vervolgkeuzemenu.

Serverregio-omschakeling voor Premium-gebruikers

Coinrule wereldwijd uitbreiden met nieuwe servers is slechts een nieuwe stap om innovatieve toegang tot investeringsmogelijkheden te ontwikkelen door middel van geautomatiseerde handel. Onze roadmap staat vol met verbeteringen en nieuwe functies die in de komende maanden zullen worden uitgebracht. Blijf kijken!

Coinrule Zet Crowdfunding-campagne voort om de toekomst van financiën te stimuleren.

Voordat we afronden, een laatste herinnering: na het lanceren van de eenvoudigste slimme assistent voor handelen en groeien tot een uitstekende optie voor cryptohandelaren, in het VK gevestigd Coinrule breidt momenteel haar dienstenaanbod uit en heeft een Seedrs crowdfunding-campagne gelanceerd waarmee we de functies verder kunnen verbeteren.

Investeer vandaag in de toekomst van financiën (maar houd er rekening mee dat bij beleggen kapitaal risico loopt!)