Coinrule samenwerking met Bitmex
Team

Coinrule Kondigt een nieuw partnerschap aan met BitMEX

Coinrule is verheugd om een ​​nieuw strategisch partnerschap aan te kondigen met BitMEX! Door de pionier van cryptoderivaten toe te voegen aan de lijst met beschikbare beurzen, biedt ons platform nu een goede optie voor geavanceerde handelaren om hun handelsstrategieën te stimuleren. 

Een eersteklas crypto-uitwisseling

Handelaren handelen nu elke dag meer dan 2 miljard USD af op BitMEX. Je hebt het goed gehoord: elke dag $ 2 miljard. BitMEX loopt sinds 2016 voorop in crypto-uitwisselingen toen ze hun XBTUSD eeuwigdurende swap lanceerden. Snel vooruit naar nu, en deze eeuwigdurende swap blijft het meest verhandelde cryptocurrency-product aller tijden. 

BitMEX heeft de industrie veranderd en is nu op weg naar voortdurende baanbrekende innovatie. Enerzijds zet het bedrijf zich in om te voldoen aan de regelgeving over de hele wereld om een ​​van 's werelds grootste gereguleerde crypto-derivatenbeurzen te worden. Tegelijkertijd behouden ze hun primaire doel om een ​​katalysator te zijn voor verandering in de financiële dienstverlening. De onlangs vernieuwde tariefstructuur en de lancering van het nieuwe eeuwigdurende USDT-contract zijn slechts de nieuwste opwindende releases.

CoinruleDe samenwerking met BitMEX zal handelaren op ten minste drie verschillende niveaus ten goede komen.

Benutte kansen

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van hefboomwerking is dat een handelaar het rendement op kapitaal kan verhogen. Dat maakt het mogelijk om te profiteren van kleinere en frequente dagelijkse prijsbewegingen. Natuurlijk, als de bovenkant toeneemt, neemt ook de onderkant toe. Daarom stelt het uitvoeren van een geautomatiseerde handelsstrategie met hefboomwerking met behulp van een handelsbot de handelaar in staat om: een strikte benadering van risicobeheer afdwingen, een essentieel element voor een winstgevende langetermijnstrategie.

Handel onder alle marktomstandigheden

Het grootste nadeel van het verhandelen van crypto op spotmarkten of het aanhouden van een portefeuille met munten is de inherente lange voorkeur in dergelijke strategieën. Handelaren kunnen alleen munten verkopen die ze al bezitten op de spotmarkten, wat betekent dat de keuze is tussen long gaan of niets doen.

Met afgeleide producten zoals eeuwigdurende contracten op BitMEX, kunt u echter ook short gaan en profiteren van de neerwaartse marktcycli. Dat wil zeggen, u hoeft de munt niet te bezitten voordat u de bijbehorende future verkoopt. Dit voegt veel meer flexibiliteit toe aan uw spel en helpt het risico van uw portefeuille te verminderen.

Een ander voordeel van short gaan is de mogelijkheid om marktneutrale strategieën te creëren. Als u bijvoorbeeld verwacht dat Solana op de lange termijn beter zal presteren dan Ethereum, kunt u nu long gaan voor SOL en short voor ETH. Dat dekt zijn marktrisico voor de cryptomarkt in het algemeen af, en de winst van de strategie volgt de prestaties van SOL versus ETH precies.

Opbrengst jagen met Carry trade?

Een van de beste voor risico gecorrigeerde transacties van de traditionele financiële wereld is de carry trade. Het gaat om het lenen van een valuta tegen een lage rente en het lenen van een andere tegen een hogere rente, wat resulteert in een winst tussen de verdiende en betaalde rente. 

Op BitMEX hebben verschillende futures verschillende financieringspercentages, waardoor handelaren deze kansen kunnen benutten. 

Dus waar wacht je op? Verbind uw BitMEX-account en begin vandaag nog met handelen.

Handel veilig!